HAPPY NEW YEAR!

2009-12-31 @ 17:47:02
Nu är jag redo för att bära vidare och jag hoppas det blir en bra kväll. Det känns iallafall väldigt skönt att det här mardröms året är snart över, jag hoppas innerligt att 2010 blir ett bättre år. I och med det här vill jag önska alla som läser detta ett riktigt gott nytt år! Ha en bra kväll!

LUGNET FÖRE STORMEN

2009-12-31 @ 14:16:04
Igårkväll kom två av mina favorit brudar hem till mig. Vid halv sju tiden tog jag hundarna och gick fram på byn för att möta Johanna som kom med bussen. Hon sprang in på konsum och köpte chips och dipp innan vi traskade hem till mig igen i den bitande kylan. Efter ett tag kom Britta också hit och det var meningen att vi skulle se en film men vi måste ha haft en del att prata om för filmen knäpptes aldrig på. Det blev iallafall en lugn och skön kväll såhär innan nyår. Idag har jag inte hunnit gjort något märkvärdigt ännu, men jag ska snart ta och färga håret på mamma innan jag så småningom börjar göra mig i ordning för kvällen. Jag kommer att börja med att fira in det nya året tillsammans med släkten i Knåda och äta en god middag. Sen rullar jag vidare till familjen Gunnarssons place där det blir årets sista fest som vi hoppas på blir kanon. Med öppna ögon får vi helt enkelt se hur den här natten slutar!




Nyårsafton förra året, 2008/2009

HOME SWEET HOME

2009-12-30 @ 13:07:28
Jag lever och jag är på svensk mark! Tänkte väl mest bara berätta det. Vi landade i söndags kväll och efter förseningar av flyget så missade vi tåget som skulle ta oss från arlanda till Sandviken. Så vi satt och häckade på donken i nån timme tills Johan kom och hämtade oss i snöovädret. Sen stannade vi kvar i Sandviken och kom hem till byn igårkväll. Fick en chock när vi kom in i huset och såg att det var 10 grader inne.. Brrr. Men nu har vi äntligen fått upp värmen någorlunda. Hur som helst så hade vi en bra vecka. Vädret var inte på topp direkt, det regnade mesta dels men vi fick iallafall 3 dagar sol. Bättre än ingenting får man väl säga. Det var ju varmt hela veckan iallafall, minst 20 grader hela tiden så det är ju lite skillnade från de -20 graderna vi har här nu.. Usch. Nu ska jag fräscha till mig lite och åka till min kusin för att färga håret. På kartongen står det "mörkt rödbrunt", så det blir en liten förändring nu. Hoppas det blir bra. Later babes!

HEJDÅ SVERIGE

2009-12-19 @ 14:42:57
Igår var det full rulle hela dagen, kvällen och natten lång! Hela dagen så lagade vi maten osv, sen från och med fyra så började det rulla in folk här till Katrins examens fest. Det blev en sjukt rolig kväll med mycket folk! Nästan som en liten släktträff och det är ju alltid trevligt. Har nästan träningsvärk i magen idag för vi skrattade så mycket igår! Idag har jag och mamma varit hos morfar bara. Nu har vi nyss ätit rester av salladen som blev över sen igår och snart ska vi åka till tåget som ska ta oss till arlanda, sen sover vi på hotell inatt och tidigt imorgon bitti åker vi vidare till varmare breddgrader. Närmare bestämt till Teneriffa. Ska bli väldigt skönt att komma undan från allt som har med julen att göra. Så under den närmsta veckan kan ni räkna med att det blir värdelöst med uppdatering här i bloggen. Men det är smällar ni får ta! Ha det bra så länge iallafall och hoppas ni får en fin jul.

FINISHED

2009-12-17 @ 23:58:07
Just nu är jag i Sandviken, jag ska alldeles snart gå och lägga mig för jag är sjukt trött! Imorse råkade jag sova över mig så jag missade bussen till Alfta vilket gjorde att jag fick strunta i första lektionen, så sen hade jag bara en lektion svenska och slutade elva. Åt dock lunch och stannade kvar på skolan för att skriva klart ett arbete innan jag åkte hem. Så nu är jag klar med alla jävla skolarbeten det här året! Hur skönt låter inte det!? Är även ledig imorgon så jag har alltså jullov nu, underbart! Mamma kom iallafall och hämtade mig vid halv ett nångång och då började jag packa resväskan och senare åkte vi hit till Sandviken. Johan är just nu och hämtar min syster för hon har varit och firat med resten av de som tagit examen, så snart får jag gratta fröken! Ska stänga av datorn nu, imorgon blir en lång dag. Vi hörs när vi hörs!

