SKAMLIGT

2009-11-30 @ 16:38:58
Usch vad hemskt dålig jag har varit på att uppdatera här nu! Över en vecka sen sist jag skrev... Jag skäms. Men nu är det ju såhär att jag har äntligen fått min nya dator så nu är jag förhoppningsvis back on track igen! Vad har hänt sen sist då? Hm. Ingenting speciellt faktiskt. Jag åkte ju till Gävle förra lördagen med favorit tjejerna mina och vi hade en superdag, och New Moon var sjukt bra! Precis som jag hade förväntat mig. I den här veckan som var hände det inte ett skit i varje fall, och nu i helgen var det fest hos Tofält på lördagen. Vi var taggade och kvällen började bra, men spårade ur totalt sen. Behöver inte nämna något mer om det. Nu är det måndag och ny vecka igen. Ikväll ska jag på bio med Julia, Jesper, Britta och Sofia. Vi ska se luftslottet som sprängdes, tredje och sista filmen i Stieg Larsson filmerna. Har hört att den ska vara jättebra så jag hoppas på det. Lägger in några bilder här under, de är dock från mobilen så kvalitén är väl inget att hurra över. Men bättre än ingenting kanske?











NATTINATT

2009-11-21 @ 00:06:43

Nu ska jag alldeles strax ta mitt pick och pack och sova. Tänkte bara slänga in ett inlägg här först! Hade bad med skolan idag och jag måste faktiskt säga att det suger ur en energi att simma! Man blir så slö hela dagen. Knepigt det där! Men det var väldigt skönt att simma för andra gången den här veckan, jag älskar att simma. Ända sen jag kom hem från skolan tills i stort sett hela kvällen så har jag grejat och donat i mitt rum, det är så kul och det ser ut som att det kommer bli jättebra. Jag gjorde dock en paus för att äta plankstek med mamsen och kolla på idol, såklart. Imorgon sticker jag till Gävle med Sofie, Johanna och Sofia för att kika lite på stan, äta gott och så bäst av allt: gå och se New Moon på bio!!! Så nu är det bäst att jag hoppar i säng. Sovgott ni med!


PAINTING

2009-11-19 @ 20:43:43
Bloggen blir lidande nu när jag inte har en egen dator att sitta vid, det blir helt enkelt inte att jag sitter här lika mycket och det blir främst dåligt med bilder och sånt som är lite mer roligt när man inte sitter vid sin egen dator. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet! Hur som helst. De senaste dagarna har det väl inte hänt något speciellt, dagarna rullar på helt enkelt och imorgon är det ju fredag igen. Veckorna går så fort! Igår kom målaren hit och började måla mitt rum, äntligen! Då blev jag superglad. Vid fem tiden cyklade jag ner till IP för att träna nere i gymmet med Fia. Vi var väl där i drygt en timme och sen åkte jag hem för att käka, duscha och kolla på grey's anatomy innan det blev sovdags. Idag har målaren varit här med och strax efter att jag kom hem från skolan så var han klar och det blev så himla bra! Äntligen är det klart! När han hade åkt så gick jag och mamma med hundarna på en långpromenad, vi var ute i 1½ timme så det var jätteskönt. När vi kom in igen ställde vi oss och lagade mat tillsammans. Det blev nudlar med kyckling och stekt paprika, och så creme fraich till det. Mums. Resten av kvällen har vi ägnat till att bygga ihop hela min soffa till nya rummet. Vi känner oss faktiskt stolta och imponerande att vi fick ihop den själva! Vi trodde att det skulle vara jättesvårt men det var det inte alls. Så imorgon ska jag börja städa och inreda rummet lite. Åh vad kul!

