I'm so happy, I'm so glad

2011-01-31 @ 16:57:41


Förutom att måndagar är en riktigt jobbig och seg skoldag så känner jag mig på väldigt gott humör idag, jag känner mig glad helt enkelt! Det går bra nu, kompis, det går bra nu. En månad har gått sedan vi började "vårt nya liv" och det går bättre än vad jag någonsin hade kunnat förväntat mig. Det är nog känslan av att det går som jag vill, av att lyckas, som gör mig glad! :D

Sitter och laddar inför gymmet nu och äter en skål med kesella, linfrön och kiwi. Om en halvtimme ska jag ta mig en promenad dit och sedan klockan sex är det dags för spinning, push och core. Mamma har lovat att laga köttfärssås med fullkornsspaghetti lagom tills jag kommer hem... jag längtar redan..

At the end of every week each one of us becomes a freak

2011-01-30 @ 23:59:37

Såhär några minuter innan det slår över från söndag till måndag kan jag konstatera att det har varit en väldigt bra helg som har innehållit fest, mys, bus och allt däremellan. Avslutningsvis skjutsade vi idag Christian och Thomas till bussen i Bollnäs och i samma veva passade vi på att övningsköra, handla och tända ljus för pappa vid hans grav. När vi sedan kom hem gav vi oss ut på en timmes promenad innan det blev käk och sedan soffläge framför Solsidan och Wallander - hämnden.

Nu är det dock dags för mig att kasta in handduken så att det inte blir helt omöjligt att ta sig upp ur sängen imorgonbitti. Hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni får en minst lika bra vecka! Godnatt och sov gott med er :)


Paella enligt LCHF

2011-01-30 @ 00:05:52


Ikväll har jag bjudit min moder och min broder på den här paellan som jag lagade enligt receptet jag har fått av min vän Lina. Själva stammen är gjord på vitkål (istället för ris) och så innehåller den även lök, ärtor, paprika, kyckling, räkor och givetvis saffran. Det innebär att den är fri från kolhydrater och därför är ett utmärkt val för LCHF.

Jag kan erkänna att jag till en början var lite skeptisk till detta just på grund av vitkålen som jag i vanliga fall inte är särskilt förtjust i... men jag ville ändå ge det en chans och tur var väl det för detta var verkligen sjukt gott! Betyget bllir fem plus av fem möjliga!! :D

Vi dansar aldrig nykter

2011-01-29 @ 18:37:10

Vill passa på att tacka för igår till alla som var inblandade och ett särskilt tack till Lukas för att ha ordnat en trevlig fest. Kvällen hade sina dalar och sina toppar, men i det stora hela var den kanon! Det slutade med att jag och Wilma var sist kvar (what a chocker!), dansandes i vardagsrummet in i det sista. Men vi följer mottot "ska det va så ska det va", liksom! :)

Idag har jag mått prima ballerina, tro't eller ej. Lite slö är man väl dock, men det kan man leva med. Har hunnit med en timmes promenad och massa bus med Thomas bland annat, resten av kvällen blir det bara att vara hemma och mysa. Men först; ställa mig vid spisen och laga mat. Tjingeling!








Vad gör vi? Nu kör vi!

2011-01-28 @ 19:03:12

Skinnbyxor - H&M, spetstopp - Lindex, halsband - H&M

Nu är jag redo inför kvällens bravader och för att dra vidare. Hoppas alla får en trevlig fredagkväll! :D

Tonight's gonna be a good night

2011-01-28 @ 16:31:23

Nynnar på "I gotta feeling" och känner hur party moodet sakta men säkert börjar växa inom mig. Jag känner så starkt på mig att det kommer att bli en bra kväll! Jag hoppas min magkänsla har rätt. Kvällens planer är först förfest hemma hos Evelina och sedan blir det 18-års fest för Lukas. Trevligt trevligt! :D

Lite synd är det ju dock att Christian och Thomas kommer hit från Sundsvall ikväll i ungefär samma veva som jag måste bege mig, men det är smällar man får ta antar jag. Tur att de stannar hela helgen iallafall, så att jag hinner få min dos av mys med min lilla plutt ändå! :)

