Satan i gatan

2010-10-31 @ 15:22:48
Det blev en rätt kul kväll igår om jag ska vara ärlig! Förfestade hos Britta innan vi drog hem till Ivar på inflyttningsfest, där stannade vi inte så länge för vi fick för oss att dra på tolvan och skämma ut oss istället. Där kastade de ut oss och resten av kvällen virrade vi runt ute på byn och gjorde, ingenting? Haha! Det blev iallafall en kväll vi sent kommer att glömma ;)












Rock hard or go home

2010-10-30 @ 18:11:50

Shorts - GinaTricot, Body - BikBok, Ring - StylebyTyra

Nu är jag taggad och redo för att dra till min kära vän Britta där kvällens festligheter börjar tillsammans med ett gäng tjejer, sedan drar vi vidare på partyyy.

Kom igen nu, nu firar vi in höstlovet! Skål!!

HÖSTLOV

2010-10-30 @ 00:16:53

Nu är det höstlov!!!! Hur skönt!? Skönt som fan om jag får säga det själv. Det kunde inte komma lägligare, känns välbehövligt just nu. Lovet inleddes ikväll på ett mycket bra sätt, mötte Johanna vid bussen vid sjutiden och så gick vi på ICA och handlade götta inför kvällens fredagsmys. Vi kollade på idol och bara hade det allmänt bra liksom. Tummen upp för det.

Nu är dock tiden ute för mig, så godnatt gott folk!


Exhausted

2010-10-28 @ 20:38:14
Oh, vad jag är sjukt trött just nu. Efter att jag kom hem från skolan hann jag inte mycket mer än att röra ihop en sallad med kikärtor och tonfisk innan jag cyklade iväg till IP, där väntade tre träningspass; spinning, push och core. Körde skiten ur mig så imorgon är det jag som är död, bara så ni vet.

Nu har jag kommit ut från duschen och ska äta några clementiner innan jag hoppar i säng. Måste börja med att läsa ett kapitel i engelska boken och sedan blir det nog några avsnitt av The Hills. Om jag orkar. Nattinatt!

Glasögonorm och linslus

2010-10-27 @ 20:01:23
I fredags var jag hos optikern och gjorde en synundersökning där det visades att min syn hade blivit ännu sämre, precis som jag trodde. Så idag var jag där igen efter skolan för att prova ut linser. Fick med mig ett par hem men ska hämta ett par nya nästa vecka då styrkan behövde justeras lite. Nu är jag alltså officiellt en glasögonorm OCH en linslus... Men men, så kan det gå när inte haspen är på.

INSPIRATION

2010-10-26 @ 20:47:18

   

http://researchtattoos.blogspot.com/


2 steg från paradise

2010-10-26 @ 17:09:27
Jag misslyckades med mitt försök till att sova bort febern, den håller i sig trots upprepade intag av alvedon. Så idag stannade jag hemma och har legat nerbäddad i stort sätt hela dagen. Nu sitter jag dock och pluggar geografi och lyssnar på Håkans nya album på spotify. Jag gillar't än så länge. Men det fatta man ju!

Håkan Hellström – 2 steg från paradise


101025

2010-10-25 @ 19:59:49
Igår kväll fick jag helt plötsligt feber, så istället för att plugga proppade jag i mig alvedon och däckade i soffan. Febern har hållt i sig hela dagen idag med men jag kämpade mig igenom skoldagen trots allt, var dock helt färdig när jag kom hem så jag bäddade ner mig i soffan och kollade på The Hills i ett x antal timmar. Förstår inte hur man bara kan ha feber utan någon annan sjukdom? Går det ens? Nä, det måste vara någon infektion som ligger och gror i kroppen eller nåt... Ja ja, nog om det.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och kolla på Biggest Loser och Svenska Hollywoodfruar. Därefter ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag sover bort min feber!

The sound of silence

2010-10-25 @ 16:09:00


Simon & Garfunkel – The Sound Of Silence


And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking,
People hearing without listening,
People writing songs that voices never share
And no one dare
Disturb the sound of silence.

Ett gott skratt förlänger livet

2010-10-24 @ 16:03:50
Måste faktiskt säga att jag har haft den roligaste helgen på länge! Det var längesen jag skrattade så mycket! Mammas tre barndomskompisar har varit här sedan i fredags och i brist på annat att göra så har jag umgåtts med dem och det ångrar jag inte en sekund, vi har haft så sjukt kul. Ätit god mat, druckit vin, kollat på Idol och spelat kort långt in på nätterna... Igår var jag också till Bollnäs en sväng under dagen med Johanna och åt lunch på krokanen, och idag tog vi alla fem en långpromenad innan de åkte till bussen för att bära iväg hem till sitt.

