It can only get better

2011-11-30 @ 23:14:05
Veckan har börjat mer än bra måste jag säga och det känns underbart att veta att det bara blir bättre!! I måndags slutade jag vid lunch och sedan ägnade jag eftermiddagen åt att plugga och kvällen till att träna spinning, push och core. I tisdags slutade jag tjugo över ett och ägnade även här eftermiddagen till att plugga för att sedan spendera kvällen med Wilma och Johanna. Vi åkte till simhallen i Alfta där vi bubblade och bastade och fortsatte sedan vårt mysande hemma hos J. Idag slutade jag redan elva och har resten av dagen varvat plugg med packning. Imorgon lämnar jag nämligen byn för att spendera de kommande fyra dagarna i vår fina huvudstad! Vad som står på schemat är: SACO-mässan, bio, riksdagen, shopping, god mat, massa mys och lite fest. Berättar mer om detta när jag kommer hem på söndag... ha det bra så länge! :D


Längtar efter filmen vi ska se imorgon!!!

Winter song

2011-11-28 @ 22:08:11


Sara Bareilles & Ingrid Michaelson – Winter Song

"I still believe in summer days
The seasons always change
And life will find a way

I'll be your harvester of light
And send it out tonight
So we can start again

Is love alive?
Is love alive?
Is love alive?"

Julkänslor

2011-11-27 @ 23:49:43
Gissa vem som blev överlycklig när brorsan med familj bestämde sig för att spontant komma till oss igår!? Jo, jaaag! Vi insåg att hela två månader hade gått sedan vi träffades sist så inte undra på att jag höll på att längta ihjäl mig efter min lilla busunge! Det var så himla mysigt att ha dem här, även om det bara blev en snabbvisit. Jag och Thomas har bland annat bakat pepparkakor, som vi alla sedan mumsade på samtidigt som vi lyssnade på julmusik och drack glögg. Sedan idag mös vi i soffan tillsammans och tände första ljuset eftersom det är första advent, och ikväll har det kommit snö, så nu känner jag äntligen att julkänslorna har infunnit sig! :)






Bryt ihop och kom igen

2011-11-24 @ 15:59:56


"Om du förlorar en hand kanske smärtan försvinner efter ett tag. Det kanske slutar göra ont... men varje gång du ska lyfta något kommer du att sakna handen. Du blir påmind varje gång. Man saknar handen mer och mer för varje dag som går. Man upptäcker fler tillfällen då handen behövs. Tiden kan inte göra någonting åt saknaden. Man vänjer sig aldrig."

Everyone in the room can see it

2011-11-23 @ 22:39:31

Blus - Monki, sammetsleggings - BikBok, kängor - Scorett

I like how it feels

2011-11-22 @ 22:14:00
Vilken trevlig dag! Slutade redan vid 13:20 så då gick jag och Lina på caféet och lunchade. Det blev en otroligt god och värmande saffranssoppa med linser och rotfrukter, samt vitchoklad- och mascarponepaj och kaffe på maten... mums! Därefter knallade jag hem och pluggade litegrann innan jag mötte upp Lina igen vid sju för vår traditionella långpromenad. Nu har jag precis tagit en dusch och känner mig lite mör i benen efter de 8,8 km som appen visade tillsist. Nu är det bara att invänta håret som ska torka innan jag hoppar i säng...


Skolkatalogen trillade ner i brevlådan idag! Visst har jag en fin liten klass? :)

Turning page

2011-11-20 @ 14:18:02


Sleeping At Last – Turning Page

"I surrender who I’ve been for who you are
For nothing makes me stronger than your fragile heart
If I had only felt how it feels to be yours
Well, I would have known what I’ve been living for all along
What I’ve been living for"

TWIDAY

2011-11-18 @ 23:14:17
Höjdpunkten denna vecka var helt klart i tisdags när jag brummade ner till Gävle med sällskap av mina fina vänner Sofie och Johanna för att delta i Twiday! Det var ett event som SF Bio ordnade som innebar att man från 15:30 till 24:00 fick se första, andra och tredje filmen i Twilight-serien och sedan efter tolvslaget den allra nyaste filmen - Breaking Dawn Part 1. Förutom att man fick jäkligt ont i kroppen av att sitta ner så länge var det sjukt roligt!! Jag måste också säga att den senaste filmen var helt underbar! Jag älskar alla filmerna i serien men denna hamnar i topp, helt klart. Så pass bra att man kunde hålla sig vaken trots att den slutade cirka 02:30 på natten... som tur var övernattade vi hos min syster så jag slapp köra hem mitt i natten tidigt på morgonen.