Nu tror jag dock att jag ska ta och hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning. Känner jag mig själv rätt så får jag väl stressa i vilket fall (hur lyckas jag alltid vara sen?)... Ska försöka komma ihåg att slänga in en bild på kvällens utstyrsel också innan jag drar, så vi hörs om en timme eller två ;)


Simple but stylish

2011-01-27 @ 23:09:43

I wish everyday could be like this

2011-01-27 @ 12:54:45
Klockan är snart ett och jag har inte ens gått till skolan än - har världens fetaste sovmorgon! Hela förmiddagen har det varit inställda lektioner osv. så jag börjar inte fören klockan två. Såå skönt! Jag tog dock inte en bokstavligt talat lång sovmorgon utan jag har istället njutit av att bara få ligga kvar i sängen och äta frukost i lugn och ro framför tv:n. Men nu den sista timmen innan jag knallar iväg tänkte jag sätta igång att plugga, sedan blir det skolan framtill klockan fem. Vi hörs mer ikväll! :)

Mildare klimat, tack

2011-01-26 @ 20:43:58
Idag hämtade jag ut ett paket från H&M fullproppat med snygga vår- och sommarkläder i. Detta gjorde ju inte att jag längtar ännu mer efter våren och sommaren, inte alls... Eh, jo?! Jag är så trött på vintern för tillfället så att jag kan spy... Bläääää. Och ändå är det bara januari än, hur ska detta sluta?

Men nu skiter vi i det, tillbaka till kläderna! Jag blev väldigt nöjd med dem, speciellt med den underbart fina, röda volangbikini... och den vackra leopardklänningen... och de otroligt sköna och snygga byxorna... jaa, ni hajar! Givetvis har jag tagit kort på allting (förutom på en vanlig svart långklänning) för er skull, snäll jag är va? :D

    

Ugnsgratinerad aubergine med köttfärsröra

2011-01-25 @ 22:11:00


Kvällens middag: ugnsgratinerad aubergine med köttfärsröra. Supergott!! HÄR har ni receptet till detta.

110125

2011-01-25 @ 20:28:20
Hualigen... idag har jag varit trött. Man skulle kunna tro att jag har sovit för lite men det kan jag inte påstå att jag har gjort, inte mindre än vanligt iallafall. Så jag vettefasiken vad det kan bero på, men trött är jag då! Efter sista lektionen hade jag stor lust att bara gå hem och lägga mig, det lockade med andra ord inte alls särskilt mycket att gå och simma... men efter att jag hade släpat min tunga, trötta kropp till simhallen och simmat en kilometer så kände jag mig väldigt duktig och nöjd! 1-0 till mig.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite italienska och sedan tänkte jag faktiskt ta och krypa ner i min varma, sköna säng. Jag ska dock inte sova redan utan jag ska kolla på ett efterlängtat avsnitt av Gossip Girl som äntligen är tillbaka nu efter ett långt uppehåll över jul. Även One Tree Hill kommer imorgon så lyckan hade inte kunnat varit större! Som jag har längtat alltså!! :D

Min favorit lasagne

2011-01-24 @ 17:31:25


Den här lasagnen (som kanske inte ser särskilt lockande ut på bild) har precis landat i min mage. Jag kan varmt rekommendera er att göra den här för den är så jävla god!! Den absolut godaste lasagnen som finns, sedan att den är rätt nyttig också är ju ett stort plus i kanten. Allt den innehåller är bacon, lök, vitlök, keso, krossade tomater, spenat, lasagneplattor och tomater + riven ost överst. För er som är intresserade; HÄR har ni receptet!

Förresten, som ni kanske ser har jag nu gjort en egen matkategori där jag kan placera inlägg som dessa eftersom att jag fick lite positiv respons när jag nämnde idén. Ni som tycker att det är totalt ointressant får helt enkelt lov att bläddra förbi ;)

Jaja, nog om det. Magen hann inte vila särskilt länge... om cirka en kvart måste jag börja dra mig till IP för att träna spinning, push och core. Förutom att jag fortfarande känner mig lite för mätt så känner jag mig sjukt laddad, här ska pumpas!! :)

I'm back...

2011-01-23 @ 23:06:08
... och helgen har varit SÅ mysig som den bara kunde bli! Shoppingen var rolig (trots att jag bara köpte nyttiga saker så som träningskläder, extern hårddisk, smink osv.), Kungsberget var kanon att åka skidor i, Idolturnén var grym(!!!) och givetvis har det, som alltid, varit underbart att bara umgås med mina nära och kära. Summan av kardemumman är alltså att det har varit den bästa helgen på väldigt länge!

Jag har en hel del videoklipp från showen som jag hade tänkt att visa er, men vad jag har förstått är de flesta för stora så jag vet inte hur det blir med det. Jag får försöka klura ut något iallafall så får ni hålla utkik under veckan. Men så länge får ni nöja er med några bilder :)


Kungsberget




Läkerol Arena


Sandviken med stort S

2011-01-21 @ 14:07:00
Hej på er! Kom precis hem från skolan och ska bara packa ihop lite grejer nu innan vi sticker iväg till Sandviken. Spenderar hela helgen där och vi har massvis med roliga saker på schemat!

Fredag: Shopping i Valbo, mys på kvällen
Lördag: Åka skidor i Kungsberget, Idolturnén i Gävle på kvällen
Söndag: Umgås, hälsa på moster, åka hem på eftermiddagen

Återkommer på söndag med förhoppningsvis lite bilder och så vidare. Ha en trevlig helg! :)


Tog förresten en bild i all hast, har på mig tröja och byxor från H&M och så halsbandet som är från (tro det eller ej!) Dollarstore

Vardagslyx

2011-01-20 @ 22:56:58


Kom precis ut från duschen och passade på att lägga en ansiktsmask i samma veva, så nu sitter jag här och bara myser i min mysiga morgonrock. För övrigt har det varit en bra kväll! Jag har varit och köpt nya slalompjäxor, lagad god mat (stekt torsk med bulgur, avokado- och romröra samt en sallad vid sidan om), och sist men inte minst varit ute och gått en timme. Kanon!

Nu måste jag tvätta bort masken innan den torkar fast i min hud, för det vore ju inte en särskilt rolig syn. Sedan ska jag börja packa lite inför helgen innan det blir läggdags. Godnatt och sovgott!

INSPIRATION

2011-01-20 @ 20:10:35
  
  

= grymt snygga och inspirerande bilder från 2011 års vårkollektion för Bik Bok!

Even the best fall down sometimes

2011-01-19 @ 23:00:18

Jag har varit ner på botten och vänt, men nu står jag på benen igen. Vissa dagar tar saknaden helt enkelt överhand och det går inget annat än att falla ihop och tillåta sig själv att vara ledsen. För utan mörkret skulle det inte finnas något ljus, det har jag lärt mig.

Det har varit en fin kväll trots allt. Mamma och jag har varit på bio och sett Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den gjorde mig verkligen inte besviken; jättebra var den! Längtar efter del 2.

Nu sitter jag här och dricker te och äter ett äpple, ska dock stänga av datorn efter att jag har skrivit klart detta och plugga lite på spanska glosorna innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon istället med lite roligare uppdateringar. Godnatt med er!


Älskade pappa; min saknade hand

2011-01-19 @ 18:20:11
"Om du förlorar en hand kanske smärtan försvinner efter ett tag. Det kanske slutar göra ont... men varje gång du ska lyfta något kommer du att sakna handen. Du blir påmind varje gång. Man saknar handen mer och mer för varje dag som går. Man upptäcker fler tillfällen då handen behövs. Tiden kan inte göra någonting åt saknaden. Man vänjer sig aldrig."

