Hate and love

2012-02-08 @ 17:11:16



"Sunshine and rain
Make a beautiful thing"


Bra start på veckan

2012-02-06 @ 23:39:32
Denna vecka har minst sagt börjat bra då jag har varit ledig idag och är även ledig imorgon (ledig igen på fredag för övrigt, woop woop!). En riktig långhelg, typ som ett mini-lov. Jag är inte den som klagar i alla fall! Ett litet break från skolan kommer alltid lägligt.

Jag hade tänkt att plugga lite idag men bestämde mig ganska snabbt för att inte göra det. Jag har istället tagit vara på min lediga dag genom att sova ut, äta frukost länge framför tv:n, en timmes promenad samt tre pass på gymmet á 30 min - spinning, push och core. Härlig dag!

Någon gång mellan promenaden och träningen hann jag även med att göra i ordning middagen. Det blev kycklingfilé med broccolimos och en smarrig sås till det. Moset gjorde jag genom att koka broccoli och sedan mixa ihop med grädde, smör, salt och peppar. Såsen blev även den en mixad variant av fetaost, soltorkade tomater, turkisk yoghurt och salsa. Mums var ordet... ;)


One weekend in the capital

2012-02-06 @ 23:07:06
Åh, vilken fantastisk helg det har varit! Vi kom fram till Stockholm runt sex på fredag kväll och tog oss då direkt till lägenheten där vi drack lite champagne innan vi sedan mötte upp Johanna och Annelie (som också var i huvudstaden över helgen och visade sig bo ca 300 m ifrån oss) för att äta middag. Det blev en slags reunion då just vi fem var i Rom tillsammans över en helg i somras. Hur som helst, väldigt trevligt! :)

På lördagen tillbringades hela dagen på Sturebadet där vi simmade, solade solarium, åt god lunchbuffé, drack vin, fick massage, slappade i aromarummet, bastade och bara mådde hur bra som helst. Vi åkte därifrån som tre nya, harmoniska människor och var nästan bara hem och vände innan vi tog oss in till stan för middag och bio. Middagsvalet blev grekiskt på Kungshallen och filmvalet blev En gång i Phuket. Utmärkta val båda två!!

På söndagen klev vi upp rätt tidigt för att packa och städa och begav oss sedan in till stan där vi shoppade hela dagen (med undantag för en lunchpaus på Pizza Hut... hehe) tills vårt tåg gick hemåt vid halv fem. Det var allt, så att säga. Nu får ni ta er en titt på bilderna här nedanför!
















It is such a wonderful life

2012-02-03 @ 15:00:00
Just nu i denna stund sitter jag antagligen på tåget som precis lämnat Bollnäs med destination Stockholm. Jag, min syster och vår kära mor ska ha massa kvalitetstid med varandra då vi ska tillbringa denna helg där tillsammans. På schemat står goda middagar, en hel dag på Sturebadet, biobesök, en del shopping och så klart en himla massa mys. Det ska bli helt UNDERBART!

Jag återkommer på söndag med lite trivsamma bilder och så vidare... trevlig helg allesammans! :)


Avokado- och kräftpasta

2012-02-01 @ 18:22:25


Att vara ensam hemma kan vara skönt lite nu och då, att sitta ensam vid middagsbordet är väl dock nackdelen med det hela... inte så kul! Dessa gånger brukar jag åtminstone se till att laga något gött till mig själv så är det inte fullt lika tråkigt att äta ensam. Idag svängde jag ihop en pastasås som blev jättegod! Fräste på vitlök i lite smör och hällde sedan över creme fraiche, en skvätt hummerfond, kräftstjärtar och skuren avokado. Lät det puttra en stund och hällde sedan alltihop över en portion fullkornspasta! Snabbt, enkelt och gott!!

Nu är jag mätt och belåten och sitter bara här och spiller dötid just nu. Var nyss ut och rastade hundarna en sväng och inväntar nu att Britta ska komma och hämta mig. Vi ska nämligen iväg och boxas! Sist var det hur roligt som helst så jag ser verkligen fram emot det! :)