Fina fisken

2011-03-31 @ 16:55:39


Nu är jag mätt i magen efter middagen (lax med fullkornsbulgur, sås på kesella, avokado och en hög andra grönsaker) och ska alldeles strax promenera iväg till IP för spinning, push och core. Jag känner mig trött och frusen dock så jag är inte alltför laddad, men det vänder förhoppningsvis så fort jag är där!

Starstruck

2011-03-31 @ 15:57:45
Jag har träffat en kändis idag, skulle man kunna påstå. Ni vet han som var meteorolog på SVT förut, Pär Holmgren? Han föreläste på vår skola idag angående klimatfrågan. Rätt coolt tycker jag då... hihi. Han verkade i alla fall vara en go' och glad gubbe, även om han pratade vääldigt länge ;)


I pictured you in the sun

2011-03-30 @ 20:49:09

Åh mina vänner, vad bra det känns i både kropp och knopp nu när det har varit så fiiint väder idag med strålande sol långt in på kvällskvisten. Första gången för i år som det verkligen kändes som riktig vår faktiskt!! På fredag är det ju också första april vilket innebär officiellt vår enligt mig. Det är bara att hoppas att vädergudarna vill samarbeta med mig så att det fortsätter såhär nu då... och verkligen inte kommer någon mer snö, för då dör jag. Seriöst.

Det har i alla fall varit en skön och trevlig dag. Jag började nio och slutade tolv, vilket var sjukt skönt. När jag kom hem satte jag mig på altanen i solen och åt fil och flingor till lunch. Då fick jag en massa energi och promenerade till ICA för att handla lite innan jag satte igång att baka scones. Vid tretiden kom nämligen Johanna och hennes mamma Annelie hit till oss för att fika och prata om den kommande Italien resan. Våra kära mammor ska ju komma och hälsa på oss där nere i Marina di Massa i sommar, förstår ni. Det ska bli mysigt! Hela resan kommer att bli galet rolig. Jag kan knappt vänta! :D

Nu tänkte jag dra av mig ut-och-gå-kläderna som fortfarande sitter på efter promenaden och hoppa in i duschen. Sedan är det god tid att ta plats i soffan för Grey's anatomy och Off the map :)


I love surprises

2011-03-30 @ 00:07:39

Denna tisdagkväll har verkligen inte varit som vilken tisdag som helst. Imorgon fyller nämligen min fina vän Wilma 18 år och det ville givetvis jag, Britta, Lina och Evelina fira så ikväll överraskade vi henne lite. Hon mötte upp oss på ICA där hon fick en ögonbindel på sig för att sedan bli ledd runt, runt i byn och tillsist hamna hemma hos Eve. Där fick hon ta av sig ögonbindeln framför ett dukat bord med ost, kex och vin för att sedan tillbringa en jättemysig kväll tillsammans.

Jag hoppas du blev glad för vår lilla överraskning Wilma. Jag hoppas också att du får en absolut perfekt födelsedag imorgon, för det förtjänar du! :) pusselipuss på dig ♥










Roligaste filmen på Wilma med ögonbindel... som för övrigt var det roligaste på länge!

Grekisk sallad

2011-03-29 @ 17:16:09


När jag kom hem från skolan för ganska precis en timme sedan slängde jag direkt ihop en grekisk sallad som jag mättade min vrålhungriga mage med. I denna hade jag isbergssallad, babyspenat, gurka, körsbärstomater, röd lök och så givetvis fetaost.
   Kanske den mest enkla OCH godaste sallad som finns? En utav dem i alla fall :)

110329

2011-03-29 @ 17:02:07

Topp - H&M, jeansshorts - BikBok

What the hell

2011-03-28 @ 23:39:19
Denna dag blev inte alls som jag hade tänkt mig... vaknade upp och hann inte mer än ta mig till toaletten så kände jag hur illa jag mådde, men tänkte att jag kanske bara behövde stoppa något i magen så jag gjorde i ordning min gröt i vilket fall och placerade mig vid frukostbordet. Gröten vände sig dock i halsen på mig så den åkte i sopkorgen och jag åkte raka vägen ner under täcket igen. Halva dagen har jag sedan sovit, och andra halvan legat kvar i sängen fast vaken. Inte kul alls!! Men något positivt är i alla fall att det inte var magsjukan, för nu mår jag så gott som prima igen. Jag undrar dock vad det kunde vara? En baksmälla som satt i så länge? En lättare matförgiftning? Well, you'll never know!

