Valborgsmässoafton

2011-04-30 @ 16:52:15

Topp - Lindex, skinnshorts - Gina Tricot

Idag är det valborgsmässoafton eller sista april som kanske är lite mer bekant... det innebär ju givetvis fest för fulla muggar! Jag och ett gäng tjejer ska grilla här om en stund och sedan senare ikväll ramlar det in ett tjugotal till och då jävlar smällar det. Hoppas alla får en rolig kväll! :D

It's friday, I'm in love

2011-04-29 @ 22:55:28

Idag har jag befunnit mig i Bollnäs med mamsen i stort sett hela dagen. Vi åkte dit vid två och kom hem strax före nio... vi hann med andra ord med många affärer varav jag från Lindex fick jag med mig två fina plagg hem som jag bara inte kunde låta bli och från Åhlens två somriga läppstift. Vi avslutade sedan dagen med att gå och äta på Roma vilket var jättemysigt och sjukt gott! Bra fredag! :)

 
Bilderna ger inte riktigt kläderna rättvisa för ljuset blev så konstigt... shortsdressen är till exempel inte grå. Men så kan det gå när inte haspen är på!


Keep on dancing till the world ends

2011-04-28 @ 21:59:00

Kvällen började här hemma igår på vår altan då Sofie, Johanna och Britta kom hit för att förfesta lite innan vi gick till Sami där förfesten fortsatte. Vid halv tio följde jag och Johanna med de som faktiskt har åldern inne för att gå på krogen till Bollnäs och gick på Tranan... efter någon timme var vi dock hemma igen men det var kul så länge det varade! Summan av kardemumman blev en riktigt lyckad kväll (förutom att min älskade iPhone fick en ful spricka...) som avslutades med att Sofie spenderade natten med mig.


















Yesterday

2011-04-28 @ 12:58:53

Byxor - Zara, skjorta - Vero Moda

Igårkväll såg jag ut såhär när jag var ute på lite rajtan tajtan med fina vänner på blotta onsdagen. Kvällen var riktigt rolig faktiskt och kameran gick varm under kvällen så jag har en hel del bilder att visa er! Det får dock vänta tills senare för nu ska jag äta frukost först och vänta på att sömntutan Sofie ska vakna...

Altanmys

2011-04-27 @ 01:22:28

Även denna kväll har, precis som gårdagen, varit väldigt mysig! Mina fina flickor Johanna, Sofie och Britta kom hit vid sjutiden och så satt vi ute på altanen och åt kladdkaka, drack te/kaffe och snackade skit. Efter ett tag lämnade dock Britta oss för att vara toffel men istället kom Julia hit efter sin träning, och så spelade vi plump inlindandes i filtar med tända ljus omkring oss. Efter en omgång tyckte vi dock att det var lite väl kallt ute så vi förflyttade oss in i soffan och kollade på teve istället innan de drog sig hemåt.

Sedan dess har jag suttit här och ugglat framför datorn, vilket är tillräckligt länge... så nu är det god tid för mig att borsta tänderna och krypa ner i sängen. Imorgon är ju en ny dag! Godnatt kompisar :)


I'm just gonna take a minute and let it breeze

2011-04-26 @ 15:33:25

Sommarvärmen som bestämde sig för att komma redan i april gör mig så förvirrad... helt plötsligt känns det som att det är juli månad och sommarlov, fast det egentligen bara är påsklov?! Det är ju faktiskt hela sex veckor kvar i skolan till sommarlovet. Hur går det här ihop egentligen???
   Inte bara vädret utan även den mysiga kvällen igår gav mig försmak på sommaren. Vi var ett gäng på cirka tio pers som först träffades på Pelles och åt glass för att sedan dra oss till Öjeparken där vi spelade kubb och satt på scenen och mös med filtar. Att under hela kvällen också kunna gå barbent i jeansshorts utan att frysa ihjäl känns helt ofattbart. Som jag har längtat efter det här!










Bilderna har min vän Britta tagit, fiiina va?


