I've been busy

2010-05-31 @ 21:27:48
Det blev visst ett litet glapp här nu mellan uppisarna. Hade så bråttom i lördags så jag hann inte skriva någonting och igår var jag borta hela dagen, idag har jag inte orkat än för det har varit en omtumlande dag pga. vissa omständigheter som jag inte orkar kommentera. Allt jag kan säga är att jag håller alla tummar och tår så hårt jag bara kan! ♥ Hur som helst, i lördags var jag ju på 30-års fest för min kusin Daniel i kygelvallen. Släkten var bjuden till klockan tre för att äta och dricka gott, på kvällen började även kompisar rulla in så vi blev bra nog många tillsist med tanke på att vi var närmare 70st från början. Det var iallafall en väldigt trevlig kväll som slutade med att jag och Jenny cyklade hem till henne. Och vad är väl en cykeltur hem från en fest utan en vurpa? Den var det dock inte jag utan min kära kusin. Jag kan lova att jag fick mig ett gott skratt! Tillsist slog vi igen våra ögonlock vid fyra för att sen vakna vid halv nio igen, åtminstone jag. Då gick jag till bussen för att sen spendera den soliga söndagen i Gävle tillsammans med Sofia, Sofie, Johanna och Julia. Kom hem vid halv tolv igår kväll efter en jättehärlig dag! Vi shoppade litegrann, satt på ett utefik och åt favoritsalladen och avslutade dagen med att se Sex and the city 2. Idag har det som sagt varit en rörig dag så jag har inte gjort så mycket. Tog mig i kragen och var ute och sprang ikväll och ska snart in i duschen. Sen blir det sängen så småningom för jag är helt slut. Vi hörs när vi hörs!


I Kygelvallen i lördags


På Wayne's Coffee igår





Who knows what tomorrow brings

2010-05-28 @ 23:52:20


Såhär bra känns det att jag har skrivit lite mer än fyra sidor till på mitt arbete om de politiska ideologierna och nu är klar med det. Sköööönt. Nu har jag huvudvärk och alla olika -ismer snurrar runt i skallen på mig så jag ska ta och hoppa i säng. Imorgon är ju en ny dag!

100528

2010-05-28 @ 18:46:18
Började tolv idag och hade då idrott där vi skrev ett prov som tog typ en halvtimme och sen var det finito. Sådana dagar tackar man ju inte nej till direkt! Resten av dagen har gått över på grisblink och jag har inte fått alls så mycket gjort som jag hade tänkt mig. Men men, vi har iallafall varit på byn och fixat allting till två fåtöljer som vi ska ge en make over, bestämt tyg hos honom som ska klä om dem och även köpt svart färg och lack till det som ska målas på dem. Sen har vi skjutsat upp min och Jennys cyklar till Knåda eftersom vi ska dit på 30-års fest imorgon och ska cykla hem. Det blir nog kung det. Nu ska jag vara så tråkig och ägna den här fredagskvällen åt plugg... Men måste man så måste man. Kommer inte ha någon mer tid för det den här helgen så jag har väl inte direkt något val. Har iallafall fått i mig god mat nu i form av kyckling och ugnspotatis med rotfrukter och nu ska jag äta marabou polka samtidigt som jag pluggar. Jag ska nog överleva!

Pure happiness

2010-05-27 @ 23:09:26
Hade bara två lektioner idag för sen fick jag veta att jag var klar med matte A kursen så då cyklade jag hem. Sen har jag inte gjort så mycket idag förutom att jag började och gjorde även klart labbrapporten, så det känns väldigt skönt att ha den avbockad nu. Men det blev inte så mycket mer än så ikväll för vi hade besök hela kvällen. Jo justja, hämtade ut ett paket från H&M med väldigt mycket fint i! Kläder är verkligen ren lycka. Nu ska jag hoppa i säng och plugga till idrottsprovet som är imorgon. Sov gott!

AIRPLANES

2010-05-27 @ 15:50:28

The best homepage

2010-05-26 @ 17:52:21
Idag har jag haft två nationella prov, spanska i hörförståelse och matte A del 2. Är helt slut i huvudet nu, känns som att det ska sprängas vilken sekund som helst... Känner mig så sjukt stressad. Men men, det är bara att kämpa på nu för det är ju trots allt bara drygt 15 dagar kvar till sommarlovet!
http://www.sommarlovet.se/11juni/
= världens bästa startsida. Jag får lite mer energi för varje gång jag öppnar internet.


