UNBEATABLE

2010-02-28 @ 22:07:02
Idag tog jag med mig hundarna på en långpromenad, vi gick i ungefär en och en halv timme och det var bara några få minusgrader så det var riktigt skönt. Jag funderade på en sak då, jag vet allvarligt inte vad jag skulle göra utan mina flickor! Ett liv utan hundar känns helt otänkbart för mig. Hunden är människans bästa vän.






Bilder från Sandviken förra veckan

CALIFORNIA

2010-02-28 @ 18:54:40

ESTUPENDO

2010-02-28 @ 13:41:43
Jag lever och jag har haft en toppen helg! I fredags var jag först hemma från skolan för jag hade huvudvärk och lite feber, men efter att jag hade stoppat i mig några alvedon och sovit halva dagen så kände jag mig bättre. Så på eftermiddagen åkte jag och mamma till Bollnäs där jag köpte mig en ny skidjacka och sen åt vi kina mat. Påvägen hem från Bollnäs skjutsade mamma mig till Johanna i Alfta och vi drog oss vidare till Calle och umgicks med folk. Vi kollade på film och sen fredagarnas måste; Solsidan! Kung! Vid elva traskade jag och Johanna hem till henne där vi kröp ner i sängen och pratade i flera timmar innan vi tillsist somnade. Igår vaknade vi vid tio och duschade, åt frukost och fixade oss innan vi tog tåget till Gävle där vi spenderade resten av dagen. Vi shoppade och gick på bio på kvällen. Sen tog vi tåget hem vid nio efter en mycket mysig dag. Det tackar jag min underbara vän för! ♥


Johanna igår på Wayne's coffee


WHEN I LOOK AT YOU

2010-02-25 @ 23:27:42

SLALOM

2010-02-25 @ 22:29:23
Hade endast två lektioner efter lunch idag så jag sov till halv elva och det var ju grymt skönt. Vi fick kompledigt från svenskan eftersom vi var på teatern igår, som för den delen var jättehemsk! De hade masker på sig och det är inte riktigt min starkaste sida om man säger så. Hade rysningar hela tiden.. Men men, man är väl viking! Eller? Hur som helst, ikväll har jag iallafall varit i backen med Johanna och Britta, det var kanon det! Hade inte kunnat spenderat kvällen på ett bättre sätt. Nu ska jag snart ta en snabbdusch innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon babes! Sov gott.

SHUTTER ISLAND

2010-02-24 @ 17:42:59
Idag efter skolan så följde Johanna med mig hem och vi var otroligt chokladsugna så vi bakade en kladdkaka. Nu har vi bokat biljetter till filmen Shutter Island på lördag för då ska vi åka till Gävle och shoppa och se den filmen sen. Det blir mys! Nu ska vi åka till hubbes och äta sallad innan vi traskar vidare till folkets hem för att kolla på teatern Tita grå med klassen. Later alligators!


100224

2010-02-24 @ 09:33:19
Igår var jag hemma från skolan för jag kände mig så illamående så jag vågade inte riskera att gå till skolan men efter att jag hade sovit ut så försvann det mer och mer. Vettesjutton vad det var! Hur som helst, skrev iallafall klart min engelska uppsats igår och har precis skickat in den till läraren nu. Känns skönt att jag kan bocka av den nu åtminstone! Har förresten sovmorgon idag för första lektionen var inställd så jag börjar halv elva. Men jag gick ändå upp i tid och duschade så nu sitter jag här bara och låter håret torka. Mamma kommer lite senare och skjutsar mig till skolan för det är så jävla kallt ute! Det här suger ju. Aja, bäst att dra. Ha det bra!

100222

2010-02-22 @ 22:16:23
Shit pommefrites vad duktig jag har varit nu! Har pluggat ända sen jag kom hem från skolan, men ändå känns det som att jag inte har kommit någon vart alls... Har iallafall gjort klart engelska uppsatsen mer eller mindre, har bara lite kvar att fila på slutet men det går nog ganska fort men just nu orkar jag verkligen inte mer. Blir utbränd av bara tanken på hur mycket jag har kvar att göra i resten av ämnena... Men det är smällar man får ta helt enkelt. Nu- dusch och sen bums i säng!

ENOUGH

2010-02-22 @ 08:59:56
Vaknade idag och kollade på termometern som visade nästan 29 minusgrader. Ingen bra start på den här dagen... Nu får det faktiskt vara nog och vända om till våren tycker jag! Less man blir. Hatar vintern... Tur att man har världens bästa mamma iallafall som skjutsar mig till skolan i denna bitande kyla! Ska klä på mig och fixa till mig nu, vi hörs i eftermiddag/ikväll.

NEVER THINK

2010-02-21 @ 22:52:56

VINTERKRÄKSJUKAN

2010-02-20 @ 23:41:05
Nu är jag hemma i byn igen. Det blev ju en längre visit i Sandviken än vad vi hade planerat, istället för några dagar blev det en hel vecka, så det var faktiskt skönt att komma hem nu. Något som däremot inte var skönt var att jag åkte på vinterkräksjukan i torsdags och det var en nära döden upplevelse kan jag säga. Fyfan! Något utav det värsta jag varit med om, så himla hemskt. När jag hade hög feber och frossa och var nästan okontaktbar tänkte mamma ringa ambulansen men som tur var gjorde hon inte det utan nöjde sig med sjukvårdsupplysningen och så småningom nådde det hela till en vändpunkt. Låg dock hela dagen igår också och är än idag sjukt klen i kroppen och inte någon större matlust. Men det är en lätt match nu om man jämför med torsdagen! Har en hel del sömn att ta igen så nu är det dags för mig att sova. Godnatt med er!

VILA I FRID

2010-02-16 @ 22:33:24

Den här helgen blev verkligen inte som vi hade tänkt oss. I lördags eftermiddag gick min morbror bort.. Pga. dessa omständigheter så är vi fortfarande kvar i Sandviken för att stötta och få stöd. Jag kan bara inte förstå varför allting ska hända kring oss hela tiden, vi förtjänar det inte! Ännu ett ungt och friskt liv som bara rycks bort framför ögonen på oss.. Är det nånting jag har lärt mig på mina 16 år så är det att livet är fruktansvärt orättvist! Sov gott älskade Christer, du var en otroligt snäll och fin människa rakt igenom. Vi kommer verkligen att sakna dig! ♥


100212

2010-02-12 @ 13:08:59
Vilket fint väder det är ute! Nu när jag gick hem från skolan så bländade solen mig hela vägen och även om det var lite irriterande så blir man ju så pigg och glad. Nu känns inte våren lika långt borta! Hur som helst. Sitter här nu och äter ett äpple samtidigt som jag väntar på att mamma snart kommer hem, då ska jag färga håret på henne samt packa litegrann och sen åker vi till Sandviken för imorgon ska vi gå på Melodifestivalen! Har faktiskt ingen aning om vilka artister det är då men det blir säkert roligt i vilket fall! Vi kommer hem på söndag så vi hörs väl då! Trevlig helg kompisar!


SPEECHLESS

2010-02-11 @ 21:56:17

FÖRBANNAD...

2010-02-11 @ 20:14:32
Fyfan vad less jag är just nu. Det var riktigt längesen jag var såhär arg!!! Var ju som sagt på IP och tränade och jag hade bestämt mig för att sola efter att jag hade tränat klart för det var så himla längesen jag solade. Så jag hade växlat 60kr till tior och när jag kom in i omklädningsrummet så är det nån fucking filur som har tagit mina tior och lagt dit en krona istället...!! Blev så arg så jag visste inte vad jag skulle ta mig till! Sen gick jag till kassan och frågade om de hade kvar mina vantar som jag glömde där i måndags men tror ni de hade det?! Såklart inte! Usch, inte min dag idag... Nu ska jag ta en dusch och försöka lugna ner mig och sen ska jag plugga. Godnatt!

100211

2010-02-11 @ 15:25:10

Idag har jag stått i caféterian här på skolan så det har varit en chilldag. Nu sitter jag och Julia kvar här och har pluggat lite. Men det blev inte så mycket för min del för jag känner mig så okoncentrerad, men men! Nu ska vi snart dra härifrån och sen hinner jag inte så mycket mer än att knalla hem så ska jag ner på IP och träna spinning, push och core med Lina. Var ett tag sen nu så jag är taggad som fan! Later alligators.


IMAGINE

2010-02-10 @ 23:04:44

PHOTOS BY ME

2010-02-10 @ 22:43:49


Har beställt dessa canvastavlor från Extrafilm och jag är verkligen jättenöjd, kvalitén är superfin! Jag har fotat bilderna själv och då känns det ju extra personligt. Vad tycker ni, blev det fint?

BABY KURT

2010-02-10 @ 22:39:46
Idag var det en lång dag i skolan. Slutade ungefär halv fyra och som vanligt så kan varken jag eller Johanna koncentrera oss på naturkunskapen som är sista lektionen. Det är för sent för oss för att kunna bete oss normalt! Idag har vi tagit ett steg längre i vårat äktenskap och börjat producerat vårat första tillskott i familjen. Han ska heta Kurt Carlsson Hellsén och han är av sorten krasse. Just nu ligger han i respirator och läget är kritiskt.. Men vi tror på dig Kurt! ♥




Pappa Kurt


Mamma Kurt

ALL THE RIGHT MOVES

2010-02-09 @ 20:50:57

BACK ON TRACK

2010-02-09 @ 20:43:40
Tjena allihopa! I'm back! Imorse vid halv fem tiden skjutsade vi spanjorerna till bussen och de åkte tillbaka hem till Valencia igen. Det var lite jobbigt att de skulle åka hem faktiskt så det blev ett rätt sorgligt hejdå. Men men, vi har lovat varandra att vi ska ses igen! Vi har iallafall haft en kanonbra vecka tillsammans! En utav de roligaste veckorna i mitt liv måste jag nog säga. Vi har gjort en himla massa saker som jag självklart ska berätta för er och visa bilder, så småningom. Tänkte börja knåpa ihop en liten sammanfattning nu så får vi se när den kommer upp. Idag har jag varit sjukt trött! Sov inte många timmar inatt för igår var vi vaken till två och sen klev vi upp fem... Men sen hann jag iallafall sova i nån timme till innan jag gick till skolan imorse. Men har känt mig lite som en zombie hela dagen så det blir en tidig kväller ikväll. Ska kolla på nyaste avsnittet av One tree hill innan jag somnar hade jag tänkt. Sov gott och vakna torrt!

SPANJORERNA

2010-02-03 @ 17:17:17
Ikväll kommer våra spanska besökare hit! Vi skulle egentligen hämta dem vid bussen idag halv fem men pga. att det är snöstorm typ så blev tåget försenat och de kommer nu komma till Edsbyn tjugo i sju. Så planerna för den här kvällen blev förstörda eftersom vi egentligen skulle på bandy ikväll efter att vi hade ätit men nu hinner vi inte med matchen. Men men, så kan det gå när inte haspen är på! De är iallafall tio stycken som kommer hit och tre av dem ska bo hos oss. Lite jobbigt med tre stycken men det blev så av olika omständigheter. De åker ju hem på tisdag morgon så det ska väl funka! Hur som helst, jag hoppas och tror att det kommer bli en tokrolig vecka! Vi hade ju iallafall skitkul när vi var där, så vi får hoppas att de uppskattar den här veckan lika mycket som vi gjorde. Men ha det bra babes så hörs vi när vi hörs!



Hela gänget när vi var hos dem i Buñol, oktober-09


INSPIRATION

2010-02-02 @ 19:06:34

http://lookbook.nu/

100202

2010-02-02 @ 18:53:05
Idag har det inte hänt mycket för världen. En helt vanlig skoldag och efter den var slut så gick jag till ICA där mamma var och så handlade vi en massa saker till spanjorerna kommer. Sen kom vi hem runt fyra och sen dess har jag inte gjort alls mycket. Skulle egentligen iväg på spinning men fick så hemskt ont i magen så jag skippade det.. Vet inte vad det berodde på men det gick över när jag åt några mackor. Jaja, jag behöver plugga i vilket fall. Och det är precis vad jag ska göra nu! Sitter här inlindad i en filt och fryser som bara sjutton. Men det är väl lika bra att ta tummen ur och få plugget gjort. När jag är klar blir det en varm dusch och krypa ner i sängen för att kika på One tree hill och Glee. Myyyys. Ha det gött!

ROBERT PATTINSON

2010-02-01 @ 23:34:46


Detta vore ju inte fel, inte fel alls faktiskt! Drömma kan man väl? Mmmmm......

THE DOCTOR

2010-02-01 @ 23:24:11
Ingen bra dag om man säger så.. Men som min vän Johanna sa; man får vara ledsen. Har varit hemma idag iallafall och klockan två var jag hos doktorn. Han gjorde en hälsokontroll, frågade massvis med frågor och undersökte hela mig. Sen tog de olika prover, jättemycket blod från armen! Läskigt. Men han skulle ringa när han fick provsvaren iallafall. Hur som helst, annars har det inte hänt något särskilt. Har bakat bullar ikväll tills spanjorerna kommer. Har kanske inte nämnt det men på onsdag kommer det tio spanjorer hit (de som vi var hos i höstas) och tre av dem ska bo hos oss. Oh my... Men det ska väl gå bra det också. Vi har iallafall fullspäckat schema hela veckan så jag tror nog vi får jävligt roligt! Nu ska jag klappa igen datorn här strax och försöka sova lite. Godnatt amigos!