En bra sak åtminstone är att jag idag har fått fyra saker strykna från min plugg-to-do-list, och det var inte en dag för sent. Därför kan jag nu somna med gott samvete och vakna upp pigg och laddad inför en morgonpromenad innan skolan imorgon.
   Godnatt gott folk! :)

INSPIRATION

2011-03-28 @ 17:18:32

http://lookbook.nu/

Let me introduce you to my party people

2011-03-27 @ 23:31:32
Summering av denna helg: fredagkvällen spenderades hemma hos Johanna där vi lagade mat och hade Jurassic Park-maraton innan vi sedan somnade sött tillsammans. På lördagen vaknade jag alltså upp i Alfta men tog ganska snabbt bussen hem där jag hann med en långpromenad och lite annat joll innan det började vankas festligheter och ett tiotal folk ramlade in här hemma för lite förfest. Framåt halv niotiden vandrade vi iväg till Wilma där hon och Johan hade ordnat en väldigt lyckad 18-års fest tillsammans och därifrån stapplade jag hem vid halv fyra på natten morgonen (sist som vanligt.. hehe). Det fick jag lida för idag då jag verkligen har mått som jag förtjänat... men det var det värt för jag hade en riktig askalas kväll! Tusen tack Wilma, Johan och alla andra inblandade för det! :D

Som ni hör har denna helg varit fullspäckad (och jätterolig!) vilket har lett till noll uppdatering här i bloggen då jag knappt har suttit vid datorn alls. Men ibland kommer livet emellan så att säga, och så får det lov att vara. Det tror jag alla har förståelse för!
   Hur som helst, här kommer ett gäng bilder från igår (obligatoriska festbilder på mig och Wilma, så klart) innan jag ska lägga mig och plugga spanska glosor. Hoppas att alla har haft en bra helg :)








Oh my god

2011-03-24 @ 21:36:59
Jag känner mig så imponerad av mig själv idag! Jag började nämligen denna dag med att ta en timmes promenad innan jag åt frukost och stack till skolan, och detta mina vänner, det är inte alls likt mig! Jag är i själva verket en väldigt morgontrött människa och jag ska inte sticka under stolen med att jag var nära på att balla ur när klockan ringde... men så fort jag hade kommit ut var det riktigt skönt faktiskt!
   Men inte nog med morgonpromenaden, ikväll var jag och tränade spinning, push och core varav pushen var ovanligt jobbig med galet långa låtar. Förhoppningsvis kommer jag ur sängen imorgon i alla fall för jag hade tänkt köra på en morgonpromenad då innan skolan igen, eftersom att det gick över förväntan idag. Sedan efter skolan ska jag gå och simma en timme och därefter väntar en toppenhelg som jag verkligen ser fram emot!! :D

Kesoplättar

2011-03-24 @ 16:41:46
Idag testade vi något nytt till middag här hemma, vi gjorde så kallade kesoplättar som vi serverade med varma bär och vaniljkesella. Jättegott, jätteenkelt och jättenyttigt! En riktig full pott med andra ord!

Receptet som vi gick efter är 2 ägg, 3 msk grahamsmjöl, 250 g keso (en liten burk) samt lite salt, kanel och kardemumma. Blanda dessa ingredienser med en stavmixer så att smeten blir lite jämnare och stek dem sedan i smör på medelvärme (väldigt länge på den första sidan, annars blir de svåra att vända på). Sedan är det klart! Lycka till :D


110324

2011-03-24 @ 15:28:38

Topp - H&M, kofta - Monki, byxor - Zara

Uppsalalalala

2011-03-23 @ 21:00:38
Klockan nio imorse avgick Härjedalingens buss från Edsbyn lastade med en bunt samhällare, en bunt naturare och så några lärare förstås. Nästan tolv timmar senare, närmare bestämt halv åtta ikväll, rullade bussen in i byn igen efter att ha spenderat hela dagen i den väldigt fina staden Uppsala där vi gjorde två studiebesök. Det första ägde rum på Evolutionsmuséet och det andra på universitetsbiblioteket Carolina Rediviva. Detta var dock inte något att hurra över, men i det stora hela har det varit en trevlig dag! Allra trevligast var det nog att äta på Max på vägen hem och äta lösgodis i bussen... :)

Här har ni iallafall två roliga bilder från vårat möte med dinosaurierna idag:



A day to remember

2011-03-22 @ 23:59:31

Uppdateringen har lyst med sin frånvaro här i bloggen idag. Anledningen till detta är att idag är en väldigt speciell dag och just den 22:a mars kommer alltid att vara ett väldigt speciellt datum. Det var nämligen då min pappa, vår allas Lasse, lämnade oss och denna värld.
   Det känns helt ofattbart att det idag har gått två år sedan dess. Hela två år sedan jag hörde hans röst. Ibland känns det som att jag fortfarande inte har förstått det, utan bara väntar på att han en dag kommer hem igen. Men när jag inser att han faktiskt inte gör det blir jag återigen påmind om hur orättvist livet är, men att det trots allt måste gå vidare. I mitt minne bevarar jag dock föralltid den mest godhjärtade människan jag någonsin träffat - min pappa, världens allra bästa pappa ♥


I'm not feeling so well

2011-03-21 @ 13:20:00
Hemma från skolan nu, gick hem lite tidigare då jag inte känner mig så pigg... har haft i stort sett ständig huvudvärk sedan igår förmiddag och det hjälper inte med värktabletter, sedan idag känner jag mig bara allmänt hängig liksom. Så nu hade jag tänkt värma en kopp te och sjunka ner i soffan framför en film och sova lite. Jag hoppas att det gör susen så att jag vaknar upp och känner mig piggare än någonsin!!


As long as you have a dog, you have a friend

2011-03-20 @ 22:58:29




Låt mig presentera Harry, den snygga springer spaniel-killen på bilderna ovanför. Denna herre har bosatt sig hos oss för några dagar framöver, närmare bestämt tills på onsdag, då hans matte och husse tillika våra grannar befinner sig i Milano. Det innebär att vi nu får testa på hur det är att leva med tre hundar, något jag inte alls skulle tacka nej till! Hunden har ju faktiskt förmågan att bli människans bästa vän ♥

Bästa målet på hela dagen

2011-03-20 @ 16:55:21
På helgerna älskar jag att ta mig tid att göra en stor och god frukost (men fortfarande nyttig) och ta god tid på mig att äta den, till skillnad från vardagarna då valet står mellan fiberhavregrynsgröten och råggröten som jag snabbt slänger i mig medan jag bläddrar igenom tidningen.
   Både igår och idag har frukosten bestått utav kesella, det vill säga kvarg, med hallon, blåbär och björnbär samt krossade linfrön och valnötter. Två hårdbrödmackor med leverpastej och gurka till det och ett glas vatten. Enkelt, nyttigt och fantastiskt gott!


Welcome to my sunny day

2011-03-19 @ 23:13:03
 
Linne - Monki, jeansshorts - BikBok, jacka - H&M, solglasögon - Salt och peppar

Jag tog två snabba bilder inne på en sunkig toalett i Bollnäs idag då jag inte hann ta någon bild imorse innan jag drog för att jag, som vanligt, fick stressa iväg till bussen med fem minuters marginal... hur som helst, bilderna blev inte särskilt bra i och med att man knappt ser vad jag har på mig (har en kofta under jackan också..) men det är väl bättre än ingenting, tänkte jag då.. och så ser det ju så härligt ut med solbrillorna på huvudet för det innebär SOLSKEN vilket är precis vad jag har fått idag :D

Dagen har spenderats i Gävle med en fin vän, och kvällen tillsammans med min fina mamma. Hon hade gjort oxfilé med potatis, varma grönsaker och rödvinssås tills jag kom hem och det var sååå gott!! Sedan kollade vi på filmen Life as we know it som var väldigt bra och nu tänker jag hoppa i säng och dra igång en till film. Vilken det blir, det får vi se! Kommer antagligen somna till den ganska snabbt i vilket fall.. ;)

H&M MAGAZINE SPRING 2011

2011-03-19 @ 20:22:06










I'ts a win win situation

2011-03-18 @ 23:38:44

Fredagen och helgen har inletts med en välförtjänt kväll i soffan efter att ha simmat det dubbla vad jag brukar, det vill säga två kilometer på en timme. Ärligt talat så är det på gränsen till för långt faktiskt men har jag gett mig fan på någonting så har jag det! Benen var dock tunga som bly när jag klev upp ur bassängen, men lite popcorn och mörk choklad framför Let's Dance gjorde susen ikväll ;)

Imorgon väntar en tidig uppstigning för att ta buss och tåg till Gävle så jag tror det är bäst att jag borstar gaddarna och hoppar i säng nu. En pigg och utvilad Petra, är en glad Petra!
   Trevlig helg :D


I could eat chicken every day

2011-03-18 @ 00:06:46


Efter en lång dag i skolan stapplade jag in i hallen här hemma framåt fem, trött och hungrig, och möttes av den väldigt enkla men ack så goda middagen som ni kan se här på bilden ovanför. Det är liksom inga konstigheter alls med det här - en kycklingfilé, en blandsallad toppad med lite solrosfrön och så tzatsiki gjord på kesella. Mums säger jag, i riktig Maria Montazami-anda ;)

Lite senare, efter att jag hade ätit rent på min tallrik och suttit vid datorn ett tag, tog jag en promenad till gymmet där jag mötte upp Lina och tränade styrka i en timme. Det var riktigt skönt men nu känner jag dock att ryggen fick ta stryk då den värker som satan... så jag tror att jag ska snabbt hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Det känns som att det är precis vad jag behöver just nu! Godnatt :)

La primavera

2011-03-17 @ 23:47:28

Kofta - H&M, byxor - H&M, skor - Converse

Idag kände jag mig väldigt vårig i min klädsel och (tro det eller ej) bara något sådant får det faktiskt att kännas som vår ute då även fast det inte är det. Man liksom inbillar sig det i och med vårkänslorna man får av kläderna, smart va? Men nu är det åtminstone inte långt kvar tills vi officiellt kan säga att det verkligen är vår... två veckor bara.. :D

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

2011-03-16 @ 20:32:11
Skolan är igång igen med minst sagt full fart! Ända sedan jag kom hem vid tvåtiden har jag pluggat med undantag för den timmen då jag var ute och gick och när jag åt efter det. Svettigt alltså... huvudvärken bankar stadigt i tinningarna... Men nu kan jag iallafall stryka labbrapporten som har hängt över mina axlar ett tag, och det känns skönt!! Nu är det dock bara att fortsätta med italienskan som det vankas prov i imorgon... Dessutom känns det som att jag ska bli sjuk mitt i all stress, och det vore ju så typiskt...

Nu blev ju det här inlägget lite negativt, så jag tänkte avrunda med att säga något positivt och det är att jag är väldigt glad över att två av mina favoritserier har kört igång igen efter ett långt uppehåll. Desperate Housewives var först ut igår och ikväll är det dags för Grey's Anatomy. Som jag har längtat!! :D

One more day

2011-03-14 @ 22:24:55
Vi som går på Voxgym här i byn hade turen med oss att ha skolutvecklingsdag idag, därför har jag spenderat dagen med att plugga och kvällen med att träna. Det slår ju aldrig fel med en dags längre lov liksom! Jag önskar dock att jag kunde säga att jag känner mig motiverad och redo för skolan nu, men det kan jag inte påstå... Utvilad är jag åtminstone! Motivationen kanske kommer som ett brev på posten så småningom, hoppas jag.

Nu har jag precis haft ett samtal med min efterlängtade vän Johanna som har varit i Teneriffa över lovet, och nu väntar duschen på mig. Sedan hade jag tänkt lägga mig och plugga lite italienska då Meta går ut hårt med ett prov redan denna vecka... hualigen. Men det är smällar man får ta helt enkelt.
   Ha det bra så länge, och sov gott! :)

Materiell lycka

2011-03-14 @ 13:10:06

Som jag tidigare nämnde var jag på Birsta City i lördags och stillade mitt shoppingbegär som då för stunden var STORT, och här nedanför kommer en bunt bilder på allt fint jag köpte. Särskilt nöjd är jag nog med de beiga bootsen som jag har varit ute efter ett bra tag nu. Men också den otroligt sköna byxdressen... och den snygga röda kavajen.. och den klassiska, väldigt användbara svarta koftan... kort och gott - jag är nöjd med allt och materiella ting har förmågan att göra mig lycklig :D