100525

2010-05-25 @ 16:36:16
Hej! Har precis kommit hem igen, när jag kom hem från skolan så packade vi en full släpvagn med sånt som ska kastas från när vi har flyttpackat och så åkte vi till Bollnäs till sopstationen och hävde iväg allting. Sitter här nu och äter en macka och dricker blåbärssmoothie och ska plugga. Lite senare ska jag ut och springa och klippa gräset, och ännu lite senare är det ju tv-tisdag vilket innebär Desperate Housewives och Cougar Town. Ha en bra kväll!

PAPERWEIGHT

2010-05-24 @ 23:01:59

Make the best of it

2010-05-24 @ 20:51:44




Börjar med att visa två bilder från i lördags när vi var i Sandviken. Det var sommarvärme till tusen och vi åkte till Högbo där jag, Katrin och Emil gick runt sjön medans mamma, Christian, Emma och Thomas var i lekparken. Sen satte vi oss allihopa och fikade i solen. Hundarna fick även ta sitt premiärdopp och det gillade de. Sen åkte vi tillbaka hem till syrran och var ute resten av dagen. Vi grillade korv, åt jordgubbar, hoppade studsmatta, solade och sprang i vattenspridaren. Avslutade dagen med trerätters middag hemma hos brorsan som Suzanne hade donat med hela dagen. Det var en väldigt bra dag och det var skönt för oss alla att få glömma bort oss lite från allt det tråkiga... Det är bara att försöka acceptera det som har hänt hur fruktansvärt det än är, och göra så gott man kan för att gå vidare... Hur som helst, idag har det varit en rätt tuff dag i skolan, hade oförberett prov i engelska och sen även nationellt prov i spanska. Slutade därför en timme senare och när jag kom hem så slängde jag ihop en supergod, somrig sallad på grillad kyckling, pasta, honungsmelon, fetaost, sallad, tomat och gurka. Och så en fräsch dressing till det på creme fraich, passionfrukt, honung och olja. Riktigt gott var det. Ikväll har jag sprungit i skogen med hundarna och nu ska jag hoppa in i duschen och sen skriva klart mitt arbete om romarriket. Sen blir det sängen. Hoppas allt är bra med er!

THE WORLD SPINS MADLY ON

2010-05-21 @ 00:19:45
Strax efter mitt senaste inlägg fick jag reda på ett fruktansvärt besked. Det har skett en bilolycka i Sandviken natten som var där min kusin omkom. Han skulle fylla 30 år nästa lördag och han hade även två småbarn.. Det är så sjukt jävla orättvist så det finns inte ord. Dagen har varit kaotisk och vi alla är fortfarande i chock, tidigt imorgonbitti åker vi till Sandviken där vi behövs. Alla mina tankar går till min älskade moster Lisa just nu, som även förlorade sin man för bara några månader sen.. Livet är så äckligt orättvist och jag kommer aldrig någonsin förstå varför det ska behöva vara såhär. Det värsta av allt är att veta att man inte förtjänar något av det. Må du vila i frid Danne! I våra tankar lever du alltid kvar. ♥

För att läsa mer om olyckan så klicka här, här och här.

100520

2010-05-20 @ 12:49:30
Kom hem från skolan vid halv tolv idag och började tjugo i tio imorse. Lyx eller vadå!? Hade bara en lektion för resten var inställda. Skönt som fan iallafall. Nu har jag suttit och chillat ett tag men nu ska jag sätta igång och plugga. Sitter och lyssnar på mysig musik från älskade One tree hill så det ska nog gå bra ändå. Här är spellistan förresten om ni är intresserade av den. Pusshej!

TIMSHEL

2010-05-19 @ 22:20:48

TYCK SYND OM MIG NU

2010-05-19 @ 18:17:50
Idag har regnet öst ner hela dagen och jag har haft ständig mensvärk. Gick hem lite tidigare från skolan och sen dess har jag legat i soffan och tittat på tv/datorn med en varm vetekudde och tröstätit choklad. Men men, sådana dagar får man också ha! Nu känns det dock bättre och det har också slutat regna så strax ska jag och mamma ut på en långpromenad med hundarna. Later!