Triss i pass

2011-01-17 @ 21:43:40
Kom precis ut från en välbehövlig dusch efter att ha varit på IP ikväll och kört trippelpasset; spinning, push och core. Även om det var rätt jobbigt efter att inte ha varit där på ett tag så känns det otroligt skönt att vara igång på riktigt nu med träningen efter två veckor med bara långpromenader. Jag bävar dock inför den sjudundrande träningsvärken som kommer att smyga sig på redan imorgon och allra helst på onsdag... Tur att jag ska simma imorgon så att musklerna mjukar upp sig liiitegrann åtminstone :)

Surprise

2011-01-16 @ 19:54:00
Hej och förlåt för kass uppdatering de senaste dagarna men den här helgen har varit fullspäckad som ni kanske förstår och då hamnar bloggen lite åt sidan. Men jag tänkte gottgöra er med ett långt inlägg och massvis med bilder! Det låter väl bra?!

Idag har jag varit seg... det vankades nämligen överraskningsfest i Alfta igårkväll för Sara och Frida som fyllt 18 år. Kvällen började hos Johanna där jag och fyra tjejer till förfestade innan vi drog till lokalen där själva festen ägde rum. Där gick jag (och cirka 60 pers till) all in framtill klockan tolv då jag hoppade på bussen och åkte hem. Det var med andra ord en otroligt lyckad kväll, speciellt då födelsedagsflickorna blev riktigt överraskade! Ett stort tack till alla er som ordnade denna trevliga kväll :D 

För övrigt så har Katrin och Emma varit här över helgen. Emma har fått köpt sitt första par slalomskidor och vi har idag varit i backen för att testa dem. Vi hade dock lite otur med vädret då det var nollgradigt och regnade så att föret i backen var riktigt obehagligt; isigt och halt. Därav blev det inte många åk för min del vilket var synd. Men sånt är livet som fegis!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en sväng men först lägger jag upp en bunt bilder här och även en liten film från gårkvällen. Enjoy! ;)




















Sushi

2011-01-13 @ 23:12:13
Klockan var runt fem i eftermiddags och vi hade precis gett oss ut på en promenad när det i samma veva kom en inbjudan från Jenny om att komma över på middag, och det ville vi givetvis! :) Men först gick vi vår runda med hundarna som vi hade tänkt oss innan vi sedan vandrade vidare hem till Jenny där vi möttes av det ni kan se på bilderna här nedanför; hemmagjord sushi(!!!). Det var verkligen helt sinnessjukt gott!! Sushi kan enligt mig vara det godaste som finns faktiskt. Så det tackar man för, en helt vanlig torsdagskväll såhär... hon är rätt bra hon, den där underbara kusinen jag har. ♥




It's perfect

2011-01-12 @ 22:37:38


Någon dag framåt sommaren skulle jag absolut inte ha något emot att vandra runt en dag i dessa kläder! Det är också mycket möjligt att jag skulle kunna få ihop något liknande om jag bara införskaffar mig den snygga hängselshortsdressen från Monki.. hmm... Det tåls att tänka på! :D

Quinoasallad med kyckling

2011-01-12 @ 19:34:04
Första skoldagen är avklarad och ja, det känns väl helt okej. Finns ju inte så mycket att göra åt det liksom. Det är bara att gilla läget! Ja ja, skit i det. Efter skolan blev det en långpromenad med mamma och hundarna, sedan när vi kom in gjorde jag en jättegod sallad! Nu tänker ni; "åh neej, inte ännu en till matbild"... Men joo då! Hihi.. Det känns som att det är dags att göra en egen matkategori snart... Vad säger ni om det? Vissa av er kanske tycker att det är intressant iallafall? Eller? Ingen alls!? Nähä, okej då... men det skiter man väl i.. ;) Kvällens middag (som av bilderna att döma alltid verkar bestå av sallad, vilket inte alls stämmer) blev en sallad på quinoa, ruccolasallad, babyspenat, rödlök och avokado, toppat med kycklingfilé och bacon + dressing på kesella och franska örter. Skiiiitgott!!!


Ångest.....