GRATTIS SYSTER

2009-12-17 @ 00:41:20
Idag har inte varit en helt vanlig dag för idag tog min syster lärarexamen. Hon har alltså pluggat färdigt och är nu officiell lärare. Woho! Grattis älskade syster! På fredag blir det fest för hela släkten för att fira detta.



Bror, syster och jag för 1,5 år sen ♥


VÄRLDENS BÄSTA KLASS

2009-12-17 @ 00:16:10
Den här onsdagen har varit en bra dag. Jag har dock aldrig varit så stressig i hela mitt liv som jag har varit den här veckan. Men så kan det gå när inte haspen är på! Jag har iallafall gjort klart arbetet om antikens Grekland nu ikväll så imorgon får jag förmodligen sluta vid lunch vilket skulle passa perfekt. Har endast ett arbete kvar nu att göra innan lovet men det tror jag att jag hinner göra klart på lektionen imorgon. Annars idag så slutade jag strax före två och då mötte jag mamma på ICA för att handla. När jag kom hem tog jag en dusch och sen pluggade jag lite innan jag knallade ner till IP för att träffa min klass där klockan sex och bowla samt äta tacos. En superrolig och mysig kväll blev det! Men mitt bowlingresultat ska vi ju inte nämna något om... Haha! Här kommer några bilder iallafall!








KAOS...

2009-12-16 @ 00:40:08
Den här tisdags morgonen blev lite kaotisk för min del. Hade iallafall först sovmorgon till halv elva så jag fick sova ut någorlunda och det var ju skönt. Gick upp och skulle äta frukost och märkte att det hade kommit MYCKET snö. Här snackar vi decimeter! Tänkte dock inte så mycket mer på det för vägarna var ju plogade så det skulle väl inte vara några problem med det! Trodde jag ja. När det väl var dags för mig att trampa iväg till skolan så hann jag bara ner till gångvägen så såg jag att gångvägarna inte var plogade så det var helt omöjligt att cykla där. Inte nog med det så hade jag hunnit med att slira omkull med cykeln påväg ner till gångvägen ungefär 73 gånger. Då var det bara att vända och så sprang jag in till mamma och bad henne skjutsa mig till skolan eftersom jag inte skulle hinna gå för klockan var så pass mycket. När vi gick ut mot bilen kom vi på att vi inte kunde få ut bilen för snökanten av plogbilen så då var det bara att börja skotta bort snö från uppfarten. Tillslut kom jag iallafall till skolan, svettig men i tid! Imorgon är det iallafall jag som använder mina ben och går till skolan, lättast så. Nu blev det en väldigt sen kväll för min del men jag har faktiskt ägnat hela kvällen åt att plugga röven av mig, vilket verkligen behövdes! Har skickat in två restarbeten som jag har haft hängandes över mina axlar i ett tag samt jobbat en hel del på ett samhälls arbete som ska vara klart på torsdag. Har dock mycket kvar men jag är nu en bit påväg iallafall. Känns skönt. Nej nu måste jag hoppa i säng! Godnatt med er!

THIS IS MY LIFE

2009-12-14 @ 22:32:14

THE THREE MUSKETEERS

2009-12-14 @ 18:19:24
Det är med en ruskigt kall och snöig måndag som vi inleder den här veckan. Och inte vilken vecka som helst utan sista veckan innan jullovet! Åh vad skönt det ska bli. Behöver verkligen det nu. Idag har det inte hänt något särskilt utan det har varit en vanlig skoldag bara. Känner mig otroligt stressad nu för jag har en hel del som behöver göras innan lovet och jag är typ så omotiverad som man kan bli. Men men, det är bara att kämpa. Nu ska jag byta om och ta mig en promenad ner till Freskavägen för att fira min kusin Kattis som fyller år idag! Grattis till dig hjärtat!



Kusin-trion ♥   Jenny, Kattis och jag

Turkiet 2009

2009-12-13 @ 19:11:09





























































FLER BILDER FINNS PÅ FACEBOOK.



PARTY

2009-12-13 @ 17:27:47
Gårdagen blev lyckad måste jag säga. Som jag sa igår så kom Sofia hit först vid tre tiden och vi gick med hundarna fram och tillbaka till ICA och sen när vi kom hem igen började vi duscha och göra oss i ordning. Runt sex kom Johanna och Sofie hit och de fixade sig också lite här innan resten av folket kom vid åtta. Allt som allt så var kvällen väldigt rolig om man bortser från några småsaker. Idag har jag städat, varit ute och gått med hundarna och cyklat fram på ICA för att panta burkar och flaskor från igår och köpt godis för pengarna. Så nu sitter jag här och göttar mig med en påse lösgodis medans hundarna ligger och biter på varsitt hundben. Jag ska snart ta ut dem på en promenad och sen ska jag försöka få undan lite plugg som ligger på hög och väntar. Men känner jag mig själv rätt så slutar det med att jag kommer spela sims... Känner mig alldeles för omotiverad för att plugga. Vi får väl se om jag ändrar mig efter att jag fått en nypa luft.

I GOTTA FEELING

2009-12-12 @ 17:35:13

SATURDAY

2009-12-12 @ 15:35:08
Äntligen är det lördag! Jag började dagen med en lång sovmorgon och sen har jag bara tagit det lugnt. Varit ut och rastat hundarna, målat naglarna och donat lite bara. Nu har nyss fröken Östling kommit hit och hon sitter just nu i min säng och äter en sallad. Sen ska vi ta med oss hundarna på en promenad fram till ICA och handla lite till ikväll för då blir det fest! Later!

THE WINNER TAKES IT ALL

2009-12-11 @ 23:54:48
En värdig vinnare i Idol 2009 stavas ERIK GRÖNWALL!!! Fyfan så bra han är. Ända sedan hans första audition så har jag sagt att han kommer säkert vinna hela skiten, men nu såhär på slutet så var jag inte riktigt lika säker faktiskt. Men när det stog klart att Erik var vinnaren så kändes det inte mer än rätt! Erik kommer kunna gå hur långt som helst!



HANDBOLL

2009-12-10 @ 23:11:02
Jag började den här torsdagen med att ta en uppfriskande promenad till skolan för jag hade lämnat cykeln där. Det tar ungefär 25 min. att gå till skolan från mig så det är alldeles perfekt, då vaknade jag allt till! Vi slutade strax före tre och då trampade jag hem på min cykel för att ägna resten av dagen/kvällen till plugg och handboll. Tog tag i plugget först och pluggade i några timmar, har två prov imorgon vilket betyder att vi kommer ha sammanlagt tre prov den här veckan. Hade matteprov i tisdags och imorgon är det dags för spanska och idrott. Varför ska de alltid lägga allting såhär i slutet för? Hur som helst, runt åtta tiden så åkte jag till Alfta och kollade på handboll med bästa brudarna. Det var Edsbyn - Alfta som spelade och det slutade med att Edsbyn kammade hem segern med 14-19, bra jobbat! Nu är det dags för Petris Hellsénis att hoppa i säng och plugga lite mer. Det är bara att stå ut nu. *En vecka kvar, en vecka kvar, en vecka kvar*...

JÄRNSPÖKEN

2009-12-10 @ 16:56:32

SHOP 'TIL YOU DROP

2009-12-09 @ 23:39:38
Idag åkte jag till Bollnäs med mamma direkt efter skolan. Vi strosade runt lite och kollade in de nya affärerna där. Åt god mat på krokanen innan vi åkte hem gjorde vi också. Men det blev lite smått inhandlat iallafall. Jag köpte en sammetskjol, en kort leopardtröja, mystofflor, mössa och vantar, hårfärg och ett nagellack. Beställde även ett par kängor på rea från H&M ikväll, de som jag bloggade om för ett tag sedan. De skulle dock inte komma fören i början av januari vilket var lite tråkigt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

INSPIRATION

2009-12-09 @ 23:34:08

http://www.polyvore.com/

VACCINERAD

2009-12-08 @ 23:06:54
Hallelujah. Jag är frisk! Vet inte vad det var för fel på mig faktiskt, det bröt ju liksom aldrig ut? Jättekonstigt hur som helst eftersom jag mådde så pass dåligt. Men jag har fortfarande nåt konstigt i mitt öra, det känns som en vindruva är in petad i ena mitt öra mot trumhinnan, och varje gång jag tuggar känns det som att den ska spricka. Obehagligt jao! Anyway. Efter jag hade slutat idag så träffade jag mamma på hälsocentralen och så vaccinerade vi oss mot svinsjukan. Tänkte egentligen inte göra det och jag ville heller inte, men jag orkade inte gå runt och fundera dag ut och dag in på hur jag skulle göra så jag bara gjorde det liksom. Föll för grupptrycket typ. Aja, nu är det gjort. Hoppas jag inte åker på biverkningar så jag blir sjuk igen nu då. Men än känner jag inte ett skit iallafall! Förutom att jag är helt slut i kroppen men det är nog för att jag har simmat med Lina ikväll, det suger musten ur en. Vi tog först en promenad till badhuset och sen simmade vi i 45 min, tjönt var det! Nu ska jag gå och lägga mig och FÖRSÖKA sova. Jag kan nämligen inte sova längre och det går mig på nerverna. Har inte somnat före 2-3 på natten sen i fredags. Blä vad less jag blir! Nu blev det ett negativt och klagande inlägg. Men men, man kan ju inte alltid vara på topp.


