One weekend in the capital

2012-02-06 @ 23:07:06
Åh, vilken fantastisk helg det har varit! Vi kom fram till Stockholm runt sex på fredag kväll och tog oss då direkt till lägenheten där vi drack lite champagne innan vi sedan mötte upp Johanna och Annelie (som också var i huvudstaden över helgen och visade sig bo ca 300 m ifrån oss) för att äta middag. Det blev en slags reunion då just vi fem var i Rom tillsammans över en helg i somras. Hur som helst, väldigt trevligt! :)

På lördagen tillbringades hela dagen på Sturebadet där vi simmade, solade solarium, åt god lunchbuffé, drack vin, fick massage, slappade i aromarummet, bastade och bara mådde hur bra som helst. Vi åkte därifrån som tre nya, harmoniska människor och var nästan bara hem och vände innan vi tog oss in till stan för middag och bio. Middagsvalet blev grekiskt på Kungshallen och filmvalet blev En gång i Phuket. Utmärkta val båda två!!

På söndagen klev vi upp rätt tidigt för att packa och städa och begav oss sedan in till stan där vi shoppade hela dagen (med undantag för en lunchpaus på Pizza Hut... hehe) tills vårt tåg gick hemåt vid halv fem. Det var allt, så att säga. Nu får ni ta er en titt på bilderna här nedanför!
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback