COLORED

2010-03-31 @ 22:18:12
Den här sketna onsdagen har känts som en evighet! Otroligt seg dag även fast vi hade en lektion mindre än vanligt. Har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen, hoppas inte att mitt lilla ticksmongo har smittat mig med sin häxförkylning. Isåfall följer jag med dig till blåkulla imorgon Johanna! Kvällen har jag iallafall spenderat hos min älskade kusin/syster, det beror på hur man ser det! Hon färgade håret på mig och det blev samma färg som sist, några nyanser mörkare. Har även laddat upp med en massa götta nu när det är dags för påsklov, det var ju 49 kr/kg så då behövde man inte snåla inte! Kung det. Nu svider det verkligen i mina ögon så jag ska börja tänka på att hoppa i säng jag med. Sov gott guapas!

100330

2010-03-30 @ 23:38:06
Idag började vi som sagt 12:30 så det blev en skön sovmorgon och sen hade vi bara två lektioner. Efter det hoppade jag och Johanna på bussen till Alfta där vi gick på badhuset och bubblade. Det var varmt och mysigt! Sen duschade och bastade vi innan vi knallade hem till Johanna där vi åt gurka och paprika med dipp och kollade på dating in the dark. Sen missade jag bussen som jag skulle ta hem så medans vi väntade på nästa buss kollade vi på Gossip girl. Men tillsist kom jag hem och nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig snart. Ha det gött!

GYPSY

2010-03-29 @ 22:23:47

100329

2010-03-29 @ 20:44:55
Den här veckan kommer bli så skön och lugn! En av våra lärare är i fjällen så alla spanska och engelska lektioner är inställda. Idag hade vi bara en lektion mellan 10:00 och 11:20. Efter det stannade jag och några homies kvar och gjorde klart en inlämningsuppgift till matten så nu slipper vi gå på lektionen imorgon och det betyder att vi börjar 12:30. Kääääänon! Ikväll har jag varit på IP och kört hårt på spinning, push + core. Det var extra jobbigt ikväll och det gissar jag kommer kännas imorgon! Men nu ska jag ta en dusch innan det blir hollywoodfruarna och en kopp te framför tv:n. Puss!

DALECARLIA

2010-03-29 @ 16:49:18
Vi hade det toppen i Tällberg! Hotellet var jättefint, maten var underbar, spaet var asmysigt och behandlingarna var kung! Vi kom fram dit typ elva på lördag förmiddagen och spenderade sen resten av dagen i själva spaet där vi badade, bubblade, åt gott och bara chillade. Nångång där emellan hann jag även med en fotkur och en muskelmassage. Massagen var den bästa jag fått! Så himla skönt var det. Runt fem tiden kände vi oss nöjda så då duschade och bastade vi innan vi knallade upp till hotellet igen. Där gjorde vi oss i ordning med våra trogna tre apor för att sen klockan åtta käka trerätters middag i restaurangen. Menyn var så spännande så jag lära bara ta kort på det jag åt, haha! Lägger iallafall in bilderna längst ner i inlägget. Det kommer förmodligen några fler bilder senare i veckan också så fort min syster har skickat bilderna. Hur som helst, åk till hotell Dalecarlia i Tällberg!






SPA

2010-03-26 @ 15:16:28
Nu åker jag till Sandviken och firar Emma som fyller 8 år på tisdag. Sen imorgon åker jag, mamma, Katrin och Inger till Dalarna och ska bo på hotell Dalecarlia och få spabehandlingar och bara ha det bra. Asmysigt! Vi hörs på söndag när vi kommer hem. Ha en toppen helg kompisar!



DO YOU REMEMBER

2010-03-25 @ 22:38:58

VÅFFELDAGEN

2010-03-25 @ 22:31:41
Efter skolan idag gick jag och Johanna till centrum cafét och tog en fika och bara pratade om allt mellan himmel och jord, precis som vanligt. Det var mycket mysigt! Sen traskade jag hemåt och hann i stort sett bara byta om till träningskläderna innan jag cyklade ner på IP och tränade spinning, push + core. Helt slut och hungrig som en varg kom jag sen hem och åt våfflor med mamsen. Det är ju våffeldagen idag! Gött vare iallafall. Nu ska jag strax hoppa i säng och plugga till naturkunskapsprovet vi har imorgon, känns som att det kommer gå åt skogen men vi kan ju hålla tummarna för att det inte ska göra det iallafall. Vi hörs imorgon guapas!

STUDIEDAG

2010-03-25 @ 00:45:23
Idag har vi haft studiedag så vi har varit lediga. Det var otroligt skönt och jag unnade mig en lång sovmorgon. Resten av dagen har jag i stort sett bara tagit det lugnt; varit ute och gått med hundarna, duschat, kollat på tv och lite så. MEN, jag ska för sjutton inte glömma att jag har ägnat lite av studiedagen till att faktiskt studera. Gjorde klart två rester jag hade i svenskan som jag precis har mailat in till läraren nu. Känns förbannat skönt måste jag säga, det var en tyngd som släpptes från mina axlar! Men nu ska jag lägga mig och läsa så jag blir lite trött och kan somna så småningom. Imorgon är ju en ny dag! Godnatt och sov gott.

ÄNNU DOFTAR KÄRLEK

2010-03-22 @ 21:08:59
Den 22:a mars 2009, det var dagen som förändrade allt. Dagen då någon plötsligt bestämde sig för att ta dig ifrån oss. Du var inte vilken pappa som helst, utan den allra finaste, snällaste och bästa pappan man kan tänka sig. I 1 år har du varit borta nu, borta men aldrig blir du bortglömd. Jag kan inte säga det här till ditt ansikte, men jag vet att du hör. Du kommer alltid att vara en del av mig och jag kommer alltid känna din styrka när jag behöver den som mest. Vi kommer att träffas igen, du har aldrig riktigt lämnat oss. Jag känner att du går bredvid mig och jag vet att jag kommer få se dig igen. ♥

KISS ME

2010-03-18 @ 23:50:24

MIXTURE

2010-03-18 @ 20:57:11
Nu blev det visst lite dåligt med uppdateringar här i bloggen. Men det är nog så att mitt liv är inte tillräckligt intressant för att skriva om varje dag! Eller så har jag helt enkelt inte lust att skriva hela tiden. Det är nog en salig blandning skulle jag vilja säga, så vi säger så. De senaste dagarna har iallafall bestått av skola, träning och plugg kan man säga. Jag har precis duschat nu efter att ha varit på IP ikväll och tränat spinning, push + core. Det var riktigt skönt och jag känner att jag kommer sova riktigt gott ikväll. Men det blir dock inte en tidig kväll för nu måste jag plugga på som fan till två prov jag har imorgon, matte och spanska. Önska mig lycka till!

2010-03-15 @ 23:03:37


Why worry?
There should be laughter after pain
There should be sunshine after rain
These things have always been the same
So why worry now?


SHARK IN THE WATER

2010-03-15 @ 21:43:09

SPRING SIGNS

2010-03-15 @ 17:38:58
Idag har det varit härligt väder så det var verkligen skönt att promenera till och från skolan. Hade till och med skinnjackan på mig, och det är ju verkligen ett vårtecken, eller hur? Det ser ljust ut nu och ännu bättre kändes det när Jenny berättade att det bara är tio veckor kvar i skolan tills det är sommarlov, så jävla underbart så man kan knappt tro det! Men nu ska jag kila iväg och byta om för att cykla ner på IP och träna. Blir gymmet en sväng först och köra lite kondition och sen blir det två styrkepass, push och core. Later alligators!


THE TRIP

2010-03-15 @ 00:46:01
Tjena! Vi har haft det kanon i Åre, även om vädret dock inte har varit på topp. På onsdagen kom vi fram på eftermiddagen och då åt vi tacos med alla andra familjer på lägret och sen kollade jag, Sofia, Sara, Alex, Johanna och Elin på skräckfilm. Torsdagen spenderade vi hela dagen med slalomskidorna på och eftermiddagen på Holiday club och deras upplevelsebad + saunaworld. Det var grymt mysigt måste jag säga! Jag och Sofia solade först i tjugo minuter var och sen var vi i den så kallade bastuvärlden som var helt otroligt häftig! Själva badet vilade vi bara ögonen på eftersom Sofia är allergisk mot klor. När vi kom tillbaka till Södergården som vi allihopa bodde på så åt vi mat och sen kollade vi på ännu en skräckfilm samma gäng som kvällen före. Jättemysig dag med andra ord! Fredagen var däremot inte lika bra. Vädret var katastrof, det snöade och blåste så mycket i backen att man såg ingenting och det värkte i våra ansikten. Det var riktigt obehagligt så det blev bara ett enda åk... Skittråkigt! Och inte nog med det så lyckades jag även ramla så jag fick nackspärr. Inte kul alls! Men men, så kan det gå när inte haspen är på! Igår kom vi hem vid tre tiden och på kvällen tog jag bussen till Alfta där jag kollade på melodifestivalen hos Calle tillsammans med honom, Sebbe, Johan, Sara och Johanna. Det var mycket trevligt och rätt låt vann! Men nu måste jag hoppa i säng för imorgon är det ju skoldags igen. Slänger in några bilder från Åre först. Godnatt!






ÅRE!

2010-03-10 @ 10:38:17
Nu far vi till fjälls! Det här blir andra resan Sofia och jag gör tillsammans genom Astma och allergi- förbundet. I somras var vi på Öland och nu blir det ju som sagt Åre. Håll tummarna att vi får kanon väder där borta! Vi kommer troligtvis ha internet där iallafall så om ni har tur så kanske jag slänger in något inlägg nu och då, annars så hörs vi på lördag. Ha det bäst! Puss och kram.