Det var alltså min helg det! Nu ska jag plugga...




Dresscode: kavaj

2010-10-22 @ 14:25:40
FN-veckan är finito!!! Idag hade vi klimatkonferens där vi fick rösta på olika resolutioner, den tog inte så lång tid så vi fick sluta typ halv ett. Dresscoden de senaste två dagarna har varit kavaj och så har vi gått runt med namnskyltar på oss, gulligt värre. Så man har väl sett ut ungefär såhär då:


Lugn som en filbunke

2010-10-21 @ 22:20:44

Rätt skön dag måste jag säga! Brukar alltid få stressa för att hinna med allt det jag vill/behöver göra under en dag, så som att plugga, träna och kolla på diverse olika serier. Men idag har jag minsann inte stressat alls! Efter att jag kom hem från skolan så tog jag en 3 km lång löptur och därefter en lång, skön dusch. Resten av kvällen har jag bara slappat antingen framför datorn eller framför tv:n. Tjönt sörru. Det förtjänar jag efter dagens matteprov...

Nu ska jag iallafall borsta tänderna, krypa ner i sängen och lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Blir nog dock inte så många sidor för jag är sjukt trött! Godnatt allihopa.


Stars

2010-10-21 @ 19:36:21



Everly – Stars


Hej mitt vinterland

2010-10-20 @ 15:45:52


Den här synen vaknade jag upp till imorse. Jag blev dock inte lika glad som hundarna, de rullade runt i snön och hade sig i säkert tio minuter. Önskar att jag hade filmat det!

Har varit hemma idag, så jag tog först en lagom lång sovmorgon och sedan har jag kollat på One tree hill, varit ute och sprungit, duschat och nu är det enbart plugg som gäller. Så det är bara att sätta igång!

There is no guarantee that this life is easy

2010-10-19 @ 20:21:24

Den här onsdagen har bestått utav skolan, tandläkaren, storhandling på ICA, lite plugg och ett jobbigt besked. Gång på gång bevisas det att livet är förjävla orättvist... Kan inte koncentrera mig på att plugga längre så jag ska ta ut hundarna på kvällspromenaden och sedan kolla på Desperate Housewives.

Lova att ta hand om er och era nära och kära, man kan inte ta något för givet! ♥


FN-vecka

2010-10-18 @ 18:19:36
Den här veckan har vi FN-vecka i skolan och jag har blivit indelad i gruppen Australien. Det känns ju lite kul iallafall men förutom det så känns det som att veckan är bäddad för katastrof. Tycker det känns fruktansvärt onödigt och orättvist! Vi missar en hel skolvecka och får sedan sota för det och får ta igen massa plugg när vi från början ändå inte hade något val om vi ville delta i den här veckan eller inte. Känns helt sjukt! Förstår inte hur skolan tänkte här måste jag säga... Men men, nog om det.

Idag har jag unnat mig en dag helt utan plugg och har bara suttit vid datorn och jäst sedan jag kom hem från skolan, och resten av kvällen ska jag bara fortsätta jäsa och kolla på en massa serier! Fy vad skönt. Jag ska verkligen njuta av att inte behöva plugga! Men först - laga soppa och vitlöksbröd till middag!


Min nya poncho från Bikbok fick invigas idag!

A weekend in Sundsvall

2010-10-17 @ 23:03:56
Har haft en jättetrevlig och tokrolig helg i Sundsvall med hela familjen! Kom fram dit i fredags runt åtta tiden efter att jag hade kört HELA vägen dit, rätt imponerade av mig själv måste jag erkänna! Då blev det iallafall paketutdelning och födelsedagsmiddag med allt som hör därtill resten av kvällen. På lördagen, alltså igår, spenderade vi nästan hela dagen på Himlabadet, som för övrigt var kung med stort k! Och idag, söndag, åkte vi ut till Birsta allihopa och shoppade, åt lunch där innan vi sedan for hemåt igen.

Kom hem vid sex tiden och resten av kvällen har jag pluggat och kollat på tv, men nu ska jag krypa ner och sova. Tänkte bara lägga upp lite bilder från helgen först!






Såhär trött blir man efter en dag på Himlabadet!


Och såhär blir man efter man fått lite vin i blodet ;)




Bor man på högsta våningen ser utsikten från vardagsrummet ut såhär


Jag ser det snöar

2010-10-15 @ 15:35:19
Hur sjukt det än är så kom årets första snö idag... Det börjar till och med bli vitt på gräsmattan nu! Deprimerande var ordet.. Men nu till något som inte är deprimerande! Jag och mamma ska åka till Bollnäs nu och lämna hundarna hos hennes kompis och möta upp syrran och barnen, sedan åker vi tillsammans upp till Sundsvall till brorsan och dem och spenderar helgen där. Suzanne fyller nämligen 35 år idag så vi ska fira henne idag och imorgon blir det nog en sväng till Himlabadet för att leka lite med mina älskade syskonbarn. Känner på mig att det blir en toppen helg! :D


Påväg hem från skolan idag, ser ni snöflingorna som yr? Hua...

Varje cell i min kropp saknar dig

2010-10-14 @ 22:55:10

Ett stort grattis på din stora dag, min älskade pappa! Tänk att du idag, den 14 oktober, skulle ha fyllt hela 60 år! Jag önskar så av hela mitt hjärta att du fortfarande fanns med oss så att vi kunde fira det här med dig.

Jag kan inte låta bli att tänka på hur du allra helst hade velat fira detta. Ville du ha en stor födelsedagsfest? Ville du åka utomlands? Eller ville du bara glömma allt som har med ordet fira att göra? Det enda jag vet är att just idag hade du suttit på ett älgpass och kanske skjutit en älg dagen till ära, och när du kom hem hade du öppnat några paket och fått din favorit bakelse: napoleon bakelsen.

Idag har du inte fått någon napoleon bakelse och inte heller några paket, men du har fått mängder med blommor och ljus vid din grav från alla som har tänkt på dig idag, på din födelsedag. ♥


Muffins med crumble

2010-10-13 @ 20:01:27




Detta är vad jag har sysslat med idag sen jag kom hem från skolan; bakat tre olika sorters muffins. Eller ja, det är tre olika smaker (hallon, blåbär och äpple) men det är ju samma sorts muffins med crumble på som gör att det blir lite som en smulpaj. Har dock inte smakat dem än, men jag hoppas de blev goda. De ser iallafall väldiga smarriga ut!

Nu har jag pluggat italienska i nån timme, har nämligen prov imorgon, men nu tänker jag parkera mig framför tv:n och kolla på Bonde söker fru och sedan Grey's Anatomy. Ha det bra!

Your beating heart

2010-10-12 @ 19:33:10

Sovmorgon

2010-10-12 @ 12:59:27

Gud vilken skön morgon det har varit! Om man nu fortfarande kan kalla det morgon?! Hur som helst, börjar halv två idag pga. inställda lektioner, men istället för att sova bort hela dagen så var jag duktig och ställde klockan på tio och sen dess har jag hunnit med en 3 km lång skogspromenad med hundarna, duschat och ätit frukost i lugn och ro. Såhär skulle man ju ha haft det varje morgon!

Snart är det iallafall dags att knalla iväg till skolan och ha två lektioner, slutar fyra och då går jag och Julia direkt till badhuset och simmar. Skönt! Ikväll måste jag dock plugga arslet av mig, har två prov den här veckan + några inlämningar...


Like these autumn leaves I don't have nothing to hold

2010-10-10 @ 22:10:34

Tog en solig men blåsig höstpromenad i skogen idag på 1½ timme, det var så härligt och fint överallt och med Håkan Hellström i öronen blev det bara ännu bättre! Trots att jag är en äkta sommarmänniska ända ut i fingerspetsarna så måste jag medge att hösten är otroligt vacker och mysig ändå. Men när jag kom in var jag så frusen att jag var tvungen att lägga mig och ta en långt, varmt bad för att få upp värmen igen. Det är det som är nackdelen...

Jag testade iallafall kameran på nya iPhonen när jag var ute och jag måste säga att den är över förväntan! Blev en hel del fina bilder från en fin höstdag den 10/10-10, coolt datum ju!






















The funeral

2010-10-09 @ 15:59:16
Kom hem från Sandviken för nästan precis en timme sedan, åkte dit tidigt igår för klockan tio ägde min morfars begravning rum. Det var självklart otroligt jobbigt men väldigt vackert. Med all musik som han älskade så blev det precis som morfar själv hade velat, det hade inte kunnat blivit finare!!

På kvällen blev det myskväll på länsmansvägen med hela familjen samlad framför Idol, och idag övningskörde jag hem och kom hem för ungefär en timme sedan som sagt. Sen dess har jag hunnit duscha och gjort mig i ordning för nu sticker jag hem till Britta där det vankas födelsedagsfest! Först ska vi tjejer äta pizza och ha lite paketutdelning innan resten av folket ramlar in senare och då blir det dunder och brak. Hoppas alla får en trevlig lördagkväll! :)

This is my life, this is my time

2010-10-07 @ 23:47:10
Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Vaknade inatt av att jag hade feber och kunde därför inte sova på flera timmar. Kände mig jättekonstig, illamående och hörde katter som bråkade nedanför min säng fast vi inte ens har några jävla katter. Åh herregud säger jag bara! Proppade i mig alvedon och kunde efter några timmar somna om igen, och sen har jag sovit nästan hela dagen. Men tog en dusch direkt när jag klev upp ur sängen så då kände jag mig lite piggare men helt hundra är jag då inte. Det är så tråkigt att vara sjuk... Men men, vad ska man göra då? Jag vet iallafall vad jag ska göra nu, och det är att hoppa i säng! Är helt slut, har varit en jobbig kväll och imorgon väntar en ännu jobbigare dag... Vi hörs på lördag!


Får ju inte glömma att säga grattis till min kära vän Britta som fyller 17 år idag! ♥ Bilden är från när vi var påskkärringar för gaaanska många år sedan ;)

Bloggpaus

2010-10-06 @ 23:23:48
En liten bloggpaus har stått på schemat här i några dagar, men jag har inte haft något intressant att skriva om då jag är sjuk och har varit hemma från skolan i två dagar. Serie-nörd som jag är så har jag mest legat nerbäddad och kollat på en himla massa serier, fint som snus. Men jag har faktiskt också pluggat en hel del, har gjort klart en engelska uppsats, ett geografi arbete och en vision board i photoshop - det var en stor tyngd som lyftes från mina axlar kan jag lova!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen och plugga det sista på spanska och italienska glosorna, och sedan hoppas på att jag inte vaknar inatt av att jag hostar hela tiden för imorgon tänker jag iallafall gå till skolan. Vare sig min förkylning vill det eller inte, så det så!

INSPIRATION

2010-10-03 @ 22:09:26

http://lisaplace.devote.se/

101003

2010-10-03 @ 14:51:21

Efter gårdagens party har min förkylning blivit allt annat än bättre, så idag har jag legat raklång i sängen och knarkat halstabletter och nässpray, och det tänker jag också fortsätta att göra. Måste dock försöka rycka upp mig lite senare och plugga... Roligare kan man ju ha. Men nu blir det Gossip Girl, hejdå!


There's a zebra at the party

2010-10-02 @ 17:33:28


I mina nya byxor från H&M sticker jag nu iväg på födelsedagsfest hos Johanna. Jag hoppas det blir en mycket trevlig kväll och önskar er detsamma :D

Eat, pray, love

2010-10-02 @ 13:56:02
   

En rutig skjorta, en svart tunika, mönstrade byxor och en beige mysdress var något utav det jag köpte i Gävle igår. Utöver det köpte jag också lite tights, leggings, smink, nagellack, smycken, converse och ett par nya löpartights, men tänkte att det kanske inte var så intressant att visa! Hur som helst så är jag väldigt nöjd med mina inköp, i stort sett allting stod på min inköpslista så det var ju kanon!

När vi hade shoppat färdigt så gick vi och såg bion Lyckan, kärleken och meningen med livet eller Eat, pray, love som den heter på engelska, lite lämpligare namn det tycker jag. Den var iallafall jättebra och vi hade också ett jättebra dag i övrigt, förutom att vi fick åka ersättningsbuss ända fram till Gävle så vi kom fram en timme senare än vad vi egentligen skulle. Men det var väl inte hela världen!

1 oktober

2010-10-01 @ 09:43:40
Börjar senare och slutar tidigare idag pga. inställda lektioner, så jag ska strax gå iväg till skolan för en lektion med 50 min engelska och sedan tar jag och Johanna buss + tåg till Gävle för att shoppa, äta och gå på bio. En riktig mysdag med andra ord! Men tydligen så vill inte mitt horoskop att jag ska göra det förstnämnda... Men det skiter man väl i.