I could eat chicken every day

2011-03-18 @ 00:06:46


Efter en lång dag i skolan stapplade jag in i hallen här hemma framåt fem, trött och hungrig, och möttes av den väldigt enkla men ack så goda middagen som ni kan se här på bilden ovanför. Det är liksom inga konstigheter alls med det här - en kycklingfilé, en blandsallad toppad med lite solrosfrön och så tzatsiki gjord på kesella. Mums säger jag, i riktig Maria Montazami-anda ;)

Lite senare, efter att jag hade ätit rent på min tallrik och suttit vid datorn ett tag, tog jag en promenad till gymmet där jag mötte upp Lina och tränade styrka i en timme. Det var riktigt skönt men nu känner jag dock att ryggen fick ta stryk då den värker som satan... så jag tror att jag ska snabbt hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Det känns som att det är precis vad jag behöver just nu! Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Sahari

Hej hej :)

Jag tänkte säga att jag har ett jätte bra SPECIALERBJUDANDE på min blogg just nu där man kan få ett set med massa makeup-borstar (rouge- puder- och foundationborstar med fodral) plus en JÄTTE BRA mascara som gör så att ögonfransarna ser JÄTTE böjda och långa ut, precis som lösögonfransar, helt gratis. Jag har även lagt upp en bild där jag har maskarna på mig. Kika gärna in om du är intresserad.

Ha en bra dag :)

2011-03-18 @ 00:46:15
URL: http://sahari.se
Postat av: Sasha

Mums så gottigott!

2011-03-18 @ 09:08:42
URL: http://sashas.se
Postat av: Malin

okejm är det kul? :)

2011-03-18 @ 09:41:27
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se/
Postat av: Britta och Mathias

Mathias uppskattade din hälsning och hälsar så mycket tillbaka :D

2011-03-18 @ 20:02:06
URL: http://lunarstorm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback