VALBORGSMÄSSOAFTON

2010-04-30 @ 14:51:24
Slutade ett idag och då gick jag och Johanna på ICA och handlade lite smått och gott till kvällen. Det blev potatissallad, grillad kyckling, blandost och en baguett. Låter alldeles underbart gott det tycker jag! Och så lite gott att dricka till det så är allting fullbordat. Vi ska spendera kvällen hos Britta där det blir grillfest för fulla muggar. Är dock inte så taggad då jag är så himla hostig. Men men, det är väl bara att hoppas på det bästa! Tänkte ta en alvedon nu och lägga mig en stund så iallafall huvudvärken går över. Hoppas alla får en finfin kväll!

THE CARNIVAL IS OVER

2010-04-28 @ 23:21:20


"The carnival is over" är en låt, inte vilken låt som helst utan min pappas favoritlåt. Den spelades på begravningen på hans begäran och jag ljuger inte när jag säger att det här är världens vackraste låt. Varje gång jag hör den så ser jag pappa framför mig, när han sitter i vardagsrummet i den grön/gula fåtöljen och sjunger med i den här låten. Han älskade den, likaså jag. På så sätt betyder den här tatueringen så mycket för mig och jag är verkligen stolt över att få bära den på min arm för resten av mitt liv. Jag hoppas du är det med pappa.

The Seekers – The Carnival Is Over


MARKED FOR LIFE

2010-04-28 @ 12:46:09
Nu börjar min hals bli bättre. Det onda och tjocka har övergått till hosta istället. Men det är bättre det för nu kan jag iallafall äta igen! Har duschat och fräschat till mig nu efter att ha legat i en säng i två dagar och strax ska jag åka till Arbrå där jag ska bli märkt för livet. Spännande spännande... Är ganska jättenervös om jag ska vara ärlig. Men det är väl bara att bita ihop! Om jag överlever detta så lär det väl komma ett och annat inlägg lite senare. Ha det gött så länge!

INSPIRATION

2010-04-27 @ 20:11:22

http://lookbook.nu/

LIKE A PRAYER

2010-04-27 @ 15:06:26

SJUKSTUGA

2010-04-26 @ 22:33:32
Idag har det varit sjukstuga här hemma. Vaknade vid åtta imorse och kände mig allt annat än pigg så jag ringde och sjukanmälde mig och kröp ner igen för att sova en stund till, men jag kunde knappt varken svälja eller andas mellan de svullna halsmandlarna så det gick inte att somna om. Det enda som har varit tuggbart som jag har fått i mig idag är en macka och en banan, annars har jag bara levt på varma drycker så som oboy, nyponsoppa och sparrissoppa. Så jag kan inte direkt påstå att jag känner mig stark. Mucoangin och alvedon är min överlevnad just nu!

192 JEANS

2010-04-25 @ 20:54:39



Har pyglat och donat med mammas gamla jeansskjorta idag och vips så blev det en jeansväst. Vad tycks!?

FEELING LIKE CRAP

2010-04-25 @ 20:33:56
Gårdagen i Gävle blev precis lika bra och mysig som jag hade tänkt mig! Vi insåg dock lite försent att det inte gick något mer tåg efter fyra fören tio över nio... Men inte deppade vi för det utan då gick vi och bokade biobiljetter till en film som hette An education. Med väldigt låga förväntningar satte vi oss i salongen men det visade sig att den var helt okej ändå, lite töör men duger i krig! När filmen var slut gick vi och drack varm choklad innan vi tog tåget hem igen. Spenderade natten hemma hos Carlssons och kom hem vid ett tiden idag. Resten av dagen har varit så värdelös som den kunde bli. Mår skit rent ut sagt! Kan knappt svälja för halsen är så tjock och huvudet känns som ett bowlingklot. Inte nog med det så har jag fått stå ut med mensvärk som pricken över i:et. Inte kul på en fläck! Nu ska jag gå och äta varm nyponsoppa med glass mot min onda hals och sen ska jag duscha innan jag hoppar i säng. Måste. Bli. Frisk.


Johanna på Wayne's Coffe

IT'S A BEAUTIFUL DAY

2010-04-24 @ 11:05:15
Nu ska jag strax åka fram till bussen för att sen åka till Gävle tillsammans med min vän Johanna Carlsson. Vi ska njuta av det fina vädret som är idag och så även shoppa lite såklart. Det är ju ändå det vi är allra bäst på liksom... Där nere ska vi möta upp Fia en sväng också och äta tillsammans. Min magkänsla säger mig att det kommer bli en kaaanon dag!


INSPIRATION

2010-04-24 @ 10:11:45

http://lookbook.nu/

LONG TIME AGO

2010-04-24 @ 00:09:25
Idag har det varit full rulle. Gick i skolan till ett och sen följde jag med hem till Sofia en stund innan mamma hämtade mig där och så åkte vi till Bollnäs. Gick runt och strosade i lite möbelaffärer och så, sen åkte vi hem och hämtade mat från Atlantic. Medans mamma tog en pizza var jag duktig och åt en supersmarrig avocadosallad. Strax efter det kom Fia hit och spenderade kvällen med mig, vi kollade på tv och åt melon och popcorn. Det var så längesen så jag har verkligen saknat den flickan kan jag säga! Men nu är det dags för mig att kasta in handduken, måste sova! Nattinatt.

MY BLACK FLASH

2010-04-22 @ 21:52:49
Hejsvejs i lingonskogen! Helt okej dag idag måste jag väl ändå säga. I skolan gick det inte i många knop förutom att jag hade matteprov på sista lektionen. Sen cyklade jag hem på min svarta blixt och åt fiskbullar som jag har längtat så efter! Skitgött vare iallafall. Därefter parkerade jag mig framför datorn för att smälta maten en stund innan jag bytte om och cyklade ner till IP. Där var det dags för en timmes pass med "funktionell träning" som det så fint kallas. Det är mest kondition så det var skapligt jobbigt men skönt när det var färdigt! Nu har jag precis duschat och ska strax plugga lite spanska innan jag kryper ner i sängen och kikar på Glee. Sov gott finisar!

MUY BIEN

2010-04-21 @ 21:32:43
Idag har jag fått mycket trevliga besked som har gjort mig glad! 1: jag har fått sommarjobb på plantskolan. 2: jag ska tatuera mig om en vecka. 3: vi ska flytta till vårat nya hus i juni istället för i augusti. Askalas ju! Nu ska jag äta ett päron och plugga matte innan jag ska sova. Tjingeling!

HUNGRY EYES

2010-04-21 @ 16:21:18

INSPIRATION

2010-04-20 @ 20:52:33

http://lookbook.nu/

OLD MILK IS BAD FOR YOU

2010-04-20 @ 17:12:17
Idag har jag varit sjuk! Har legat i sängen hela dagen och mått illa, men nu är det bättre. Det berodde antagligen på att det visade sig att jag hade druckit gammal mjölk till frukost igår, men jag blandade ut den med oboy så jag varken såg eller kände att den var gammal. Vilken tur att jag inte drack mer än ett glas säger jag då bara för då hade jag nog fått hängt med huvudet i toan hela dagen! Jävligt klantigt iallafall, så typiskt mig. Men jag hade åtminstone tur i oturen att det inte blev värre. Nu ska jag kolla på Gossip girl, ha det!

100419

2010-04-19 @ 19:12:13
Har varit ute och gått med hundarna i nästan en timme ikväll. Inifrån såg det ut att vara fint och varmt ute men det var det då verkligen inte, blåste så jävla kallt så jag känner mig helt genomfrusen. Usch! Men jag försökte pinna på så fort jag kunde men det är inte det lättaste när man har två hundar som ska stanna och nosa stup i kvarten. Jaja! Nu kom mamma precis hem så nu ska jag äta en tallrik fil och flingor sen duscha, måla naglarna och kolla på Top Model + Svenska hollywoodfruar. Ha en bra kväll!

SPÅKULAN

2010-04-19 @ 16:41:33
Spåkulan säger: Du satsar på dina intressen och mår jättebra hela våren. Ditt glada sätt får människor att trivas i ditt sällskap och du har sällan tråkigt.Låter ju helt kanon det!

YOU CANT ALWAYS GET WHAT YOU WANT

2010-04-18 @ 20:01:07

THE SAUNA WILL WARM ME

2010-04-18 @ 15:29:19
Fint väder idag fast det blåser lite kallt. Men jag och mamma har iallafall varit ute och gått med hundarna i en och en halv timme så det var skönt. Sitter dock och fryser som en tok just nu så jag har precis knäppt på bastun. Tänkte lägga mig där en stund med en inpackning i håret och läsa lite och äta frukt. Efter det ska jag förmodligen börja med maten, ska göra hembakad pizza ikväll. Det ser jag verkligen fram emot. Later!

A GOOD DAY

2010-04-18 @ 00:32:06
Hej kompisar! Jag har haft en jättehärlig dag i Sandviken. Vi åkte hemifrån åtta imorse och kom hem strax före elva ikväll. Först lämnade vi hundarna hemma hos syrran och company för sen drog vi vidare till IKEA och spenderade några timmar där. Sen åkte vi direkt därifrån till morfar där det blev ännu fler timmar med honom. Min söta lilla morfar, han är ju så himla klockren trots sina 95 år på nacken! När det var middagsdags åkte vi tillbaka till länsmansvägen och åt grillat där vilket var supergott. Sen var jag och Emma ute och spelade fotboll och hoppade studsmatta en stor del av kvällen innan vi åkte hem vid nio tiden. Hade inte kunnat spenderat dagen på ett bättre sätt! Men nu är jag helt slut så nu ska jag krypa ner och sova lääänge imorgon. Godnatt!

CRASH AND BURN

2010-04-16 @ 22:14:30

TREVLIG HELG

2010-04-16 @ 22:06:43
Fasen vad skönt med lov....tänkte jag säga.... Men jag menade helg såklart! Fredagarna är alltid så sköna med tanke på att jag slutar ett då och det är ju aldrig fel. När jag kom hem så åkte jag och mamma till Bollnäs och kollade på utemöbler och storhandlade, sen när vi kom hem åt vi tacos och resten av kvällen har vi bara degat. Imorgon ska jag upp jättetidigt så med tanke på det ska jag strax gå och lägga mig. Hoppas ni får en trevlig helg!

TOTALLY BANANAS

2010-04-15 @ 20:19:52
Åh shit vilken flummig dag, men ack så rolig! Mattelektionen var värre än vanligt, den var gääälen. Håcke får stå ut med mycket han! Haha. När jag skulle cykla hem så spöregnade det ute så jag fick skjuts hem men lite senare sprack det upp och blev jättefint så då tog jag först ut hundarna på en 45 minuters promenad och när jag hade lämnat av dem hemma så gick jag ut och sprang i 30 minuter. Så nu känner jag mig mer än nöjd och ska lägga mig bastun och plugga. Ha det bra guapas!

100414

2010-04-14 @ 22:15:36
Naturkunskapen var inställd idag och på svenskan hade jag bara en diskussion på tjugo minuter så den här dagen har varit väldigt chill! Annars har jag inte gjort något speciellt idag förutom att jag har pluggat. Och ikväll har jag kikat på Grey's anatomy såklart, onsdagarnas höjdpunkt. Men nu ska jag klappa ihop datorn för idag, tvätta bort sminket, plugga lite till och sen sova. Puss och kram!

DALECARLIA BILDER

2010-04-14 @ 16:52:40
Slänger in lite fler bilder från vår mysiga spa-helg i Tällberg!








EN TÄTORT PÅ EN SLÄTT

2010-04-14 @ 00:06:05

100413

2010-04-13 @ 19:42:51

AS USUAL

2010-04-13 @ 19:28:42
Har inte hänt mycket alls idag. Har varit i skolan, som vanligt. Har gått en långpromenad, som vanligt. Har ätit mat, som vanligt. Allt har varit som vanligt helt enkelt. Helt okej liksom, kan väl vara skönt det med ibland kanske. Nu återstår det en dusch, plugg och tv innan den här dagen är förbi. Tänk er förresten att just den här dagen, den 13:e april 2010, den dagen kommer aldrig någonsin vara igen. Det bara slog mig nu. Konstig känsla det där! Jaja, ha det bra!

FÖRSTA MJUKGLASSEN

2010-04-12 @ 22:55:18
Den här dagen har varit en finfin start på den här veckan! Det är så varmt och skönt ute så man blir på så bra humör. På lunchen tog jag och Johanna en liten promenad och sen satte vi oss ute på bryggan med resten av folket och solade. När skoldagen var slut så gick jag och Julia på Pelles och köpte årets första mjukglass och det är alltid ett sånt speciellt ögonblick för då vet man att våren verkligen är här. Så härligt och gott! Vi satt kvar där ute i solen i över en timme och bara pratade innan vi tillsist hoppade upp på våra cyklar och trampade hemåt. När jag kom hem så kände jag inte alls för att träna inomhus så jag sket i träningen på IP idag och istället tog jag en lång och rask promenad med mamma och hundarna. Resten av kvällen kollade jag på Top Model och Svenska hollywoodfruar. Nu ska jag ta en dusch innan jag så småningom ska hoppa i säng. Nattinatt!


Julia njuuuuter!

BACK TO BUSINESS

2010-04-11 @ 23:15:37
Den här kvällen har jag ägnat åt att hjälpa Jennie med sin bloggdesign och den senaste timmen har jag pluggat lite. Imorgon är det tillbaka till allvaret och dags för skolan igen efter lovet... Men hur konstigt det än låter så längtar jag jättemycket faktiskt! Men inte av den anledning till att just skolan börjar utan för att då får jag träffa min fina Johanna igen som har varit i Egypten en vecka och kom hem bara för en stund sen. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen för jag har saknat henne som en tok! Nu ska jag ta en snabbdusch innan det är dags för mig att besöka John Blund. Godnatt och sov gott!

MARCHIN ON

2010-04-11 @ 21:32:17

EVEN BETTER

2010-04-11 @ 17:00:58
Idag är det ännu finare och varmare väder än igår! Termometern har stått på över tjugo grader idag och jag har varit utomhus precis hela dagen och bara njutit av solen. Först var jag och mamma ute och gick med hundarna i nästan två timmar och när vi kom in satte vi oss ute i solen och grillade hamburgare och korv. När jag var mätt och belåten satt jag bara och jäste och läste en bok medans solen hettade på mig. Har fått ränder lite här och där så solen tar verkligen nu. Gud vad underbart! Har även sett flera vårtecken idag i form av fjärilar, skalbaggar och tussilago. Ååh vad det här gör mig glad. Nu ska jag måla naglarna och sen kolla på Grey's anatomy. Later!




NO ONE WANTS FOREVER

2010-04-11 @ 00:17:42

IN THE SUN

2010-04-10 @ 19:12:08


Idag på eftermiddagen var det över sjutton grader i solen, det är ju fantastiskt! Våren är garanterat här nu och det betyder att sommaren inte är alltför långt borta. Det firar jag med en filmkväll med min älskade mamma. Bättre kan det inte bli. ♥

100410

2010-04-10 @ 17:15:15
Det blev en snabb sjuka för min del. Jag skrev ju att jag hade feber och dagen efter det, alltså i torsdags, så låg jag nerbäddad hela dagen och spelade sims med feber och hosta så det hette duga. Men jag måste ha kurerat mig bra då för mycket mer än så blev det inte. Jag är fortfarande lite hostig men det kan man leva med. Så igår när jag kände mig piggare så åkte jag och mamma till Bollnäs och Söderhamn. I Bollnäs var vi bara på Åhlens och Lindex sen åkte vi vidare till Söderhamn och gick på Mio och avslutade dagen på Take off i Bollnäs där jag åt en supergod avocadosallad. När jag kom hem blev det en myskväll med bästis. Vi började med att kolla på sista avsnittet av Solsidan och sen bastade vi ett bra tag. Efter vi hade bastat, duschat och satt på oss myskläder så parkerade vi oss i soffan med chips och dipp och kollade på Dirty dancing 2. Sen låg vi och pratade så Sofia blev hes och mina öron blödde, typ iallafall. Det var hur som helst en välbehövlig kväll som slutade tre på natten när Sofia cyklade hem. Så idag sov jag väldigt länge och sen har jag varit ute på en långpromenad med mamsen och hundarna. Nu blir det maaaat. Puss!

FEVER

2010-04-08 @ 00:51:23
Den här onsdagskvällen har jag spenderat tillsammans med Lina, Johan, Maja och Kim. Vi satt nere i vår källare och kollade på skräckfilm och sen klassikern Dirty Dancing. De åkte hem för en stund sen och eftersom jag inte kände mig så pigg så kollade jag om jag hade någon feber vilket jag tyvärr hade. Jävla skit säger jag då bara. Har iallafall proppat i mig två alvedon och nu ska jag gå och lägga mig i min renbäddade säng. Sov gott guapas!

TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE

2010-04-07 @ 16:38:07

SUNNY DAY

2010-04-06 @ 17:37:00
Idag har det varit en fin vårdag med ungefär 15 grader! Så skönt. Mamma, jag och hundarna var ute och gick i 1½ timme och bara njöt av solen. Fick dock fruktansvärt ont i huvudet för jag kisade så hela vägen, men efter att ha klunkat i sig en liter vatten när jag kom in så blev det bättre. Nu har jag nyss ätit pannkakor och ska strax cykla till badhuset för att simma med Lina och efter det ska vi gå hem till Sofia och kolla på film. Så det ser ut att bli en mysig kväll med flickorna. Ha det gött!

PARTY #2

2010-04-04 @ 18:48:53
Dags att bege sig in i dimman igen! Efter en mycket bra kväll hos Sofia igår så har vi nu taggat om till ikväll då vi kör för andra gången hos Britta. Askalas!



PARTY #1

2010-04-03 @ 18:04:39
Hoppas alla får en trevlig kväll! Nu sticker jag till Sofia och taggar inför kvällen. Vi ses i dimman gott folk! K-k-k-kung.




MEMORIES

2010-04-03 @ 15:39:45

PÅSKAFTON

2010-04-03 @ 14:23:45
Nu har jag, mamma och hundarna precis kommit in från en timmes promenad i det fina vädret och känner hur energin är på topp! Ska duscha och börja göra mig i ordning lite smått nu inför kvällen då det blir party party at Östlings place. Men innan dess så ska jag äta påskmat! Muuums. HÖRS DÅ HUJ.

LÅNGFREDAG

2010-04-03 @ 00:55:20
Har precis kommit hem från Skräddrabo där jag har spenderat kvällen tillsammans med släkten. Vi har ätit och druckit gott och haft roligt så som bara vi kan. Måste tillägga att jag har nog den allra bästa släkten, trots att vi är som vi är! Haha. Tidigare under dagen så sov jag först väldigt länge och sen satt jag vid tv:n/datorn tills jag tog tummen ur och gick en långpromenad med mamma och hundarna. Sen när vi kom in var det dags att duscha och göra sig i ordning för kvällen och vips, så hade den dagen gått. En väldigt bra start på lovet iallafall! Nu är det dock sängdags. Godnatt med er!

UKELELE

2010-04-02 @ 14:15:17




Det här kan vara det sötaste jag har sett! Vilken grabb alltså. Han är fem år gammal, pratar bara japanska och har spelat ukelele i ett år. Kan man få adoptera honom kanske?!

PÅSKLOV!

2010-04-01 @ 21:54:09
Nu är det påsklov och det känns helt underbart! Helgen som väntar kommer bli kanonrolig och jag är taggad som fan. Resten av lovet är så gott som oplanerat och det känns faktiskt ganska skönt. Behöver viiiila. Ikväll skippade jag träningen för jag hade så ont i huvudet och absolut ingen lust så istället tog jag med mig mamsen och hundarna ut på en långpromenad istället. Det var mycket skönare och min huvudvärk gick över av den friska luften. Nu ska jag ta en dusch och så småningom krypa ner i sängen och kolla på Gossip girl och äta godis. Och hörrni förresten, glad påsk!

INSPIRATION

2010-04-01 @ 17:24:34

http://ndotter.se/

LISTEN TO YOUR HEART

2010-04-01 @ 16:45:49