Påskhelgen

2011-04-25 @ 23:58:20
Oj, var ska jag börja?! Det har hänt så mycket roligt den här påskhelgen, att blogga är det sista jag har tänkt på... men nu är helgen över och den har varit helt fantastisk! På grund av det minst sagt underbara vädret har den spenderats mestadels utomhus. På långfredagen när mina syskon med familjer hade anlänt åt vi lunch på altanen, och sedan monterade jag och Johan ihop vår nya grill som vi sedan invigde till kvällen. Premiär för grillningen i år var det också, och det smakade lika ljuvligt som alltid!
   När maten hade lagt sig i min mage åkte jag vidare till Sara i Alfta där det vankades festligheter med trevligt folk, och kvällen blev likaså trevlig. Jag tog det rätt lugnt så på påskafton var jag pigg och glad och njöt av dagen i stugan med heela familjen där det blev solning och ännu mer grillning. Senare på kvällen lyckades vi också trycka i oss mängder av påskmat och påskgodis. Det känns som att jag inte har gjort annat än ätit denna helg... det är tur att det bara är påsk en gång om året...
   Resterande dagar har vi bara njutit av solen och gjort andra nyttiga sysslor så som att städa bilar och fixa i trädgården. Nu har dock alla syskon och syskonbarn och så vidare åkt hem till sitt och jag börjar sakta men säkert vänja mig vid tystnaden och tomheten här hemma... det känns i alla fall sjukt skönt att jag har lov den här veckan. Det kunde inte komma lägligare!

Här kommer ett bildregn med blandade bilder från min påskhelg:






Mitt paradis








24 grader i kvällssolen... mmm..


GLAD PÅSK

2011-04-21 @ 22:46:00


Bilden föreställer mig och min vän Britta som för x antal år sedan gick och tiggde godis utklädda till påskkärringar. Det var samma visa varje år, varje skärtorsdag.. och godis, det fick vi gott om. Idag skippade vi dock utklädnaderna och dörrknackningen men stämningen och likaså godiset, det finns fortfarande där. Inför denna påsk känner jag mig verkligen uppspelt då båda mina syskon med familjer kommer hit över helgen så att vi kan umgås alla tillsammans och frossa i allt som har med mat och götta att göra! Jag känner på mig att det här kommer att bli den bästa påsken på länge! :)

Med det sagt vill jag samtidigt passa på att önska er en riktigt glad påsk! Och hörrni förresten... NU HAR JAG PÅSKLOV!!! Ååååh vad gaalet skönt!

The mess I made

2011-04-20 @ 23:17:42


Parachute – The Mess I Made

"Should've held my ground
I could've been redeemed
For every second chance
That changed its mind on me
I should've spoken up
I should've proudly claimed
That oh my head's to blame
For all my heart's mistakes

But oh, I'm staring at the mess I made"

Time will tell

2011-04-20 @ 19:11:16
Idag har det hänt mycket! Fast egentligen inte när jag tänker efter... men det känns verkligen som det. Började dagen med en morgonpromenad och sedan gick jag i skolan mellan tio och halv två. Därefter tog jag tummen ur röven och gick på hälsocentralen för att kolla upp min hals som har gjort ont och varit svullen i snart två veckor, men inget visade på proven så det vettefan vad det kan vara.. kanske bara en förkylning som fortfarande inte brytit ut riktigt, jag vet inte. Bara tiden kan utvisa det antar jag!

På eftermiddagen åkte vi och övningskörde och gjorde lite ärenden i samma veva. Vi var bland annat och storhandlade på ICA inför påsken och kom därifrån med typ åtta kassar... puh.. det var svettigt kan jag tala om! Men nu har vi verkligen laddat upp både kyl, frys och skafferi för en hääärlig påskhelg :D

Nu ska jag dra mig ut och springa en vända i kvällssolen hade jag tänkt. Sedan resten av kvällen blir det plugg inför sista provet innan lovet som infinner sig imorgon samt tv-tittande i form av Grey's Anatomy och Off The Map. Ha en bra kväll allihopa! :)

Breakfast in my heart

2011-04-18 @ 23:18:38
Innan det är dags för mig att knoppa slänger jag in en bild såhär på kvällskvisten på en frukost jag åt häromdagen och som jag dessutom planerar att kopiera rakt av imorgonbitti (längtar redan!).
   Om ni inte ser det själva så är det knäckebröd med kokt ägg och kaviar på den ena biten och keso, kallrökt lax och avokado på den andra samt en smoothie, en kopp blåbärste och ett glas vatten till. Det var helt sanslöst gott kan jag tala om!! Laxmackan i all ära, men jag börjar sakta men säkert inse att inget klår en hederlig äggmacka...