BROKEN

2009-11-17 @ 20:28:41

Igår åkte jag till Bollnäs med min laptop för att höra vad problemet var och han sa att hela panelen innanför själva skärmen var helt sönder. Den hade fått sig en rejäl smäll sa han, grejen är att jag har ingen aning om vad som har hänt så det är ju ett mysterium. Det skulle dessutom kosta lika mycket att laga den som att köpa en ny, så nu är det bara att punga ut för en ny dator... Känns ju lagomt surt, onödigt som tusan! Jag som är mitt uppe i att renovera mitt rum också, det kunde inte passa bättre... Vi får en del från försäkringen iallafall men det är småsummor om man jämför. Jaja, skitsamma. På kvällen igår var jag och mamma på en handledarkurs för att börja övningsköra och ta körkort. Den höll på i 2½ timme och det var lite segt. Men nu har man det gjort iallafall och i vår ska jag börja köra och göra trafiken osäker här i byn. Kul som sjutton ska det bli! Idag har jag inte gjort något särskilt. Vädret är så sjukt grått och tråkigt just nu, cyklade i spöregn både till och från skolan så jag har gått runt med blöta jeans nästan hela dagen. När jag kom hem gjorde jag pannkakor och åt alldeles för många, men gött var det! Sen åkte jag till badhuset där jag mötte upp Lina för att simma. Det var otroligt skönt och det här ska få bli en vana varje tisdag nu. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla på desperata hemmafruarna. Ha det bäst!


BAD ROMANCE

2009-11-17 @ 20:26:14

HELGEN

2009-11-16 @ 00:05:51

Jag skippade bloggen den här helgen, har helt enkelt inte haft någon lust att skriva men nu tänkte jag iallafall berätta vad som har hänt i helgen för er. I fredags så var jag ju ledig så på dagen tränade jag på IP i 1½ timme och sen på eftermiddagen så kom tjejerna hit och vi lagade tacos tillsammans och drack gott resten av kvällen. Det blev en superrolig och mysig kväll som slutade med att fröken Johanna sov över hos mig eftersom jag var ensam hemma. Min ena hund Astrid betedde sig hur konstig som helst hela natten och morgonen så jag fick ytterst lite sömn vilket inte var så kul. När vi vaknade sen på lördagen så åt vi resterna av tacosen till frukost och städade litegrann innan Johanna åkte hem, då jag fortsatte att städa och sen tog jag en promenad med hundarna i snörusket. Resten av dagen pluggade jag då min dator har pajjat ihop. Har ingen aning om vad som har hänt förutom att det är nåt med skärmen, så just nu sitter jag vid mammas dator.. Hur som helst, senare igårkväll så åkte jag till min kusin Jenny för att sova över där. Hennes kompis Linda spenderade också kvällen med oss och vi åt hemgjord pizza och kollade på Twilight. Första gången för Lindas del, andra för Jenny och typ tionde för mig. Hehe. Idag sov vi väldigt länge och sen åt vi en brakfrukost vid två tiden bestående av nybakta scones, te och juice. Supergott var det! Sen färgade Jenny håret på mig och jag låg på en spikmatta för första gången. Ingen hit direkt tycker jag. Men men, smaken är som baken. När jag kom hem hade mamma lagat köttfärspaj och sen kollade vi på inspelade avsnitt av oskyldigt dömd resten av kvällen. Nu ska jag lägga mig och läsa, imorgon väntar en ny vecka!


091112

2009-11-12 @ 14:01:21
Jag vaknade vid elva tiden imorse av att det luktade nybakat bröd i hela huset, det var min kära mamma som hade varit i farten och jag fick världens godaste frukost. Det var ju inte helt dumt! Nu har vi precis varit ute och gått med hundarna i skogen i ungefär en timme och snart ska jag ta mig ut på en till promenad. Ska gå fram på byn och träffa Sofia på ICA för att handla lite götta och sen ska vi träffa Jennie en sväng innan vi knallar hem till mig igen och bäddar ner oss i soffan framför mysteriet på greveholm. Det blir mysigt.

HELG

2009-11-11 @ 19:47:31
Det är för bra för att vara sant! Vi har fått helg nu och det är bara onsdag. Lagomt lyxigt måste jag ju erkänna. Snacka om långhelg på fyra dagar. Det ser jag framemot! Måste dock plugga en del, men jag ska inte klaga! Helgen ser i övrigt väldigt ljus ut, det kommer bli hur kul som helst! Annars känner jag mig i en liten bloggsvacka nu igen, och funderar om det här med att blogga verkligen är nånting för mig... Tog bort min förra blogg och nu funderar jag i de svängarna igen. Men vi får väl se helt enkelt. Dumt att göra något förhastat.

EMPIRE STATE OF MIND

2009-11-10 @ 22:18:03

LUSSEBULLAR

2009-11-10 @ 18:58:39
Idag har jag haft en otroligt skön dag. Hade endast tre lektioner och slutade tjugo i två, när jag kom hem åkte vi fram och handlade lite ingredienser och sen satte jag igång med att baka lussebullar. De blev otroligt goda! Sitter faktiskt och mumsar på en just nu i skrivande stund. Nu ska jag gå och dra på mig ett par varma, mysiga sockor och vira in mig i en filt här i soffan och kolla på one tree hill. Senare blir det desperate housewives som vanligt på tisdagarna. En riktig slapp kväll, men det är skönt det med. Hoppas det är bra med er!

BLOGGTRAFIK

2009-11-09 @ 22:25:12
Jag blev tipsad om att bli medlem här av min käre vän Frida, och nu tänkte jag även tipsa er om att bli medlem så får du fler besökare till din blogg! Klicka på den här länken för att registrera dig: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=phellsen. Tack för mig och godnatt!

COLD

2009-11-09 @ 18:37:26
Idag har det inte hänt något intressant, så det finns då heller inte så mycket intressant att berätta om. Har varit i skolan, som vanligt. Ingent intressant med det. För ett tag sen kom jag och mamma in efter en långpromenad med hundarna på ungefär en timme. Det var svinkallt ute men skönt att röra på sig lite! Sitter dock och hostar och snorar som aldrig förr just nu. Blä. Nu ska vi strax äta sen ska jag vira in mig i en filt och kolla på one tree hill. Mys.

ENSAM MAMMA SÖKER

2009-11-08 @ 19:05:02
Ikväll är det final av ensam mamma söker. Ska bli väldigt spännande men samtidigt så är jag lite depp för att det är sista avsnittet. Jag har sett varenda avsnitt sen det började och det är ett utav mina favorit program! Jag hejar på fotbolls-Lasse, Oscar och Martin! Nu är mamma och hämtar pizza till oss, det kommer sitta finfint för nu är jag vrålhungrig.


BOWLING

2009-11-08 @ 18:06:32
Nu är jag hemma igen! Har varit borta hela dagen förstår ni. Jag började den här söndagen med att färga håret på min kära mor, och det blev super! Efter det så tog jag en dusch och gjorde mig i ordning litegrann. Vid ett tiden åkte jag och mamma till Bollnäs för att kolla på när min systerson Emil bowlade (han är med i en klubb och de hade match) och han är så grymt duktig! Ett bra tag låg han etta på listan av alla som spelade men det slutade med att han blev trea, och det är ju hur bra som helst det med. Moster blir så stolt så! Min syster Katrin och Johan, alltså Emils föräldrar, var också där så vi tittade tillsammans och fikade. Matchen slutade nångång vid fyra och då åkte vi hemåt, påvägen hem så stannade vi hos pappa och jag la dit en ros samt tände ljus. Det är ju farsdag idag.. Du har funnits i mina tankar hela dagen pappa. Du kommer alltid vara världens bästa pappa i mina ögon, det kan ingen eller inget ändra på. ♥

JUNGLE DRUM

2009-11-07 @ 23:55:52

SALMON

2009-11-07 @ 19:45:21
Idag har jag inte gjort ett skit, typ. Jag sov till klockan var närmare ett och det var jätteskönt, kände mig riktigt utvilad och det gör förhoppningsvis susen för min förkylning. Som många av er vet så går ju dagen förbi i en grisblink när man sover bort halva, så därför har det inte blivit mycket gjort. Känner mig fortfarande hängig också så det är rätt skönt att inte göra ett jota. Hur som helst, jag har iallafall pluggat lite och tömt min tv-bänk som ska bäras ner i källaren. Sen åkte vi och handlade lite för att jag skulle laga en ny maträtt till middag ikväll. Man skulle lägga lax i en ugnsfast form och sen lägga över sockerärtor, feta ost och creme fraich franska örter. Och så kokt potatis till det. Gött som satan var det! Nu ska jag kolla på one tree hill och dricka julmust.

1 ELLER 2?

2009-11-07 @ 15:53:19

NEW MOON

2009-11-07 @ 14:46:28
Wooooohooo!!! Nu har jag bokat biobiljetter till new moon!! Jag har längtat efter att få se den här filmen ända sen jag klev ut ur biolsalongen efter att ha sett ettan, och jag ljuger inte! Om jag ska vara ärlig så är jag ett äkta twilight-fan. Jag har läst alla fyra böckerna och sett filmen minst 10 gånger. Det är iallafall jag, Johanna, Sofie och Sofia som ska åka till Gävle den 21/11 och se den. Det kommer bli bäst!

ONÖDIG FAKTA

2009-11-06 @ 23:54:28
Visste du att en mygga har 47 tänder? Eller att människans starkaste muskel är tungan? Eller att man tillbringar ca 1 år av sitt liv framför spegeln och 6 månader av sitt liv på toaletten? Visste du att man nyser i en hastighet av 160km/tim eller att en grisorgasm varar i 30 minuter? Eller att genomsnittsmänniskan äter under sin livstid ca 50 ton mat? Eller att vid varje slag du slår mot huvudet förlorar du 3 hjärnceller? Visste du att en daggmask har 6 stycken hjärtan? Eller att endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder? - Det visste inte jag iallafall.

INSPIRATION

2009-11-06 @ 23:22:47

http://www.polyvore.com/

IDOL

2009-11-06 @ 22:07:51
Calle är kung, Reza är skicklig men dryg, Eddie är snygg(!), Mariette är bra men kaxig, Tove är underbar, Rabih är söt men mesig, Erik är otrolig. För att sammanfatta alltihop så är Tove och Erik mina favoriter. Det finns inte ord för dem. Vinner inte Erik idol 2009 så lovar jag att raka av mig håret! Vilka är era favoriter? Vem ska vinna?

ÄLSKLINGAR

2009-11-06 @ 18:25:55


Vera och Astrid.

SICK

2009-11-06 @ 14:47:52
Vaknade upp imorse och förkylningen hade blivit 248 ggr värre, så jag stannade hemma från skolan idag. Ligger nerbäddad i soffan under täcket samtidigt som jag knarkar halstabletter som smakar skit. Skulle kunna offra min högra hand för att befinna mig nånstans i värmen just nu, är det någon som känner för att bjuda med mig så lämna en kommentar! Nu ska jag istället gå och göra lite varm soppa för min onda hals och sen ska jag kika på one tree hill. Det är inte dumt det heller minsann!

HÄNDELSERIKT

2009-11-05 @ 22:58:27
Vilken dag alltså. Det har varit fullt upp, därav ingen uppdatering. Först var det skolan framtill halv tre, då kom mamma och hämtade mig och vi åkte till en djurkommunikatör (en sån som kan prata med djur) med en av våra hundar, Astrid. Då fick vi lämna henne där i ungefär en timme. När vi kom tillbaka så berättade hon för oss allt som Astrid hade sagt och det var så otroligt häftigt. Jag satt typ och skakade för jag blev så tagen. Det var en hel del jobbiga saker så vi satt där och grät lite alla tre, men jag tänker inte gå in så mycket på vad hon sa men en sak är då säker: det funkar! Hur som helst, vi blev där i ungefär en timme till sen åkte jag bara hem och kastade i mig lite mat och sen vidare till IP där jag tränade i ca 45 min nere i gymmet. Efteråt så duschade och bastade jag och Lina där, och gud vad skönt det var. När vi var klar så cyklade jag direkt därifrån till min faster som fyller år idag, för där vankades det kalas. Så det blev andra kalaset på den här veckan för min del! Kom hem därifrån vid tio och nu är jag helt slut. Håller på att bli förkyld så halsen retas och näsan kliar.. Bäst att jag går och lägger mig snart. Men först ska jag slänga in en dagens!

SCORE

2009-11-04 @ 22:39:31
Den här sprutan gjorde faktiskt ondare än den första sprutan, haha. Det värker litegrann fortfarande faktiskt. Gubben som stack mig frågade flera gånger om det gick bra och om jag kände mig svag, men nehejdå! Då sa han att jag var en tuffing, score! I övrigt ikväll så har jag varit ute och gått i kylan med hundarna. Fick en liten smärre chock när jag kom ut och det var snorhalt och låg ett tunt snötäcke där på marken. Men hundarna blev glad åtminstone! När jag kom in målade jag naglarna, åt fruktsallad med glass och kollade på grey's anatomy. Nu ska jag krypa till sängs och läsa lite. Godnatt!

GARDASIL

2009-11-04 @ 15:26:01
Just nu sitter jag på skolan och har precis gjort klart två arbeten som behövde göras. Det är så skönt när man klickar på skicka knappen och vet att det är gjort. Härlig känsla. Nu ska jag alldeles strax gå till hälsocentralen och vaccinera mig med andra sprutan av gardasil, sen åker jag hem och käkar för nu är jag hungrig som ett djur. Later!

091103

2009-11-03 @ 16:50:26
Idag hade vi en skön dag i skolan. Hade sovmorgon så vi började 10.35 och sen slutade vi 14.00. Skönt! Mamma är inte hemma så jag har nyss stått och gjort i ordning våfflor till mig själv, jag har varit sugen på det sen i söndags så nu blev det av. Och gött vare! Nu ska jag ta med mig mina hundar ut på en promenad och sen bär det av till badhuset med Lina, Britta och Wilma. Ha en bra kväll för det ska jag ha!

HAPPY BIRTHDAY!

2009-11-02 @ 17:50:19
Idag körde skolan igång igen efter en vecka praktik och en vecka höstlov. Jag tycker faktiskt att det är skönt att vara tillbaka i rutinerna igen, nog för att lovet gick alldeles för fort och att jag lätt hade kunnat haft en vecka till, men men. Sånt är livet liksom. Ikväll blir det ingen träning för min del för jag ska på kalas hos min kusin och stoppa i mig massa onyttigt gött istället. Men det är så det ska va! Grattis Jenny på födelsedagen! I love you sis'! ♥


SVININFLUENSAN

2009-11-01 @ 18:05:33
Tänker ni vaccinera er mot svininfluensan? Varför? Varför inte? Jag tycker att det känns osäkert, hela influensan och framför allt vaccinet kom alldeles för snabbt. Ett vaccin tar väl ändå tid att framställa och att se vilka sorts biverkningar det kan ge? Det är endast två stycken som har dött av svininluensan i Sverige och de båda hade andra sjukdomar som förmodligen var dödsorsaken. Jag får hellre svininfluensan än risken att få cancer som biverkning när jag blir äldre. Samtidigt borde man inte rekomendera folk att ta ett vaccin som är farligt, men hur vet de att de inte är farligt i framtiden? Jag menar det hela har ju blivit något sjukt när fler är rädda för vaccinet än själva influensan! Berätta om eran åsikt!

WANNA BE LOVED

2009-11-01 @ 15:52:35

ALLA HELGONS DAG

2009-11-01 @ 00:35:49
Det har varit en jobbig kväll. Vi har varit i kyrkan på en minnesgudstjänst där de läser upp namnen på de som har gått bort det senaste året, och efter den så var vi på både farmor och farfars grav och på pappas och tände ljus. Det var hur som helst jobbigt vilket gjorde att man blev hängig hela kvällen, jag hoppas ni har överseende med det. Det är tur att min syster, hennes sambo och deras två barn är här den här helgen. När vi kom hem från Alfta så åt vi en dundergod brakmiddag och sen tittade vi på because I said so som gick på tv, och som är en av de filmer jag har sett flest gånger. Jag älskar den!! Nu kämpar jag för att hålla ögonen öppna så jag tror det är dags för mig att säga hej till John Blund. Godnatt!