     


We'll always be together

2011-03-13 @ 21:39:58

Hej, och förlåt! Jag hann inte blogga igår innan jag åkte som jag lovade (tidsoptimisten som alltid stressar, det är jag det..) så det fick helt enkelt vänta tills nu, då jag har kommit hem igen. Hur som helst så åkte vi iallafall till Sundsvall tidigt igår till Christian, Suzanne och Thomas då den sistnämnde har fyllt fyra år nyligen. Även Katrin, Johan, Emil och Emma var där så brorsans trea till lägenhet var smockfull. Men det är då det är som bäst, när vi alla är samlade! :D
   Det har iallafall varit två riktigt trevliga dagar i staden som både har Sveriges näst största shoppingområde Birsta City (där vi var igår) och det tokroliga äventyrsbadet Himlabadet (där vi var idag). Det har jag min fina familj att tacka för ♥


Jag igår morse. Som ni kan se var det prickiga tygstycket jag visader er en kjol, köpte den på Åhlens och jag äääälskar den!!


Eleven and a half kilometres

2011-03-12 @ 00:00:54
Denna finfina fredag har apostlahästarna (som min kära lärare Kenneth kallar dem) fått vandra i sammanlagt 1 mil och 1½ kilometer. Ganska bra jobbat va? Jag, mamma och våra två hundar bestämde oss nämligen för att ta en promenad i det fina vädret uppåt Knåda för att hälsa på faster Majsan, och sedan efter att vi hade varit där i två timmar sisådär så promenerade vi också hem igen. Med ömma fötter av skavsår och utsvultna, kurrande magar tog vi direkt plats i köket när vi kommit hem och gjorde i ordning tacos vilket smakade utsökt! Tacos i mitt ♥!

Nu ska jag förflytta min trötta kropp två meter härifrån till sängen, där jag genom att läsa ur Elsas värld så småningom också har ett trött huvud så att jag åtminstone får liite skönhetssömn inatt. Alarmet står på 07.00 imorgonbitti förstår ni, och det känns inte alltför lockande just nu... men när det är något roligt som ska ske så brukar det inte vara några problem att kliva upp. Sov gott iallafall, så hörs vi imorgon en sväng innan jag åker :)

Let's get ready to rumble

2011-03-10 @ 17:12:04

En rent ut sagt skitgod lax- och kräftstjärtssoppa har precis fyllt min mage och jag känner mig nu redo för att svettas på gymmet med Lina där spinning, push och core väntar oss. Sedan efter dessa tre pass duschar vi och möter upp Sofia på ICA och spenderar resten av kvällen hemma hos den sistnämnda och myser framför en film eller dylikt. Hoppas alla får en fortsatt bra dag, det ska iallafall jag ha! :)


INSPIRATION

2011-03-10 @ 13:22:24

http://lookbook.nu/

Quality time

2011-03-10 @ 00:33:47
Kvällens utlovade uppdatering fick skjutas upp till nu... jag kom nämligen hem för bara drygt en timme sedan. Nu sitter jag och pustar ut efter en lång men väldigt trevlig dag med mamsen. Vi har spenderat dagen i både Söderhamn och Bollnäs, där vi har strosat runt i affärer och shoppat en del. Dagen avslutades sedan på Bollnäs badhus där vi först simmade och sedan slappade i relaxavdelningen i såväl bubbelpool som bastu. Otroligt mysigt var det! Tack för att du finns, älskade mamma ♥


Dessa två nagellack inhandlades idag och även det prickiga stycke tyg ni skymtar under. Ni får dock nöja er med denna sneak peek nu men jag lovar att ni får se det på inom en snar framtid ;)

110309

2011-03-09 @ 12:56:45


Fixade och trixade lite här på morgonkvisten med ett par svarta jeans som bara låg och dammade i garderoben och vips, så blev det ett par shorts. Inviger dem redan idag som ni kan se, för nu strax ska nämligen jag och mamma ut på lite äventyr... berättar mer om det ikväll! :D