Något mindre kul är att jag har varit sjuk hela veckan. Förkyld och hostig, igen. Känns som jag nyss var sjuk ju... sååå tråkigt! Först idag dock tillät jag mig själv att stanna hemma från skolan helt så jag har legat nerbäddad hela dagen och kurerat mig. Förhoppningsvis gör det susen!! Det är ju helg nu också så det vore väl attans om jag inte ska bli frisk nu. Med det sagt tänker jag ta en shot hostmedicin och sedan somna gott av morfinet. Godnatt och trevlig helg! :)


Jag och Sofie med våra coola Twiday-pass

Idol 2011

2011-11-13 @ 21:42:06

Ni ska bara veta vad grymt kul det var att se Idol live i Gävle i fredags! Jag skojar inte när jag säger att hela arenan gungade! Alla var ju så jäkla grymma!! Men allra roligast var det nog att se hur allt går till när de sänder live, och se allt som faktiskt händer som man inte får se på TV, till exempel under reklamerna och så vidare. Grymt kul och spännande :)

Helgen i övrigt har också varit toppen med mycket mys och bus. Idag åkte vi hem rätt tidigt då jag var tvungen att plugga... så det är i stort sett vad jag har sysslat med idag! Nu tänker jag dock krypa ner i sängen och kolla på TVD innan jag sedan ska sova. Godnatt allihop!




111111

2011-11-11 @ 14:10:07
Då var skolan igång igen efter höstlovet (som för övrigt var lugnt och skönt... precis vad jag behövde!) och det känns faktiskt helt okej. Plugget har väl rullat på som vanligt och sedan på både onsdag- och torsdagkväll har jag och många andra jobbat och tjänat lite cash på skolans informationskvällar för de kommande gymnasieeleverna. Nu däremot är det fredag vilket innebär helg! Alldeles strax rullar vi iväg mot Sandviken där helgen kommer att tillbringas hos syster yster med familj. Ikväll befinner vi oss på Läkerol Arena i Gävle där vi ska se denna veckas fredagsfinal av Idol live! Som den Idol-nörd jag är känner jag mig sjuuuukt taggad!!

Trevlig helg allihop! :D


This woman's work

2011-11-08 @ 23:27:50


Greg Laswell – This Woman's Work

"I know you have a little life in you yet
I know you have a lot of strength left

I should be crying but I just can't let it show
I should be hoping but I can't stop thinking
Of all the things I should've said that I never said
All the things we should've done that we never did
All the things I should've given but I didn't

Oh
My darling make it go
Make it go away"

Rimini 2011

2011-11-07 @ 23:11:04
Veckan som tillbringades i Rimini tillsammans med mina bästa klasskamrater, och för att inte glömma vår bästa lärare, var helt underbar! Vi hade så himla kul!! Vi gick i skolan dagligen från 9-13 och hade sedan eftermiddagarna och kvällarna fria. Då åt vi mycket god mat, utforskade staden, myste på hotellet, shoppade och dylikt. En dag åkte vi även till San Marino där det var otroligt vacker utsikt! På hemresan (som för övrigt pågick i 18 timmar...) insåg vi att det har varit en väldigt kulturell resa. Inte bara för att vi har pratat mycket italienska utan för att vi befann oss i fem(!) olika länder inom loppet av en vecka. Sverige då för det första, sedan Italien, San Marino och även Tyskland och Österrike där vi mellanlandade. Spännande resa måste jag säga... :D