2011-01-11 @ 18:28:15
Åh.. Nu har hela jävla jullovet gått och imorgon är det åter dags för skolan igen... Det känns deppigt. Mycket deppigt. Jag är inte redo för att komma tillbaka dit än! Jag behöver mer lov!! Men för att tänka positivt så blir det en skön mjukstart den här veckan med bara tre dagar och efter det är det bara sex veckor till sportlovet! :D

Idag var tanken att jag skulle kliva upp i skaplig tid så att man kan somna någon gång ikväll men den planen sket sig totalt när jag vaknade och klockan var halv ett... men men, så kan det gå när inte haspen är på. Jag får väl vara vaken länge ikväll då och vara helt död imorgon sedan lägga sig tidigt imorgonkväll och vara fit for fight på torsdag. Det låter som en plan! Hur som helst, när mamma kom hem från jobbet idag gick vi ut och gick i en timme och sedan har jag bara slappat framför datorn medan ångesten kröp sig fram. Hualigen... Nej men nu ska jag inte låta det förstöra sista kvällen på lovet! Nu ska jag först äta bakad potatis med tonfiskröra och sedan blir det en film med mamsen. Ha det bra allihopa :)

Kärlek vid första ögonkastet

2011-01-11 @ 14:52:32


Denna somriga klänning kommer att säljas på Lindex under våren och jag ska definitivt spana in den inför ett eventuellt köp. Så grymt fin!! Precis i min smak. Detta kan man kalla kärlek vid första ögonkastet...

Chinese

2011-01-10 @ 18:10:56



Topp + skinnbyxor - H&M

Nu sticker jag alldeles strax iväg till bussen och åker till Bollnäs med tjejerna för att käka kinamat. Det ska bli väldigt mysigt och gott! :D Hoppas ni alla får en lika bra måndagskväll!

Bulgursallad med halloumi

2011-01-09 @ 20:31:06


Taadaaa! Här har ni resultatet av kvällens middag och det blev riktigt gott om jag får säga det själv ;) Jag gjorde en sallad med bulgur, soltorkade tomater, kikärtor, röd lök, isbergssallad och sedan lite halloumiost och vitlöksdressing gjord på kesella vid sidan om. Det var dock väldigt salt så nu blir det massa vatten, frukt och soffläge framför en film med mamsen. Låter fint i mina öron!

Lördagsmys

2011-01-09 @ 18:25:24
Igår hade jag en jättemysig kväll med bästa tjejerna! Det började med att jag mötte upp Johanna vid bussen runt halv åtta och sedan gick vi hem till Julia där även Britta och Sofie var för att umgås med dem. Vi kollade på film och spelade Alias så att tårarna rann av skratt! Sedan när klockan närmade sig halv två gick jag och Johanna hem till mig och låg i sängen och pratade till fyra på natten morgonen innan vi tillsist slocknade. Mysigt!

Idag har jag och mamma varit ute på en riktig långpromenad i drygt 1½ timme. Appen på min mobil visade att vi hade gått nästan 8 km så det blev en bra bit ändå! Väldigt skönt iallafall :D  Kom precis ut från duschen nu och ska sätta igång med maten så fort jag har skrivit färdigt det här. Tänkte röra ihop en sallad med lite allt möjligt i, hoppas att det blir gott för jag dööör av hunger snart!! Ja ja, nästan iallafall. 

Saw 3D

2011-01-08 @ 00:55:06
Kom precis hem efter en rolig (och läskig) kväll med mina fina vänner Julia, Britta, Sofie, Johanna och Amanda. Vi gick på bio och såg Saw 7 i 3D och typ sket på oss... Näerå, men nästan. Vi har faktiskt längtat enormt efter den här filmen och vi skulle egentligen åka till Gävle för att se den när den hade premiär men tiden stämde inte med tågen hem, så när vi fick reda på att den skulle komma till byn blev vi ju överlyckliga! Så vad tyckte jag om filmen då? Jo, den var jättebra! Hemsk och så, men det ska den ju vara. Däremot så tyckte jag att 3D effekterna var rätt dåliga, de märktes bara ibland och när de väl gjorde det så var det inte särskilt tydligt. Filmen hade definitvt varit lika bra utan 3D så det var ju en liten besvikelse. Men annars var den kanon! Efter filmen gick jag, Julia, Britta och Sofie hem till Julia och pratade och kollade på tv innan alla sedan knatade hem till sitt.

Nu sitter jag och äter kiwi, äpple och passionsfrukt och ska bara kolla runt lite på "fejjan" (haha) innan jag går och lägger mig och kollar på The Hills. Godnatt och sovgott, så hörs vi imorgon igen!


Dubbelt upp

2011-01-07 @ 17:48:22
Tanken var att vi skulle åka upp till stugan igår och ta en långpromenad där men på grund av snöstormen som härjade blev det inget med det. Istället satte vi igång och städade bort julen och det var ju lika bra det! Skönt att ha det undanstökat nu måste jag säga. Nästan så fort julen är över vill man ju bara ha bort allting, håller ni inte med? Nu känns det mer som att det går mot våren när allt det röda är borta och det istället är vitt :)

Hur som helst. Idag var det bra nog mycket finare väder ute då solen till och med kikade fram nu och då, så då åkte vi till stugan idag istället och gick där i en timme. Vi fick pulsa i snön så det blev det nog dubbelt med motion skulle man kunna säga.. Gött! Blev dock jättefrusen när vi kom hem så nu har jag precis kommit ut från duschen och ska slänga in mina värmetofflor i mikron. Mamma står och lagar laxsoppa så det blir gott med något varmt i magen också. Senare ikväll blir det bio med tjejerna! Skriver mer om det när jag kommer hem... om jag överlever vill säga.. ;)


Sallad favoriten

2011-01-06 @ 20:56:01
Det verkar som att jag blev kocken i det här huset i och med att vi bestämde oss för att förändra våra kostvanor. Den här veckan tror jag banne mig att jag har gjort maten varenda dag. Men jag klagar absolut inte, jag älskar att laga mat! :D Ikväll blev det en sallad på fullkornspasta som jag örtkryddade och blandade ihop med isbergssallad, gurka, tomat, skivor av morötter och kräftstjärtar. Till det hade vi avocado, keso och en vitlöksdressing gjord på kesella. Nyttigt och supergott! Måste erkänna att jag fick lite inspiration av salladen från Wayne's... hihi.


Ray-ban

2011-01-05 @ 20:37:45



Vad tycker ni om mina nya glasögon som jag fick idag? Rätt snygga va? :D Ni kanske kommer ihåg att jag skulle skaffa linser tidigare i höst, och framtill nu har jag väl provat 4-5 olika par linser men ingen av dem har funkat på mina ögon konstigt nog. Så då blev det att jag beställde ett par nya glasögon istället då styrkan inte stämde på mina förra, har nämligen haft dem i snart tre år och under den tiden har mitt synfel förändrats en del. Men nu när jag har dessa så är det problemet löst!

Nog om det. Idag har jag haft en vilodag kan man säga. Jag skulle egentligen ha simmat men jag har varit så konstig i magen idag så jag skippade det. Var lite rädd för att det var vinterkräksjukan på gång eftersom att det tydligen går nu men det är nog inga större fel på mig. Jag har fått i mig mat ikväll så jag känner mig bättre nu, hade säkert ätit något olämpligt bara. Apropå mat; ikväll gjorde jag tonfiskburgare och det kan jag rekommendera. Otroligt enkelt, nyttigt och gott! Jag fortsätter på det spåret nu och rör ihop en fruktsallad att äta framför en film tillsammans med mamma. Hoppas ni får en lika mysig kväll!