Viltmästarskav med kantareller

2011-03-08 @ 23:28:44


Kvällens middag bestod av det ni kan se på tallriken här ovanför. Jag insåg dock att det inte såg så gott ut på bild... men det viktigaste är ju att det smakade bra och det gjorde det minst sagt!! Jag har dock inget recept att länka till för detta gjorde vi helt på måfå, men jag kan ju iallafall berätta hur vi gjorde vilket inte alls var någon större process. Det var bara att steka viltmästarskav (hjortkött), kantareller, gul lök och grön paprika för att sedan hälla över matlagningsgrädde på detta och krydda efter egen smak. Till detta kan man ju servera vad man helst känner för, alternativt pasta som i vårt fall. Gött sörru! :D

Jag kan också passa på att säga att kvällen har spenderats med två fina vänner, eller nej, fyra vänner menade jag visst... Britta, Sofie, Ben & Jerry ;) hihi.. Vi kollade på How to loose a guy in 10 days och bara mös. Kvällen slutade dock tidigare än väntat så jag tänkte gå och lägga mig och börja läsa Elsas värld nu tills jag blir trött helt enkelt. Vi hörs imorgon igen! Godnatt :)

Fettisdag

2011-03-08 @ 16:29:28



Vad är en fettisdag utan en semla egentligen? Ingenting skulle jag vilja säga! Därför har denna dag givetvis firats med en ruskigt stor, fet, gräddig och god semla. Precis som den ska va'! Det kompenserades dock med en timmes promenad för samvetets skull ;)


Lugna gatan

2011-03-07 @ 22:41:46
Jag höll det jag sa igår om att sova länge idag - vaknade strax före ett... hihi. Men det var sjukt skönt kan jag lova er! Det gav mig också lite extra energi så jag och mamma satte igång att städa huset när hon kom hem, jag dammsög och mamma torkade golven. Sedan åkte vi och storhandlade innan vi gav oss ut på en långpromenad. Ingen fart och fläkt idag med andra ord, men det kan vara skönt det med.

Jag tänkte fortsätta på samma spår nu och krypa ner i sängen och kolla ikapp på massa serier som jag har missat de senaste veckorna. Jag tar också med mig några bitar mörk choklad, en kopp blåbärste och mina mikrotofflor ner under täcket. För min frusna kropp full med frysloppor låter detta helt magiskt :)

Every day you learn something new

2011-03-07 @ 00:24:44

Som ni redan vet älskar jag söndagar, och den här söndagen älskar jag mer än vanligt. Vet ni varför? Jo, för att det finns ingen anledning till att ha söndagsångest inför imorgon därför att det är SPORTLOV!! Aaaah, det känns så makalöst skönt! Imorgon tänker jag sova aaaslänge och inte ha ett dugg dåligt samvete för det. Bara för att det är sportlov behöver man väl inte sporta, right?

Sport på teven däremot, det är i stort sett vad jag har ägnat min dag åt. Bänkad i soffan har vi suttit allihopa och tittat på både Vasaloppet och 5-milen i skid-VM (värt att tala om är att före den här helgen hade jag ingen aning om att jag tycker det är roligt med skidåkning på teve). Därefter, någon gång under eftermiddagen, åkte Katrin och Emma hem och jag och mamma begav oss ut på en långpromenad. Sedan vid klockan sex ikväll gick vi tio meter över gatan till grannarna där vi åt middag och kollade på Solsidan. Mysigt var ordet! Och just det ordet beskriver hela denna helg väldigt bra, måste jag säga :D


Babysitter

2011-03-06 @ 18:00:32






Igår var vi barnvakt under dagen åt godingarna Leo och Melvin på bilderna ovan. Dessa små grabbar bor idag i vårat förra hus på Blyssvägen och det är även därigenom vi har lärt känna den trevliga familjen Rodriguez. Kul tycker jag! Och sötare ungar får man ju leta länge efter, eller hur!?

SPORTLOV

2011-03-05 @ 00:21:46
Jajamän, ni läste rätt. Det är nu äntligen sportlov och det ska bli riktigt jäkla gött!! :D Vi har dessutom skolutvecklingsdag nästa måndag så vi får en dag extra ledigt, vilket innebär att jag börjar inte fören om en och en halv vecka sisådär. Det är knappt så att jag kan förstå det själv, helt sinnesjukt skönt ju! Synd bara att det brukar vara över på en grisblink... men man får passa på att njuta så länge det varar!