Jag och Sofia på Öland i somras

BE MINE

2010-03-10 @ 10:24:04

FÖR MYCKET AV DET GODA

2010-03-10 @ 01:47:59
Godkväll i stugan! Jag sitter här i min ensamhet och laddar över lite ny fräsch musik på mobilen. Resten av kvällen har jag ägnat åt att packa, för imorgon följer jag med familjen Östling till Åre och blir där tills på lördag. Ska bli riktigt mysigt och roligt! Men hur som helst, gårdagen var toppen! Shoppade lite för mycket än vad min ekonomi tyckte men det ser ju riktigt bra ut i garderoben iallafall! Det är inte så lätt att hålla i pengarna när det finns så mycket fint i affärerna. Punkt slut. Nu måste jag hoppa i säng! Imorgon är en ny dag.

ALICE IN WONDERLAND

2010-03-08 @ 10:21:06
Godmorgon blöööggen! Är uppe i skaplig tid idag för jag och Sofia ska åka till Gävle för lite shopping och biomys. Biljetterna är reserverade till Alice i underlandet och förväntningarna är skyhöga! Jag har precis duschat och ätit en stadig frukost av smoothie och rostade mackor, nu sitter jag här och låter håret torka lite, men jag ska strax börja göra mig i ordning. Vid elva promenerar jag fram på byn till Sofia och lämnar lite grejer för jag ska sova där ikväll, och sen tio i tolv tar vi bussen till Bollnäs och sen tåget till Gävle. Ha det bra så hörs vi imorgon!



TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

2010-03-07 @ 22:04:53

100307

2010-03-07 @ 18:01:20
Hej kompisar! Jag kom faktiskt hem igår från Sandviken men jag hade inte riktigt någon lust att skriva då helt enkelt. Men iallafall, jag måste bara berätta en sak! Igår när vi hade hoppat av tåget och gick till bilen så fick vi en väldigt otrevlig överraskning från polisen. Han hade nämligen lämnat TVÅ p-böter lappar och vi fattade ingenting, tills vi såg att vi visst hade parkerat på handikapplats. Där rök tusen riksdaler helt i onödan... Bra jobbat av oss, verkligen! Ska man skratta eller gråta? Jaja, hur som helst. Idag var mamma och jag ute och gick med hundarna i 1½ timme och det var riktigt skönt. Det var förresten plusgrader idag för första gången på den här vintern och det är ju typ värt att fira!? Så himla skönt. Nej nu ropar mamma att maten är klar, det blir potatisgratäng och fläskfilé. Gött ska det bli. Later alligators!



SPORTLOV

2010-03-03 @ 17:51:49
Nu ni gubbar är det såhär att jag har sportlov nu! Känns ju väldigt skönt måste jag säga. Jag är ledig från skolan de närmaste två dagarna för vi åker till Sandviken ikväll och blir där tills på lördag. Anledningen till varför vi åker dit på en vardag är för att imorgon väntar en otroligt jobbig dag, min morbrors begravning... Känns så himla overkligt så det är inte klokt! Men nu måste jag iallafall dra för vi åker strax till Bollnäs och lämnar hundarna på hunddagiset först och sen tar vi tåget till Gävle och därefter bussen till Sandviken. Vi hörs väl när vi hörs! Ha det gött.


INSPIRATION

2010-03-03 @ 00:05:59

http://lookbook.nu/

LANDSLIDE

2010-03-02 @ 18:53:27

BORING

2010-03-02 @ 17:23:59
Kom hem strax efter tre idag och jag måste säga att jag har fått en hel del gjort idag! Stannade på datorkunskapen också fast jag inte hade behövt och så använde jag datorn där till att plugga lite eftersom att word på min dator bestämde sig för att det inte ville samarbeta med mig igår. Blev lagomt less då kan jag ju tala om... Men som tur var fanns det annat att göra så jag pluggade precis hela kvällen igår i vilket fall och det ser ut som att den här kvällen kommer se likadan ut. Så himla tråkigt men jag måste bara prioritera skolan nu känner jag så jag slipper ägna hela lovet till att plugga. Men det är som det är helt enkelt. Vi hörs senare babes!

PLUGG

2010-03-01 @ 17:27:09
Nu har jag tänt en massa ljus i mitt rum och lyssnar på hög musik samtidigt som jag laddar för en pluggkväll. Var egentligen taggad för att träna men istället lyssnar jag till mitt förnuft som säger att jag ska plugga röven av mig... Har ju iallafall gått till och från skolan idag vilket är ungefär en timme så det är ju bättre än ingenting iallafall. Men nu så kompisar, nu måste jag vara effektiv! Önska mig lycka till!