SEASON FINALE

2010-05-18 @ 22:48:31
Vilket sjukt fint väder vi har! Det går inget annat än att älska det, man blir så pigg och glad. Mamma och jag var ute och gick med hundarna i drygt en timme ikväll och det var så varmt att man kunde gå i t-shirt fast klockan var efter sju på kvällen. Kan det verkligen vara så att sommaren är här nu? Vore underbart iallafall. Ikväll har jag tittat på Desperate housewives och Cougar town, nu har jag precis krypit ner i sängen och ska kolla på One tree hill och Gossip girl. Det är säsongsavslutning av dem så jag kan verkligen inte hålla mig från att kolla på dem! Men jag börjar inte fören halv elva imorgon, så det är lugna puckar. Godnatt med er, vi hörs imorgon!

INSPIRATION

2010-05-18 @ 16:56:39

http://lorenasvensson.blogg.se/

100517

2010-05-17 @ 20:25:55
Har precis kommit hem från IP, varit där och tränat i två timmar. Först ett pass med spinning, push + core och sen var vi även nere i gymmet en sväng innan vi drog oss hemåt. Nu sitter jag här och varvar ner och äter ett päron innan jag ska in i duschen. Sen ska jag plugga och kolla på Svenska hollywoodfruar. Puss, kram och nyp i stjärten!

Love at first sight

2010-05-17 @ 17:30:01




JESSIE'S GIRL

2010-05-17 @ 15:20:49

The day is just around the corner

2010-05-16 @ 22:27:02
Tji fick jag! Jag skulle aldrig ha sagt sådär igår om vädret. Idag har det inte varit alls lika fint utan mulet och lite regn hela dagen, fast fortfarande ganska varmt. Har spenderat det mesta av den här dagen också med att flyttpacka. Astråkigt men det är sånt som måste göras helt enkelt, datumet för flytten närmar ju sig med stormsteg! Men ikväll har jag och mamma varit ute och gått en långpromenad med hundarna och det var jätteskönt. Sen har jag duschat och suttit vid datorn bara. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av Glee innan jag somnar tänkte jag. Ha det bra så hörs vi imorgon!

SUMMER ISN'T FAR AWAY

2010-05-15 @ 23:51:40
Herregud vilken dag det har varit idag! Sommaren kom på en grisblink, what the hell happened liksom!? Det har varit bokstavligt talat sommarvärme ute från morgon till kväll och vi har haft altandörren öppen hela dagen. Jag har dock inte kunnat njuta av vädret så som jag hade velat då jag har spenderat dagen nere i källaren och flyttpackat. Men vi fick lite besök på eftermiddagen iallafall så då satt vi ute på altanen och fikade, jag och mamma satt även där ute och åt lax- och räkpaj till middag ikväll. Åh vad underbart med lite värme äntligen, hoppas det håller i sig bara. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag knoppar in. Sov gott kompisar!

EN VÄN MED EN BIL

2010-05-15 @ 20:36:38

THE LAST SONG

2010-05-15 @ 12:47:06


Igår var jag och fina tjejen på bilden i Gävle och hade en väldigt trevlig dag tillsammans, som vanligt. Vi åt lunch på Wayne's coffee när vi kom fram och det var banne mig den godaste salladen jag har ätit nångång. Sen strosade vi runt i affärer och trots våra begränsade budgetar så fick vi lite med oss hem iallafall. Det bästa var att jag köpte ett par jeans, det var happy moment! Dagen avrundades med att vi gick på bio och såg The last song. Det var en underbar film, sjukt bra verkligen! Hela biosalongen satt och snyftade ikapp. Kom hem vid halv tolv tiden igår och då gick jag och la mig nästan direkt. Nu ska jag göra någon nytta av den här dagen. Later!

FAVORIT I REPRIS

2010-05-13 @ 18:10:22
Vi hade en väldigt mysig kväll igår. Tog bussen hem vid elva idag och har spenderat heeela dagen nere i källaren och flyttpackat. Det var väldigt roligt faktiskt, har gått igenom en himla massa grejer från hela min skolgång och gamla dagböcker osv. Men nu ger jag upp för idag, nu ska jag äta laxplanka med mamma innan det är dags att fräscha upp sig lite. Ikväll kör vi en favorit i repris hemma hos Carlssons sen sover jag kvar där även inatt och imorgon åker vi till Gävle. Ha det gött!

100512

2010-05-12 @ 17:17:50
Idag har det varit en lång och dryg dag. Skrev nationellt prov i matte A imorse och sen hade jag även svenska, samhällskunskap och naturkunskap innan jag slutade vid halv fyra. Men jag har fått en hel del gjort iallafall och så är det ju långhelg nu! Ska bli så himla skönt att vara lite extra ledig. Ska fira det ikväll hos Johanna med lite andra brudar. Vi ska laga tacos och ha det gött. Sen sover jag kvar där så vi får höras mer imorgon helt enkelt! Hoppas alla får en fin kväll!