THE PURSUIT OF HAPPYNESS

2009-12-07 @ 00:24:13
Idag har jag kunnat gjort något någorlunda vettigt iallafall för jag har känt mig piggare idag. Jag vaknade vid tolv nångång och en timme senare var mamma och jag ute och övningskörde och det var superkul, ingen skada skedd! När jag kom hem satte jag igång med att baka saffransbullar med mandelmassa i som blev jättegoda. Sen under kvällen så har jag bara duschat och kollat på jakten på lycka som gick på tv. Det var en väldigt sorglig men fin film. Absolut sevärd! Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner för att läsa lite i hopp om att jag ska bli trött. Imorgon är en ny dag.

SICK...

2009-12-05 @ 16:30:40
Vi åkte aldrig till Sandviken idag. Vi skulle egentligen till syster, morfar och IKEA. Men jag har sovit så otroligt dåligt inatt, jag somnade inte förns klockan var efter tre nångång. Det kändes som att huvudet var fyllt med bly och halsen helt uppsvullen så jag knappt kunde svälja, jag svettades/frös om vartannat. Så imorse när mamma väckte mig vid sju så bestämde vi att vi inte kunde åka när jag mår som jag gör. Så jag sov till klockan var närmare ett och sen har jag bara tagit det lugnt. Ligger i min säng just nu med huvudvärk och illamående. Har nyss tagit en alvedon och nu ska jag spela lite sims. Ha en bra helg och hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

IDOL

2009-12-05 @ 00:21:50
Stannade hemma idag för jag kände mig inte så pigg. Har haft ont i huvet både igår och idag, så jag trodde att det var något så hemskt som magsjukan på gång men som tur var verkar det inte vara det utan en helt vanlig förkylning. Om det nu inte är den där jäkla svinsjukan som jag inte har vaccinerat mig mot än. Men det lär väl märkas om det börjar växa ut en knorr eller ett gristryne på mig. Nu på kvällskvisten har jag ätit grönsaker med dipp och kollat på en otroligt spännande semifinal av Idol tillsammans med min kära mor. Det blev Calle och Erik som gick till finalen, jag hade hoppats på Tove och Erik men helt ärligt så förtjänade de en finalplats alla tre! Såhär bra har aldrig Idol varit någon gång. Och jag måste bara säga en sak, Peter Jihde och Anders Bagge är de roligaste jag vet! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få träffa dem! Då var det sagt. Nu känner jag att min huvudvärk trycker på så jag ska krypa ner under täcket och sova. Imorgon blir det till att kliva upp tidigt för vi åker till Sandviken över dagen. Godnatt med er!

INSPIRATION

2009-12-03 @ 21:44:34

http://ndotter.se/

QUICKSAND

2009-12-03 @ 07:37:51

1 DECEMBER

2009-12-01 @ 22:40:13
Den här tisdagen har varit skön! Den började med att mitt alarm ringde halv nio och en minut efter det så fick jag sms om att läraren var sjuk, så vi skulle inte börja förns halv ett. Jag kände redan då att det här skulle bli en bra dag! Somnade om och vaknade ungefär tjugo över elva. Kastade i mig lite nudlar och trampade iväg till skolan på min svarta blixt för att ha en lektion datorkunskap och en lektion samhällskunskap. Sen slutade vi, that's it. Fy satan så skönt det var! Cyklade hem och gjorde chokladbollar som jag har gått och suktat efter i två dagar nu och sen åt vi mat innan vi stack iväg till en parkering där jag övningskörde för första gången. Det gick rätt bra tror jag, lite ryckigt och så men det var hur kul som helst! Jag har fått blodad tand nu och vill bara kunna köra riktigt nu nu nu! Ska träna mer i helgen iallafall när det är ljust ute så det ser jag fram emot. Hur som helst, efter det så hämtade vi upp Lina och så åkte vi och simmade i ca 45 min, jätteskönt var det. Sen jag kom hem har jag tryckt i mig alla chokladbollar och kollat på desperate housewives. Imorgon har jag sovmorgon igen för Jenny skulle vara sjuk då med, så jag börjar halv elva nångång. Nu ska jag spela sims, ha det bra!