Idag hade jag endast en lektion men satt kvar lite efteråt ändå för att jobba färdigt med en grej, så jag var väl hemma runt tolv kanske. Då blev det soffläge och skid-VM framtills tretiden då jag tog med mig min systerdotter Emma och min kusin Hanna till badhuset och simmade 1½ km medan de lekte. Resten av kvällen har spenderats i soffan med de tidigare nämnda flickorna samt mamsen och systeryster. Vi har käkat mängder av lösgodis, kollat på Let's Dance och även tränat magmusklerna i form av enorma skrattanfall så att tårarna rann. Sportlovet hade inte kunnat inledas på ett bättre sätt!!

Nu ska jag hoppa i säng och få åtminstone åtta timmars sömn så att jag är laddad för ett spinningpass på morgonkvisten. Godnatt och sov gott, och hoppas att alla som har fått lov får ett trevligt sådant! :)

From top to toe

2011-03-03 @ 22:14:03

Byxor - H&M, kofta - H&M, linne - H&M

Märks det att jag gillar H&M eller? Tycker att jag mest bara bär deras kläder nu för tiden.. men H&M är ju bra, så varför inte? Bilden ovan är iallafall tagen imorse, så såhär har jag sett ut idag och till det snörade jag på mig conversen för första gången i år. Det är väl ändå ett vårtecken!? Fast lite väl halt var det fortfarande men skitsamma. Allt för att få det att kännas som vår!! :)

Idag kom iallafall Katrin och Emma till oss, eftersom att de har sportlov i Sandviken denna vecka. Det innebär att framtills söndag väntar roliga och mysiga dagar tillsammans med dem och vi spillde ingen tid alls utan stack till backen redan ikväll. Jag och Emma åkte från de öppnade tills de stängde, och för ovanlighetens skull var det riktigt roligt att åka! Och jag är så stolt över min lilla, stora älskling som åker så bra redan, tack vare sin otroligt snälla moster... ;) hihi..

Nostalgikväll

2011-03-02 @ 22:54:34
Denna onsdagskväll, eller lillördag om man så vill kalla den, har varit väldigt trevlig. Vid klockan sex mötte jag upp Lina och Wilma på gymmet där vi tränade styrka i en timme. Sedan gick vi på ICA där även Eve anslöt sig och så köpte vi massa frukt till en härlig fruktsallad som vi åt hemma hos Wilma samtidigt som vi kollade på Sunes sommar och blev nostalgiska. Mysfaktor=hög.

Nu däremot har jag inte tid att sitta här längre. Jag ska bums hoppa in i duschen en sväng och sedan soooova. Länge dessutom för jag börjar inte fören halv tolv imorgon, och efter att bara ha sovit fem timmar inatt ska det bli sååå skönt att sova! Att vara extremt trött OCH känna sig mör i benen efter gymmet, det är väl ändå en perfekt kombination för en god natts sömn!! Nattinatt :)

What a day to be alive

2011-03-02 @ 00:38:50
Denna tisdag, första dagen i mars månad, har jag fått en välbehövlig sovmorgon, skrivit ett matteprov, lunchat med Maja på Kafe Rost & Deli, haft digital bild och fortsatt skapandet av min bröllopstidning, simmat en kilometer med Julia, ätit fredagsmiddag på en tisdag, läst ut boken Frankenstein, skrivit klart texten om den redan nämnda boken inför morgondagens redovisning, och nu avslutningsvis ska jag lägga mig och läsa ett häfte inom ämnet naturkunskap inför ännu en redovisning just imorgon.

Tänk att nu var jag väl ändå väldigt effektiv som fick ihop hela min effektiva dag i en enda mening! :)




110301

2011-03-01 @ 19:35:13

Byxor - H&M, tröja - H&M

Invigde min nya rådjurs-tröja idag tillsammans med svarta, sköna, lösa byxor. Eftersom att tröjan är kort tycker jag att den gjorde sig bra med dessa som är höga i midjan! Snyggt men framför allt skönt.