This has gotta be the good life

2011-04-18 @ 15:56:10

Topp & byxor - H&M

Sköna men enkla kläder åkte på denna dag, som för övrigt har varit helt okej. Lite segt blev det i skolan där på slutet, men nu är det ju alldeles snart påsklov så det är bara att stå ut de sista dagarna. Solen gör ju verkligen sitt också! Allting går lättare och blir så mycket roligare när det är fint väder! :)

Nu ska jag laga lax, bulgur och guacamole till middag och sedan vid sex ska jag befinna mig på IP för att träna spinning, push och core med Linis. Bra start på veckan!

Söndagsfika

2011-04-17 @ 23:12:59

Tillsammans med Wilma, Britta, Lina och Evelina blev denna kväll precis så mysig som jag hade tänkt mig - om inte ännu mysigare! Vi satt ute på altanen hela kvällen och njöt av den härliga våren med tända ljus och musik och drack te, fikade och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Wilma hade bakat både scones och kladdkaka, och snäll som hon är hade hon gjort ett nyttigare alternativ till lilla mig och rostat äpplen, solroskärnor, mandlar och hasselnötter i kanel. Det uppskattades enormt mycket vilket hela kvällen i sig gjorde för den delen! Det får vi ta och göra om, tjejer :)






110417

2011-04-17 @ 17:56:30

Långklänning & tröja - H&M

Barbent (för första gången i år, jiippieee) fast med långklänning och tröja traskar jag nu iväg några hundra meter bort längs ån till min vän Wilma där det ska bjudas på söndagsfika. Jag återkommer senare ikväll med förhoppningsvis ett par mysiga bilder från en förhoppningsvis mysig kväll!

Something new

2011-04-17 @ 14:11:45
 
 

Lite nytt i garderoben från gårdagens shopping, som ni kan se på bilderna ovanför, är en virkad klänning från Vila, en transparent skjorta från Vero Moda, konjaksbruna skinnshorts från Gina Tricot och en svart skinnkjol från H&M. Utöver detta köpte jag också några bastoppar och en träningströja, men det kändes lite smått ointressant därav inga bilder på det.
   Hur som helst så är jag verkligen nöjd med mina inköp, trots att jag nu är så gott som pank... men det var det alla gånger värt. Nu ska jag dock spara allt jag har och allt jag får till vår kommande resa till London! Det lär ju behövas... ;)

Water for elephants

2011-04-17 @ 12:07:45
Gårdagen i Gävle var en av de bästa dagarna på länge! Vi var där redan vid tio på morgonen så framtill 21.35 då tåget hem gick hann vi med att shoppa för varenda litet korvöre vi ägde (visar vad jag köpte senare), njuta av många fina timmar i solen, äta vår favoritsallad på Wayne's uteservering och sist men inte minst gå på bio och se filmen Water for elephants som var helt makalöst bra. Lätt en av de bästa filmer jag har sett! Den var helt underbar, liksom hela vår dag var. Tack för det gumman! ♥






Årets första nyckelpiga (som kameran vägrade fokusera på..)




Bästismys

2011-04-15 @ 22:53:54
Kvällen som har spenderats med Johanna har varit urmysig! Sushin blev jättegod och vi hamnade i total matkoma, därför intog vi direkt sängen och kollade på The Stepfather. En ruggig skräckis var det... men rätt bra. Nu däremot har vi gjort oss i ordning för att sova för imorgon ska vi upp riktigt tidigt och åka till Gävle där vi ska spendera hela dagen. Det blir shopping för hela slanten (bokstavligt talat) och sedan bio på kvällen. Därför vill jag passa på att önska er en trevlig helg så hörs vi förmodligen på söndag! :)


A new day has begun

2011-04-15 @ 10:15:54
Kickstartade denna dag med en morgonpromenad på cirka en timme tillsammans med Emelie. När jag sedan kommit tillbaka och åt min gröt fick jag reda på att första lektionen var inställd idag så jag börjar inte fören elva... skönt men lite segt också eftersom jag inte kunde gå och lägga mig igen. Jag har i alla fall suttit och läst ljusnan i lugn och ro och kollat runt lite på datorn. Nu tänker jag dock vara duktig och dammsuga huset så att mamma slipper, då blir hon nog glaaad!

Efter skolan idag ska jag simma med Julia, sedan ikväll kommer Johanna hit och myser med mig och sover även kvar här. Vi ska bland annat göra sushi och det ska bli SÅ gott. Jag längtar redan... ;)

Vi hörs mer ikväll! Ha en bra dag! :)

Funny, thought I felt a sweet summer breeze

2011-04-14 @ 16:36:42
Humöret är på topp idag för att det är sånt härligt väder! Solen lyser klart och det är bokstavligt talat jättevarmt. Jag hade skriftligt nationellt prov i svenska idag mellan 9-15, men redan vid tolv var jag klar så då åkte jag hem och sedan dess har jag suttit ute på altanen (i enbart t-shirt utan att frysa!) och fått lite färg i ansiktet. Sinnesjukt skönt! Hoppas det håller i sig!

Nu ska jag stoppa i mig lite bacon och omelett innan jag ska promenera till gymmet och träna spinning, push och core. Hoppas alla har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll! :)




Kasslergratäng

2011-04-13 @ 19:56:24


Det blev en kasslergratäng till middag här hemma ikväll som vi gjorde efter receptet i denna veckas reklamblad från ICA. Den var enkel att göra (fyll en gratängsform med broccoli, blomkål, kassler och häll över en ostsås) och dessutom väldigt god. Dock skulle egentligen gratängen serveras med ris, pasta eller potatis enligt receptet men det skippade vi då det kändes helt onödigt. Minst lika gott ändå ju!

Powerwalk

2011-04-13 @ 17:05:15
Jag har ganska precis kommit in från en härlig långpromenad tillsammans med mamma, Emelie, lilla Olle och så givetvis hundarna Astrid, Vera och Harry. Riktigt skönt var det! Enligt RunKeeper gick vi prick åtta kilometer på knappt 1½ timme. Det gjorde vi bra! Nu - mat! :D


Money is what I need

2011-04-12 @ 23:29:50


Åååh... kära horoskop. Vissa dagar läser du mig så galet bra!! Tro mig, jag ställer mig ofta samma fråga själv - varför räcker pengarna aldrig till? Och varför kostar allting för mycket?! Det känns skönt dock att jag går mot ljusare tider.. tack för det. Jag håller ut.

Inside and outside

2011-04-12 @ 23:05:42

Topp - Weekday, byxor - H&M


Skinnjacka - Cubus, sjal - H&M, boots - Din sko

Idag bjuder jag på två "idag-har-jag-på-mig-bilder" (hatar ordet outfit...) för en gångs skull, den ena inomhus och den andra utomhus, skulle vi kunna säga. Jag tror ni hajar utan någon vidare förklaring ;)

Denna tisdag började med en morgonpromenad innan det var dags för lektioner mellan 12.15 och 16.00. Efter det kom jag hem och åt innan vi stack iväg till familjen Rodriguez i vårt förra hus på Blyssvägen, för där vankades det 3-års kalas för Leo. Det var mycket trevligt och varje gång jag är där blir jag påmind om hur glad jag är att just de bor där nu, och skriver ny historia i huset som trots allt alltid kommer att kännas som mitt hem. Det kunde inte ha blivit bättre på något annat sätt!

Med det sagt rundar jag av det här inlägget och gör mig redo för att krypa ner och få min livsviktiga skönhetssömn. Imorgon är ju en ny dag med nya möjligheter! Godnatt med er allihopa :)

Kycklinggryta

2011-04-11 @ 23:18:21


Ett hett middagstips är den här smarriga kycklinggrytan som vi gjorde för första (men absolut inte sista!) gången idag. Jag hittade receptet på PT-Fias blogg och tänkte göra det enkelt för mig och länka till det, men jag såg att hon hade bytt plattform så receptet var väck... attans rabarber..
   Vad som behövs är kyckling, paprika, zucchini, champinjoner, fetaost, soltorkade tomater och creme fraiche med smak av just fetaost och soltorkade tomater. Sedan ska kycklingen och grönsakerna stekas, creme fraichen kokas upp och blandas med fetaost och soltorkade tomater för att tillsist röra ihop allt till en gryta. Serveras med exempelvis fullkornsris, som i vårt fall. Men det mesta funkar ju faktiskt! :)

UPPDATERING: Hennes blogg är tillbakaflyttad och arkivet är återigen på plats. Så HÄR har ni alltså länken till receptet på kycklinggrytan i PT-Fias blogg!

110411

2011-04-11 @ 17:29:55

Tröja - H&M, shorts (avklippta jeans) - Cubus, kängor - Din sko

Someone like you

2011-04-10 @ 22:45:05


Adele – Someone Like You

"I heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you,
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah"

Dop och övningskörning

2011-04-10 @ 20:15:03

Vilken härlig söndag jag har haft! Jag vaknade vid elva och efter jag hade fått i mig frukost begav vi oss ut på en långpromenad tillsammans med grannen och alla våra hundar, vilket var mycket trevligt. Sedan efter att vi hade kommit in var det bara att duscha och göra sig i ordning för klockan fyra var det dags för dop! Mitt kusinbarn Oliwer döptes och efteråt blev det smörgåstårta och fika med hela tjocka släkten.
   När vi åkte därifrån passade jag på att övningsköra. Jag tränade på att starta i backe, backa runt hörn och parkera. Vissa moment gick ju bra, vissa lite mindre bra. Men det är väl så antar jag. Det är bara att träna, träna och träna! Tur att jag har ända till augusti på mig... :)

Nu ska jag byta till myskläder, tvätta bort sminket och ta en tallrik fil med flingor. Hinkvis med te också, mot min onda hals... sedan tror jag tammetusan att jag ska lägga mig och kolla på en film. Fast först måste jag träna på mitt tal tills nationella provet imorgon!! Hualigen..


INSPIRATION

2011-04-09 @ 19:00:00

http://lookbook.nu/

Fredagsmys med plockmat

2011-04-09 @ 16:30:00


Som ni kan se hade jag en rätt trevlig fredagkväll med mamsen igår, trots att jag inte var alltför pigg. Vi satt länge till bords och åt räkor och annan plockmat. Ett glas vitt till det och middagen blev superb.

Bästa medicinen

2011-04-09 @ 16:03:53
Jag börjar nog bli sjuk, tråkigt nog... kände mig hängig igår, så när jag kom hem tog jag alvedon och sov i några timmar och på kvällen la jag mig redan vid tio i hopp om att vakna upp piggare idag. Det gjorde jag också visserligen men jag har halsont och är lite hostig så det var nog en förkylning som skulle bryta ut. Jag tänker dock förebygga den från att bryta ut riktigt med glass som jag köpte på promenaden tidigare... och så blir det soffläge resten av kvällen. Det borde väl ändå göra susen?! :)




Spenatpaj med fetaost

2011-04-07 @ 20:01:41




Vi testade något nytt till middag idag, nämligen spenatpaj med diverse andra saker. Riktigt gott var det så därför tänkte jag dela med mig av receptet till er! Jag har dock ingen sida att länka till för vi blandade lite olika recept och gjorde ett efter vår egen smak. Receptet nedanför är alltså hur VI gjorde pajen :D

Pajskal:                                          Fyllning:                                        Äggstanning:
1½ dl vetemjöl                                 ca 200 g hackad spenat                   3 ägg
1 dl grahamsmjöl                              1-2 vitlöksklyftor                             2 dl mjölk
50 g flytande margarin                      2 msk olivolja                                  Salt, peppar, oregano, basilika
125 g kesella                                    200 g fetaost
2 msk vatten                                    ca 2 tomater
1 krm salt

Gör så här:
Börja med att blanda ingredienserna till pajskalet och tryck sedan ut degen i formen för att förgrädda den 7 min i ugnen på 200 grader. Samtidigt som denna är i ugnen ska spenaten och vitlöken fräsas i olivoljan, osten tärnas, tomaterna skivas och äggstanningen vispas ihop. Sedan när pajskalet är färdigt breder man ut spenatblandningen över detta och fördelar fetaosten över. Häll sedan över äggstanningen och toppa med de skivade tomaterna. Avsluta med att grädda pajen 30 min i ugnen på 200 grader.

The first days of spring

2011-04-06 @ 23:37:00








... och i samma veva som dessa härliga bilder från dagens sköna långpromenad kastar jag nu in handduken och hoppas på en minst lika fin dag imorgon! Godnatt och sov gott, amigos :)

Mammas laxsoppa

2011-04-06 @ 17:41:20


Jag har precis ätit min favoritsoppa all time - mammas underbart goda laxsoppa med kräftstjärtar och lite annat smått och gott i. Därför har jag nu tillräckligt med krafter för att börja beta av min plugg-lista. Minst fem av punkterna ska kunna strykas innan klockan nio, så nu kör vi!!

Sunshine

2011-04-06 @ 13:33:46


Denna bild sprider sådan glädje för mig just för att solstrålen på bilden gör mig så glad! Något annat som gör mig glad idag (förutom att jag är ledig) är det vackra vårvädret - solens varma strålar och 12 grader i skuggan. Därför tänker jag nu blunda en stund för allt plugg jag har att göra idag och istället ta en låååång promenad och njuta av det fina vädret. Plugget får tas tag i senare...

Må-bra-dag

2011-04-05 @ 23:08:07
Det har varit en skön och avslappnande dag som började med en timmes morgonpromenad innan jag sedan åt frukost och drog mig mot skolan vid tolvtiden. Där väntade endast två lektioner innan jag sedan slutade vid fyra. Resten av dagen och kvällen har jag bara tagit det lugnt, bland annat badat badkar har jag gjort! Jag slängde i en inpackning i håret, kladdade på en ansiktsmask, tände lite ljus, drog på Spotify och kröp ner i det varma vattnet där jag låg en bra stund och bara njöt. Vardagslyx på hög nivå! :)

Imorgon är jag ledig så jag hade tänkt att krypa ner i sängen nu och kolla på någon film innan jag ska sova. Funderar på The Tourist... är det någon som har sett den? I så fall, är den bra? Jag har nog lite för höga förväntningar på den känns det som, men jag får ge den en ärlig chans åtminstone! Johnny Depp är ju jäkligt skön att vila ögonen på, om inte annat... ;)

INSPIRATION

2011-04-04 @ 15:41:09

Time flies when you're having fun

2011-04-03 @ 21:37:18
Helgen har gått ruskigt snabbt, men ni vet vad man säger; tiden går snabbt när man har roligt! De här tre dagarna i Sandviken har varit underbara. Vi har inte gjort något särskilt utan bara umgåtts och haft det mysigt! Igår var vi dock i Valbo, men jag köpte ingenting (de trodde jag hade feber... hur ska det tolkas liksom!?) utan agerade smakråd åt mamma istället. Sedan idag tog vi en promenad till Högbo där vi gick runt sjön och spelade bingo, för att sedan gå därifrån hem igen. Sammanlagt blev det en promenad på över en mil så det var riktigt skönt (förutom regnet som gjorde oss dyblöta..)!

Vi kom hem runt femtiden och resten av kvällen har spenderats inlindad i en filt i soffan framför teven med nybakta scones och te. Jag känner mig frusen och har ont i halsen... så jag ska nog bara ta en dusch innan jag kryper ner och kurerar mig för att slippa bli sjuk.. Sov gott allihopa! :)

See you in a while

2011-04-01 @ 17:45:09
Jag skulle aldrig ha skrivit att vädergudarna skulle samarbeta med mig och inte ge oss någon mer snö, för då blev de väl provocerade istället och lät det snöa idag... Allt är mitt fel, så förlåt allihopa! Men det smälter ju i alla fall bort lika fort... :)

Efter skolan idag var jag och simmade två kilometer och sedan jag kom hem därifrån har jag bara hunnit äta och packa. Alldeles strax åker vi nämligen till Sandviken där vi ska spendera hela helgen för att fira Emma som fyllde nio år tidigare i veckan. Det ska bli såå mysigt!! Jag ser verkligen fram emot en lugn, mysig och trevlig helg tillsammans med mina bästa ♥

Vi hörs på söndag när jag har kommit hem igen. Tills dess vill jag bara önska er alla en trevlig helg! :D