Hurra, hurra, hurra

2011-01-04 @ 19:04:47


Tänk för att idag är ingen vanlig dag, för idag är Astrids födelsedag. Hela åtta år fyller hon idag och jag måste säga, med risk för att låta som en morsa; guuuud vad fort tiden går!! Det känns som att det var igår vi hämtade henne i Karlstad när hon var tio veckor gammal, och nu helt plötsligt är hon åtta år... eller 56 år i hundår. Beror ju på hur man ser det. Min lilla, fast ändå så stora, Astrid! ♥

My christmas gifts

2011-01-04 @ 14:59:54


Den svarta läderväskan (som stod överst på min önskelista men som jag bara kunde drömma om att få), den grå/bruna mysdressen, det rutiga påslakanet, de rosa mikrovågstofflorna, hörlurarna till mobilen och muffinsboken är i stort sett det jag fick i julklapp :D utöver det här fick jag också lite små grejor så som badsalt, duschcreme, necessär och pengar men det kändes varken viktigt eller roligt att visa på bild. Jag hade iallafall inte kunnat fått bättre julklappar i år, jag är mer än nöjd!!!

The Town

2011-01-04 @ 00:49:37
Mysig måndag! Kom ganska precis innanför dörren efter att ha varit i Gävle idag med Johanna. Vi tog ett rätt sent tåg så vi kom fram vid fyratiden för vi skulle ju bara äta och gå på bio men några affärer hann vi ju med ändå... Köpte dock bara en ring, ett iPhone skal och tights så det gjorde jag bra ändå måste jag få säga! Hur som helst, The Town var filmen som vi såg. Den var jättebra!! Spännande och så. Helt klart sevärd. Allt som allt har det varit en bra dag, men lite typiskt var det dock att vårat tåg hem var försenat så vi missade bussen med tre minuter och fick sitta på Max i en halvtimme och vänta på nästa buss... Ute fryser man ju ihjäl i det här sibirien liknande landet...

Nu sitter jag här med mina värmetofflor på mig (apropå det så har jag inte visat er mina julklappar, om ni har tur kanske jag gör det imorgon) och bara slappar. Ska nog strax tvätta bort sminket, borsta gaddarna, krypa ner i sängen och kolla på en film om jag orkar. Eller så läser jag lite. Eller så sover jag. Den som lever får se! Godnatt iallafall :)

Inget stoppar oss nu

2011-01-02 @ 23:21:27
Förra året kan jag inte minnas att jag hade något särskilt nyårslöfte, i år däremot har jag det och jag känner mig så taggad. Jag och mamma ska tillsammans hjälpas åt att gå ner en viss del i vikt genom att röra på oss mer och förändra våra matvanor litegrann. Den senaste tiden har vi varit alldeles för dålig på att gå långpromenader med hundarna och ätit alldeles för mycket pasta! Dessutom har jag totalt tappat mina träningsvanor som jag en gång hade... de ska definitivt bli en del i min vardag igen! Det känns jättebra och jag känner mig mer än redo. Jag vill, jag kan, jag ska!

Igår blev det dock bara en mjukstart, höll mig undan från sötsaker men var absolut tvungen att äta lite bakis-makaroner och orkade inte ut och röra på mig något sådär dagen efter dagen före. Idag däremot gav vi oss ut med hundarna på en timmes promenad och sedan åkte vi på ICA och handlade en massa nyttigheter inför "vårt nya liv". Nu jävlar är vi på gång!!

New year's eve

2011-01-01 @ 19:19:41

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att nyår är riktigt överskattat, därför hade jag inte särskilt höga förhoppningar inför kvällen. Då visade det sig istället att självaste nyårsafton blev en lyckad kväll trots allt! Den började hemma hos Julia där vi var tio tjejer som åt tacos och sedan efterrätt i form av chokladtårta, chokladmousse, vit chokladmousse och så blåbär och hallon till det. Supergott var det!! Sedan festade vi hos Julia tills tolvslaget då vi stod ute och smällde raketer och träffade folk utanför IP, därefter gick vi in på IP en stund innan det blev lite efterfest hemma hos Sami. Vid tretiden kom jag och Sofie hem till mig och ramlade i säng på sekunden, och idag har man mått som man har förtjänat...












Cognac brown

2011-01-01 @ 17:29:13




Igår var det ju nyårsafton och på mig hade jag en ny klänning från Vila. Kvällen i övrigt var rätt rolig den med faktiskt men innan jag går in mer på det ska jag äta middag, skriver om kvällen plus lite bilder senare ikväll. Vi hörs då! :)