PARTY LIKE ANIMAL

2010-05-12 @ 16:14:58

VI HAR SOLEN I ÖGONEN

2010-05-11 @ 20:33:05
Kom precis ut från duschen och nu sitter jag här i min rosa morgonrock med en handduk i håret. Har varit ute och sprungit en vända ikväll med solen i ögonen i stort sett hela vägen, det var himla skönt. Jag kan knappt vänta tills det är sommar!! Det ska bli så himla skönt och jag tror faktiskt att den här sommaren kommer bli kung! Men nu ska jag invänta Desperate housewives och Cougar town som är tisdagarnas plus i kanten. Har även det nyaste avsnittet av One tree hill och Gossip girl att titta på så vi får se om jag gör det när jag lägger mig. Okej, jag erkänner att jag är en riktig serie-nörd. Jag följer uppåt tio stycken och det är min stora passion. Punkt slut.

INSPIRATION

2010-05-11 @ 18:02:08

http://lookbook.nu/

100510

2010-05-10 @ 23:23:56
Den här måndagskvällen har jag suttit i soffan, ätit äppelbitar och tittat på Top model och Svenska hollywoodfruar. Men jag har även pluggat en hel del så det känns skönt. Regnet har öst ner i stort sett hela kvällen och det är så mysigt att sitta inne när det smattrar mot fönstrena tycker jag. Nu är jag iallafall hur trött som helst så jag ska borsta tänderna och sen hoppa i säng bums. Godnatt och sovgott!

TOTAL ECLIPSE OF THE HEART

2010-05-10 @ 19:05:14

A PERFECT WEEKEND

2010-05-09 @ 22:14:41
Igår fyllde min mamma år så då kom hela Sandviksligan hit för att fira, alltså mina syskon och deras respektive familjer. Det blev en otroligt lyckad dag igår och även idag, den perfekta helgen med andra ord. Kan summera dagarna med fint väder, lek och bus, fika i massor, god mat, lapa sol och promenader. Nu är det dags för mig att knoppa in, vi hörs imorgon!
















TIK TOK

2010-05-08 @ 11:15:44

READY, DONE, FINISHED

2010-05-07 @ 21:40:51
Åh herrejösses amalia vad trött jag är just nu! Jag har jobbat och stått i hela dagen, har knappt suttit ner förutom en stund i skolan imorse. Det känns just nu kan jag lova! Hade idrott på sista lektionen idag och slutade sen klockan ett, då cyklade jag hem och sen åkte jag och mamma och handlade. När vi kom hem igen så satte jag igång med att baka och har i princip nyss blivit klart. Svettigt alltså. Chokladcupcakes, halloncupcakes och krämbullar har jag gjort idag. Så nu är jag färdig med allt bakande och känner mig ganska less på det för tillfället. Men smakar det så kostar det! Hörreni, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, tro det eller ej! Är så himla trött och jag får inte sova särskilt länge imorgon heller så. Men tänkte kolla på Glee innan jag somnar iallafall. Vi hörs imorgon guapas!

NEW YORK BLUEBERRY CHEESCAKE

2010-05-06 @ 21:30:05
Asskön dag i skolan idag! Underbart med sovmorgon. När jag kom hem vid tre tiden så bakade jag en blåbärs cheescake. Måste säga att jag älskar verkligen Leilas kokbok A piece of cake, den är underbar! Nu ska jag dricka lite c-vitamin brus och plugga spanska, har prov imorgon som jag inte känner mig så stensäker på. Men men, det är väl bäst att sätta igång då! Hörs då huj.

INSPIRATION

2010-05-06 @ 15:43:34

http://angelicablick.se/

100506

2010-05-06 @ 11:36:12
Hej kompisar! Jag har precis kommit in från en promenad med hundarna, sitter här nu och tittar på fina sommarkläder som kommit in på H&M och drömmer mig bort till sommaren... Hur som helst, hade ingen svenska idag på morgonen så jag börjar inte fören fem över tolv. Hur skönt!? Så nu ska jag strax hoppa på min svarta blixt och trampa iväg till skolan för två lektioner innan jag slutar igen. Hörs senare!

THE BAKERY

2010-05-05 @ 19:42:57
Det var en väldigt lugn dag i skolan idag! Hade en lektion spanska på 40 min först och sen hade jag hål i 2½ timme innan det var dags att hålla tal. Jag var jävligt nervös innan men när jag väl stod där bakom talarstolen så kände jag mig lite lugnare och det flöt på rätt bra. Känns så fantastiskt skönt att ha det gjort nu iallafall och nu tycker jag kungsörnen kan dra nånstans för så less är jag på den nu. Hur som helst, slutade efter vi hade hållt våra tal ungefär halv två och då cyklade jag hem och satte igång med att baka. Mamma fyller ju som sagt år på lördag så jag är snäll och ställer upp att baka åt hennes kalas. Idag har jag gjort smartieskakor, kokostoscakaka och morotskaka. Men mer ska det bli! Nu har jag precis ätit sallad och ska strax hoppa in i duschen, sen blir det lite plugg och därefter underbara Grey's anatomy. Puss och kram!

MAKE YOU FEEL MY LOVE

2010-05-05 @ 16:51:27

INSPIRATION

2010-05-04 @ 22:29:20



http://www.bikbok.com/

100504

2010-05-04 @ 20:24:41
Blev hemma från skolan idag för jag vaknade med feber och öronvärk. Så jag har ätit alvedon och sovit nästan hela dagen och mot kvällen gick febern ner. Jag antar att det fortfarande sitter i från förkylningen eftersom jag är hostig än. Nu sitter jag här och pluggar, har jag precis gjort klart en översättning till spanskan och ska träna på mitt tal nu som är imorgon. Sen är det dags för tisdagarnas tv-kväll: Desperate housewives och Cougar town. Förresten, såg precis att febern hade kommit tillbaka igen... Jävla skit. Jaja, hejdå!

SAVANNAH

2010-05-03 @ 22:47:03

HAILS AND RAINS

2010-05-03 @ 19:06:57
Det haglar och regnar för fullt ute just nu, ett lymla skitväder är det. Jag har precis ätit kantarellsoppa, hembakat bröd och varma majskolvar med smör och salt på. Riktigt smarrigt var det! Nu ska jag planera vad jag ska baka till mammas födelsedag som är på lördag och sen ska jag nog plugga lite. Ska ut och rasta hundarna också men i det här vädret vägrar jag, så jag hoppas det klarnar upp snart. Kom på nu att jag lovade ju att berätta lite om helgen, finns väl egentligen inte så mycket att berätta kanske men jag hade iallafall bästa helgen på länge! För första gången på länge kunde vi sitta hela familjen och äta tillsammans. Thomas var sig lik sen när jag såg honom sist förutom att han var mycket större och längre. Annars var han precis lika vild och busig som sist, den lilla skitungen! Så himla gulligt när ett litet barn pratar engelska, det är så fascinerande! Han pratar i och för sig lite svenska med så man kan säga att det är svengelska som gäller för honom och nu gör faster Petra allt för att han ska lära sig mer och mer svenska. Slänger in några bilder här under innan jag drar. Ha det bra!






EXHAUSTED

2010-05-02 @ 22:49:05
I'm home! Hoppas alla har haft en toppen helg för det har verkligen jag haft! Bättre kunde den inte ha blivit. Men jag tänker faktiskt inte skriva något längre eller lägga in bilder nu utan jag får göra det imorgon, för jag är så sjukt trött. Thomas den lilla busen väckte mig klockan sex imorse så sen dess har jag varit vaken och sen dess har det inte varit en lugn stund, full fart hela dagen. Så nu måste jag knoppa in om jag ska orka med morgondagen. Vi hörs imorgon! Sov gott.

FINALLY THEY'RE HOME

2010-05-01 @ 08:39:16
Sitter här och dricker kokhet blåbärssoppa till frukost. Gårdagen blev ingen höjdare om jag ska vara ärlig, mådde så dåligt och bara hostade hela tiden så jag drog hem vid tio tiden. Kände inte att det var nån idé att stanna då längre. Så jag gick direkt och la mig och sov när jag kom hem och nu har mamma väckt mig för vi ska åka till Sandviken. Min bror, hans fru och deras lille pojk på tre år har flyttat hem från Australien efter att ha bott där i sju år. Eller rättare sagt, Christian har bott där i sju år, Suzanne är ju därifrån. Men nu har de iallafall flyttat hem och ska ge Sverige ett försök. Så nu är jag jätteivrig på att komma dit eftersom jag inte har träffat brorsan på ett helt år och varken Suz eller Thomas på TVÅ år. Shit. Äntligen är de hemma!!!